Potcjenjujete Engleze opasno. Osvajaju oni ovo, pa cete vidjet kad na ulicama bude nekih 5 miliona ljudi.
Arsenal kad je Fa kup osvojio bilo je 250k navijaca na paradi
Englezi su prebogati da bi bili strastveni kao Argentinci za fudbalom. Pogledaj derbi između Boce i River Platea pa onda uporedi sa derbijima u Engleskoj i sve će ti biti jasno. Nije ni blizu.
Ja eto, razlog sto navijaci nisu stravstveni u Engleskoj je jer su bogati
Nesto si ti tu izostavio
Banalizujem, ali tako je, ekonomska situacija je jedan od glavnih razloga za takvo što.
Strastveni su Englezi, ali nisu ni blizu strastveni kao Južnoamerikanci, a posebno Argentinci. Fudbal je religija u Argentini, a Maradona božanstvo. Opet ti kažem uzmi i uporedi derbije u Argentini sa derbijima u Engleskoj i sve će ti se samo kazati
Englezi su prebogati da bi bili strastveni kao Argentinci za fudbalom. Pogledaj derbi između Boce i River Platea pa onda uporedi sa derbijima u Engleskoj i sve će ti biti jasno. Nije ni blizu.
Ja eto, razlog sto navijaci nisu stravstveni u Engleskoj je jer su bogati
Nesto si ti tu izostavio
Banalizujem, ali tako je, ekonomska situacija je jedan od glavnih razloga za takvo što.
Strastveni su Englezi, ali nisu ni blizu strastveni kao Južnoamerikanci, a posebno Argentinci. Fudbal je religija u Argentini, a Maradona božanstvo. Opet ti kažem uzmi i uporedi derbije u Argentini sa derbijima u Engleskoj i sve će ti se samo kazati
Cekaj samo da Englezi osvoje za koji dan
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne postoji segment igre u kojem je Busquets bolji igrac od Rodria, ne postoji , covjek ima apsolutno sve , sirova kombinacija Kantea i Alonsa iz primea
Normalno da bi vjeciti luzeri iz Engleske pali u kolektivni delirijum kad bi uzeli Euro. Kad su ti inbredi zadnji put uzeli titulu Martin Luther King drzao govore po Americi
A ionako im je fudbal sve u zivotu jer im je sve ostalo za qrac, i hrana i zene i klima i sve ostalo.
Normalno da bi vjeciti luzeri iz Engleske pali u kolektivni delirijum kad bi uzeli Euro. Kad su ti inbredi zadnji put uzeli titulu Martin Luther King drzao govore po Americi
A ionako im je fudbal sve u zivotu jer im je sve ostalo za qrac, i hrana i zene i klima i sve ostalo.
Isti klinac i u Svabiji, i jedni i drugi po Spaniji i Francuskoj kupuju nekretnine jer im je tamo ljepse sve, od zena do klime i hrane.
London je vrh grad i njega vrijedi posjetiti, od ostalih na ostrvu Edinburgh vrijedi izdvojiti jedino.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sada je UEFA promijenila pravila, pa će tako u slučaju da bude više nogometaša na prvom mjestu, svi podijeliti nagradu.
Tako da ukoliko u finalu Olmo ili Kane ne postignu gol, Zlatnu kopačku će podijeliti čak šestorica nogometaša i to Dani Olmo, Cody Gakpo, Georges Mikautadze, Harry Kane, Jamal Musiala i Ivan Schranz.
London je vrh grad i njega vrijedi posjetiti, od ostalih na ostrvu Edinburgh vrijedi izdvojiti jedino.
Svakako. San svakoga da ga posjeti.
Ali koliko čujem, više narkomana i beskućnika nego u LA.
Hahah, pa ti imaš narkomana na avataru, i fol smetaju ti narkomani na ulicama Londona?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Hahah, pa ti imaš narkomana na avataru, i fol smetaju ti narkomani na ulicama Londona?
Nema šta, baš si bistar.
Koliko sam čuo, u Londonu narkići nisu tako miroljubivi kao ti, pa te znaju opljačkati u toku dana.
Maradona jeste bio narkoman, ali isto tako veliki fudbaler. Možeš misliti da ja mogu odvojiti karijeru od privatnog.
Da sam stavio Tajsona ne bih smio osuditi silovatelja
Nema šta, baš si bistar.
Koliko sam čuo, u Londonu narkići nisu tako miroljubivi kao ti, pa te znaju opljačkati u toku dana.
Maradona jeste bio narkoman, ali isto tako veliki fudbaler. Možeš misliti da ja mogu odvojiti karijeru od privatnog.
Da sam stavio Tajsona ne bih smio osuditi silovatelja
Od koga si čuo da su narkomani u Londonu manje miroljubivi od narkomana u Madridu i da li je to prednost Španije u ovom finalu?
I pošto L.A ima manje narkomana i beskućnika od Londona da li to daje prednost USMNT nad Engleskom?
Ako se pojavila zmija na plaži u Pakoštanima, da li to znači da ne treba da idemo na more u Hrvatsku, jer ima zmija dole???
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Spanci zasluzuju da uzmu Euro najvise su pokazali od svih. Pored igrackih i ciganske performanse pa nekako covjek ne moze da ih voli...
Englezi isto gadni. Igra 0 bodova ali jaci su od spanaca na sve i jednoj poziciji individualno osim za Rodira
Spanija je ekipa, dok je Engleska skup individualaca
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 jul 2024, 13:01, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)