Dotle je došlo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Ma nek Woodgate igra, ako on igra to bolje za nas, kad je igro u Realu u debiju cojk zabije autogol i dobije crveniLos_Blanos2 je napisao/la:Izgleda se i Totenham prihvatio Arsenalove strategijea na kraju ce svi igrati, kao i u Arsenalu protiv Barce.
A da za promjenu malo koristis mozak, a? Da sam mislio tako napisao bih 0-4 a ne 4-0, znas Real je domacin.Romariooo je napisao/la:Volio bi jedino da nam Rafa zabije pri rezultatu 4-0
Nije valjda da i od totenhama planirate primiti petardu
Nemoj mi te prepozitivne prije mečeva, ne završi se to na dobro nikada meni se čini..Portillo je napisao/la:Ma nek Woodgate igra, ako on igra to bolje za nas, kad je igro u Realu u debiju cojk zabije autogol i dobije crveniLos_Blanos2 je napisao/la:Izgleda se i Totenham prihvatio Arsenalove strategijea na kraju ce svi igrati, kao i u Arsenalu protiv Barce.
![]()
Uostalom, nije ni bitno ko ce igrati u njih kada cemo ih i onako masakriratiVolio bi jedino da nam Rafa zabije pri rezultatu 4-0
Konacno jedna dobra vijest danasPortillo je napisao/la:Evo dobrih vijesti: Benzema intentará llegar al Tottenham
e hvala ti na odgovorufoSte je napisao/la:21 golova + 6 asistencija
Kako sam ja skontao zaniteresovani za TaiwaPortillo je napisao/la:Ipak nema kraja losim vijestima za danas:
El Madrid se fija en TaiwoE svasta... jes dobar igrac i sve to (cak i besplatan), ali kada je se vec pocelo forsirat Marcela neka se forsira, Taiwo je zadnji na listi onih igraca koje bi zeljeo na lijevom beku, Marcelo, Coentrao, drugih nema...
A i Javiju se mora stvorit prostorNail for Real je napisao/la:Ne bi bilo lose da dodje, posto je besplatan, ali bismo se morali odreci nekoliko igraca jer nam je rooster pun. Dakle, prodaja Gaga, Leona, Canales (pozajmica) su logicna rjesenja i onda bi ostalo prostora jos za eventualno Moratu ili Sarabiu ako hocemo tu skolu da promovisemo malo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.