English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Turi rodria u englesku i fodena u spansku repku i vidjet ces razlike
Slazem se da je rodri trebao biti igrac sezone, ovdje je foden odnio najvise jer je domaci igrac.
Ak nakon svake tekme engleske ovdje se foden spominje ko da je on krivac za lose igre engleske
Slazem se da je rodri trebao biti igrac sezone, ovdje je foden odnio najvise jer je domaci igrac.
Ak nakon svake tekme engleske ovdje se foden spominje ko da je on krivac za lose igre engleske
Citava Engleska igra lose pod vodstvom neznalice Southgatea, bar za 50% slabije nego sto igraju u svojim klubovima. Svi igraci od Pickforda do Kanea, ne samo Foden.
Al eto od njega se valjda najvise ocekuje, posto je bio igrac sezone.
Al eto od njega se valjda najvise ocekuje, posto je bio igrac sezone.
Pa očekuje se od igrača sezone da će bar jednu od ovih pet na klasu riješiti.
Engleska reprezentacija je svaki put nakon 70. minute bolje igrala, kad bi uveo izmjene.
Ali konj nema hrabrosti da počne utakmicu sa drugačijim sastavom od onog koji je zacrtano prije početka EP.
Engleska reprezentacija je svaki put nakon 70. minute bolje igrala, kad bi uveo izmjene.
Ali konj nema hrabrosti da počne utakmicu sa drugačijim sastavom od onog koji je zacrtano prije početka EP.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Apsolutno.jose je napisao/la: ↑08 jul 2024, 00:00Pa očekuje se od igrača sezone da će bar jednu od ovih pet na klasu riješiti.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pao bratu kamen sa srca nakon izbora 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dok bacaju milione na kvazi talente iz Brazila, iz bašče im se najbolje bere. Elham

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta vide u ovom liku jbt
Ajd dao nama par komada, ni prvi ni zadnji

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Je li istina da je Bayern dao Oliseu 260 tisuća eura sedmično?
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Ili kako bi to Saurman reko, 17 maraka i besplatan sauerkraut u kantini ( svaki drugi dan)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- JayCatwright
- Kontakt:
E što Donkey van de Bek propade jbte. A dobar igrač u Ajaxu bio.
A u rukama mu kolumbijski tres

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakav gospodin 

Nakon što je promašio sve što se može promašiti, po običaju, urugvajski hrast je izgubio nerve. Uživanje će biti gledati taktiku Arnea Klotza sa ovim hrastom u špicu. 

- JayCatwright
- Kontakt:
Ovo je Unitedova sezona

Ma nije valjda da nisu zadovoljni Hojlundom 
Šalu na stranu, fina su imena zapikali, mogla bi stvarno biti fina priča. I da znam da se to često govorilo ljeti za United zadnjih godina

Šalu na stranu, fina su imena zapikali, mogla bi stvarno biti fina priča. I da znam da se to često govorilo ljeti za United zadnjih godina

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Đe poligon da nam kaže kako je Hojlund strašan napadač i kako mu ETH vjeruje, a u isto vrijeme dovodi igrača kojem je rekord valjda 11 golova u sezoni 

Izgleda da sam jedini kojem je hojlund normala
Kao i svi moderni napadači, ima manu da nema vrhunsku završnicu, ostalo je sasvim dobro. S kakvim igračima je okružen, prilično solidna prva sezona sa 16 golova. Fizikalije slične darwinovim.
Ovo na euru plaho ni ne računam.

Kao i svi moderni napadači, ima manu da nema vrhunsku završnicu, ostalo je sasvim dobro. S kakvim igračima je okružen, prilično solidna prva sezona sa 16 golova. Fizikalije slične darwinovim.
Ovo na euru plaho ni ne računam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.