FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

AulleTa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la AulleTa » 27 mar 2011, 15:50

Probisvjet je napisao/la:
AulleTa je napisao/la:Ovakvim tempom, bit će uspjeh da i Sjeverna tribina bude gotova do kraja godine. :(
I sa gotovom Sjevernom tribinom Tusanj je neuslovan za igranje medjunarodnih utakmica.
Istina je, morala bi se barem, pored te Sjeverne, obnoviti postojeća tribina i urediti reflektori kao i teren.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 27 mar 2011, 22:23

Bog zna kad cemo mi doziviti da uopste odemo u europu,a da je sjever makar izgraditi da imamo za nase sabanije dosta je vise ciganluka bilo kod nas.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 28 mar 2011, 12:09

Zaista mi je više dosta ovih postova o tribinama.
Možemo li malo molim vas o klubu ,o igračima ,trenerima .....
Evo mene živo zanima hoće li nam Bekić ostati ili se u Dinamo ponovo vraća.Zanima me šta je sa Crnogorcem ,kako igra u novom klubu.Šta je sa Divkovićem....

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 mar 2011, 15:21

Nije me ovdje bilo 7-8 dana,jel se desavalo sta novo u vezi kluba,tribine (koja je u izgradnji) itd.. Kako bi nam dobrodosla ona 3 boda protiv sarajeva da smo uzeli,al nismo jbg...Koliko sam mogao vidjet dobro smo igrali protiv zelje i cestitke momcima na pobjedi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 28 mar 2011, 16:42

harry_90 je napisao/la:Nije me ovdje bilo 7-8 dana,jel se desavalo sta novo u vezi kluba,tribine (koja je u izgradnji) itd.. Kako bi nam dobrodosla ona 3 boda protiv sarajeva da smo uzeli,al nismo jbg...Koliko sam mogao vidjet dobro smo igrali protiv zelje i cestitke momcima na pobjedi..
Welcome back 8-)

Nema nista posebno,igrali smo prijateljsku sa Cibaliom u Vinkovcima (ako nisi znao) i izgubili 1-0

na sjeveru su nesto malo kao krenuli radovi ali eto vidjet cemo sta ce se dalje desavati...

uglavnom nema nista posebno,malo je Bekic (stariji) :) bio povrijedjen ali nista opasno i Alen isto tako ali to za njega nije nista strano :D trebali bi biti spremni sa zrinjski u subotu

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 28 mar 2011, 17:50

deset je napisao/la:Zaista mi je više dosta ovih postova o tribinama.
Evo mene živo zanima hoće li nam Bekić ostati ili se u Dinamo ponovo vraća.Zanima me šta je sa Crnogorcem ,kako igra u novom klubu.Šta je sa Divkovićem....
Ako je željan Lokomotive, vraća se u Dinamo. :D
Spammer

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 mar 2011, 10:26

deset je napisao/la:Zaista mi je više dosta ovih postova o tribinama.
Pa i meni je dosadilo oko prica za stadion. Ali infrastruktura je osnova za nesto. Zamislite vaterpolo klub koji nema bazen ili ima samo nema vode u njemu.
Treba pritiskati ono go.vno od Jasmina Imamovica i go.vna iz kantona (SDP+SDA) da se vise nadju sredstva za stadion!
Neka se napravi jos Istocna tribina da bi imali normalne uvjete za odigravanje utakmica i medjunarodnih pa neka onda otaljavaju.
Jasmin Imamovic je slagao gradjane Tuzle samo da bi dobio glasove. A stadiona NEMA! Dokle god budemo sutili i nekaznjavali necemo doboti nista. NISTA!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 29 mar 2011, 13:09

Probisvjet je napisao/la:Dokle god budemo sutili i nekaznjavali necemo doboti nista. NISTA!
;) upravo tako iako pomalo radovi i napreduju ali mora se agresivnije istrajati sa ovim uslovima.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 mar 2011, 15:43

Sloboda-Zrinjski 4:1
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 mar 2011, 17:06

Probisvjet je napisao/la:Sloboda-Zrinjski 4:1
Kad prije zavrsi? :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 mar 2011, 17:19

Ne znam o cemu je rijec,kakva je to utakmica,prijateljska ili...U svakom slucaju svaka cast,uigrali ste se i ako ovako nastavite ni evropa nije daleko ;) .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 30 mar 2011, 18:24

WTF ? :S
Spammer

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 30 mar 2011, 18:29

Sta ba furate :lol: u subotu je utakmica :mrgreen: :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 30 mar 2011, 19:03

fukara87 je napisao/la:Sta ba furate :lol: u subotu je utakmica :mrgreen: :mrgreen:
to on sluti rezultat :lol: :lol: .....nadam se dobroj tekmi i nasoj pobjedi...cak i minimalnoj....samo da ovu nesortu ako je ikako moguce dobro priblizimo 2. ligi....pa nek onda zajedno sa onim cobanom bevandom prave talove i dizu crvene kartoncice....stoka je to...bila i ostala....treba takodze uradit nesto po pitanju MAJORIZACIJE :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 30 mar 2011, 19:53

Bice Zrinjski šampion, bice Zrinjski šampion, al sljedeće godine prve fedealne lige :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 30 mar 2011, 19:56

Frutek je napisao/la:Bice Zrinjski šampion, bice Zrinjski šampion, al sljedeće godine prve fedealne lige :lol:
Da nema ovako slabe Drine i Budućnosti, ni ova pjesma nije daleko. :)
Spammer

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 30 mar 2011, 20:07

AulleTa je napisao/la:
Frutek je napisao/la:Bice Zrinjski šampion, bice Zrinjski šampion, al sljedeće godine prve fedealne lige :lol:
Da nema ovako slabe Drine i Budućnosti, ni ova pjesma nije daleko. :)
Nadam se da će se komšije izvući ;)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 31 mar 2011, 00:52

FK Sloboda: Kompletni u subotnji duel sa Zrinjskim

Nakon pripremne utakmice u Vinkovcima, u kojoj je ekipa Ibrahima Crnkića minimalno poražena (1:0) od Cibalije, petoplasirane ekipe HNL-a, na Tušnju spremno dočekuju nastavak prvenstva.

- I ako smo igrali bez starijeg Bekića, Mešanovića, Zoletića i Okanovića, ipak smo se tokom cijelog susreta dobro nosili sa njima. Nije bilo mnogo šansi, ali se igralo se čvrsto i borbeno. Dosta mladih igrača je dobilo šansu i utakmica je sigurno poslužila svrsi – rekao nam je Ibrahim Crnkić.

Utakmica u Vinkovcima bila je proba pred duel sa Zrinjskim, kojeg na Tušnju dočekuju sa velikom ozbiljnošću. Tri boda sa Grbavice, dobit će na vrijednosti tek ako se ovjere u ovoj utakmici.

- Bez obzira na određena dugovanja prema njima, igrači su dobro motivirani. Svjesni su važnosti domaćih pobjeda i uvjeren sam da će i naredni susret odigrati borbeno, iz čega sa našim kvalitetom dolaze i bodovi. Gosti imaju dobru ekipu, i njihov plasman na tabeli nas neće zavarati – ističe Crnkić.

Slobodin Stručni štab će u narednoj utakmici moći računati na sve igrače, koji su im na raspolaganju još od pripremnog perioda. Niko nema kazni zbog kartona, a do subote bi se u potpunosti tebao oporaviti Almir Bekić, koji je propustio utakmicu u Vinkovcima.

Utakmica se igra u subotu 2. aprila sa početkom u 16 sati, a glavni sudija je Oliver Kožul iz Širokog Brijega
:roll:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 31 mar 2011, 00:54

Ni manje ni vise hercegovac sudi utakmicu, cudno brate cudno :roll:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 31 mar 2011, 01:16

ni MAJORIZACIJA im nece pomoc..... :D
odradit cemo ih lagano
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.