468 Krka-Lukoil Akademic(1:1) sri, 19:00 1 1,30
469 Oostende-Ventspils(1:1) sri, 20:30 1 1,45
Koeficijent: 2,92
Uplata: 100,00 M.T.: 4,76 Ulog: 95,24 Dobitak: 278,10
nakon vise od mjesec dana nesta se dobilo

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ebem ti tetku
hodža je napisao/la:DAVID VILLA 7' je napisao/la:Ebem ti tetku
ne diraj legendu![]()
![]()
1:0legenda reala je napisao/la:hoće li ovaj Čelik više zabiti
hajde Čelik trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Madafaka je napisao/la:1:0legenda reala je napisao/la:hoće li ovaj Čelik više zabiti
hajde Čelik trpajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Za malo da preokrenelegenda reala je napisao/la:Madafaka je napisao/la:1:0legenda reala je napisao/la:hoće li ovaj Čelik više zabiti
Bravo
sad da Partizan preokrene u drugom ,a da ovo ostalo sve ovako ostane
Možeš gledati Ademar.NYKnicks Fan je napisao/la:Imal ko link da prati ovu spansku ligu u rukomet ?
Treba mi San AntonioBegonja je napisao/la:Možeš gledati Ademar.NYKnicks Fan je napisao/la:Imal ko link da prati ovu spansku ligu u rukomet ?
Inače ti ovdje imaju rezultati, ali izgleda da im je stranica u qrcu.NYKnicks Fan je napisao/la: Treba mi San Antonio
Pa naprave +15 i LeBron zabije 20 koševa dotad i ostalo presjedi na klupi.jasko_juve je napisao/la:moze li veceras LBJ preko???sinoc je bio na granici..dao 27 tacno..danas igraju protiv Washingtona,i trebali bi pobijedit da malo "saperu" ruzan poraz od sinoc od najgore ekipe lige..
Ma ja to je najgore kad mu treba 5 poena i on ga izvede ,i zato od sad samo igram ove igrače iz slabijih timovaBegonja je napisao/la:Pa naprave +15 i LeBron zabije 20 koševa dotad i ostalo presjedi na klupi.jasko_juve je napisao/la:moze li veceras LBJ preko???sinoc je bio na granici..dao 27 tacno..danas igraju protiv Washingtona,i trebali bi pobijedit da malo "saperu" ruzan poraz od sinoc od najgore ekipe lige..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.