Da citiram skauting maga. Samir je pitar, a ti želiš jufkama da idu dalje.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da citiram skauting maga. Samir je pitar, a ti želiš jufkama da idu dalje.
Koliko se kenjalo jučer, a izdominirali smo ih i cijelu utakmicu bili bolji, sa boljim prilikama. Jeftino primili oba gola. Lijep pogodak Šabića, kao i SR88. Al-Rakaf se isto lijepo snašao, treba sačekati da sudimo, ali ne sumnjam da je dobar igrač ako ga je Jozak preporučio.
Muftić i dan danas nije riješio problem sa tim, radi glupe greške, a većina je posljedica nećkanja, te hoće krenuti, neće, stane, krene, slično je i primio gol kad je Baka bio trener, kad mu je omogućio da debituje.Hansestadt je napisao/la: ↑11 jul 2024, 15:55Prvi penal je po meni korektan, Muftic pravi gresku i faulira njihovog igraca.
Jbg ne mogu pitare za kapitene u Zeljeznicaru, a sto se tice forme , nadam se da cu bas pogrijesiti i da ce nas usrecitimuharemovicdzelo je napisao/la: ↑11 jul 2024, 15:52Da citiram skauting maga. Samir je pitar, a ti želiš jufkama da idu dalje.![]()
Upravo takomuharemovicdzelo je napisao/la: ↑11 jul 2024, 15:58Muftić i dan danas nije riješio problem sa tim, radi glupe greške, a većina je posljedica nećkanja, te hoće krenuti, neće, stane, krene, slično je i primio gol kad je Baka bio trener, kad mu je omogućio da debituje.Hansestadt je napisao/la: ↑11 jul 2024, 15:55Prvi penal je po meni korektan, Muftic pravi gresku i faulira njihovog igraca.
Da smo izgubili poceo bi pricati nebuloze kao i uvijek, niko nije sad prokomentarisao pobjedu( opet nebitna tekma da naglasim). Nevezano za ovu temu kad pricamo o djeci i talentima, talenti su kao sto Hajduk ima krilo od 16 godina koji na dvije pripremne utakmice pokazao sta znaci biti dobar igrac i jedan od razloga zasto kod nas djeca ne igraju.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑11 jul 2024, 15:52Da citiram skauting maga. Samir je pitar, a ti želiš jufkama da idu dalje.![]()
Top godine,pristojna statistika,vjerovatno i cijena pristojna,može samo iznenaditi.
Sve jasno ali brzo ce gostovanje dole pa cemo vidjeti docek od strane crvenih kmera.
Koje su to nebuloze Allaha ti haj navedi mi sve do jednuPablo11 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 16:39Da smo izgubili poceo bi pricati nebuloze kao i uvijek, niko nije sad prokomentarisao pobjedu( opet nebitna tekma da naglasim). Nevezano za ovu temu kad pricamo o djeci i talentima, talenti su kao sto Hajduk ima krilo od 16 godina koji na dvije pripremne utakmice pokazao sta znaci biti dobar igrac i jedan od razloga zasto kod nas djeca ne igraju.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑11 jul 2024, 15:52Da citiram skauting maga. Samir je pitar, a ti želiš jufkama da idu dalje.![]()
Šabić je dobar igrač, ima tehniku, to nije teško primijetiti. Čim se Mamić oko njega petljao, znaš da ima nešto. Problem je mišićna masa, u iole jačem duelu, neko će ga otpuhati pored terena i poslati ga pod tribine.
Gdje sam ja sta pisao ko smije ko ne smije? Nisu to moje odluke, balvane, a dole ti je napisano zasto Sabic ne moze igrati prvi sastav. To za Kolica necu ni da komentarisem.NoDi80 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:59Koje su to nebuloze Allaha ti haj navedi mi sve do jednuPablo11 je napisao/la: ↑11 jul 2024, 16:39Da smo izgubili poceo bi pricati nebuloze kao i uvijek, niko nije sad prokomentarisao pobjedu( opet nebitna tekma da naglasim). Nevezano za ovu temu kad pricamo o djeci i talentima, talenti su kao sto Hajduk ima krilo od 16 godina koji na dvije pripremne utakmice pokazao sta znaci biti dobar igrac i jedan od razloga zasto kod nas djeca ne igraju.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑11 jul 2024, 15:52
Da citiram skauting maga. Samir je pitar, a ti želiš jufkama da idu dalje.![]()
Ti pasa moj nebuloze pricas
Unaprijed ovdje nabrajas igrace koji ce doci, jer ste neozbiljni mahalasi i ti i oni sto ti govore informacije
Pa ovdje nabrajas ko smije, a ko ne smije doci na stadion
Sta su nebuloze da je Radovac polovnjak, pa nego sta je nego polovnjak
I nece biti kapiten nikad pitar da je Messi
Pricas o nekoj Hajdukovoj djeci i talentima, a jucer Sabic zabio golcinu i opet kazes nemamo talenta
I mali Kolic vise od Vukoje pokazao na amf protiv Igman
Bolje ti je reci tim svojim mahalasima da odrzavaju stadion umjesto sto sire informacije koje klub nije zvanicno objavio
Neka mesa jede, udebljaće semuharemovicdzelo je napisao/la: ↑11 jul 2024, 17:59Šabić je dobar igrač, ima tehniku, to nije teško primijetiti. Čim se Mamić oko njega petljao, znaš da ima nešto. Problem je mišićna masa, u iole jačem duelu, neko će ga otpuhati pored terena i poslati ga pod tribine.
Hoces reci da bi se Malik mogao nositi sad u duelu sa Jakovljevicem i mesarima iz nase lige? Snaga je itekako bitna u nasoj ligi.
Sta hoces da kazes da je mali Marcetic jak i da se moze nositi?
Šabić po ovim highlightsima sa jučerašnje utakmice je ipak igrao desno krilo. Dakle sa obzirom da je novo krilo Makedonac već stigao na Zlatibor, a da se Šabić polako bliži prvom timu, ovo je trenutna širina na krilima i poziciji ofanzivnog veznog:godrina je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:47A valjda ostane tu. Hvala, nisam ovo upratio.braco je napisao/la: ↑11 jul 2024, 09:38Željezničar: Muftić – Odinaka, Cavnić, Karamarko, Galić – Karić, Đorić – Boljević, Šabić, Hiroš – Krpić. U drugom dijelu su igrali: Abdulahović, Radovac, Zubanović, Vukoja, Laušević, Fočo, Drina, Mahmić, Al-Rakaf, Beširović.
Po ovome rekao bih desetka, osim ako nije Hiroš igrao desetku, a Šabić desno krilo.
Trenutno korisnika/ca: Levin, pinki, SamoDaKazeem i 48 gostiju.