Da nije bilo njega nebi mi bili na prvom mjestupatinho7 je napisao/la:ON JE KRIV !Omerovic je napisao/la:Ibrahimović: Ako izgubimo naslov, sami smo krivi![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Da nije bilo njega nebi mi bili na prvom mjestupatinho7 je napisao/la:ON JE KRIV !Omerovic je napisao/la:Ibrahimović: Ako izgubimo naslov, sami smo krivi![]()
![]()
![]()
On je za mene los igrac, samo ga tad bila forma uzela kad god sutne pogodi, a sad, kad je dao zadnji gol , prije koliko utakmica, on je kriv sto nismo dobili Palermo, on je kriv sto smo ispali iz LP, sjecas se on greske Ibre kad je sjevnula kontra Lennona ?Omerovic je napisao/la:Da nije bilo njega nebi mi bili na prvom mjestupatinho7 je napisao/la:ON JE KRIV !Omerovic je napisao/la:Ibrahimović: Ako izgubimo naslov, sami smo krivi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
negdje sam pročitao da je 60 ili 70% golova koje je milan postigao zasluga ibrahimovića ili gol ili asistencija tako da taj tvoj post nema veze sa realnošću. volio ti ili ne ibra je najbolji igrač milana.patinho7 je napisao/la: On je za mene los igrac, samo ga tad bila forma uzela kad god sutne pogodi, a sad, kad je dao zadnji gol , prije koliko utakmica, on je kriv sto nismo dobili Palermo, on je kriv sto smo ispali iz LP, sjecas se on greske Ibre kad je sjevnula kontra Lennona ?
i među 3 na svetu...baresi#6 je napisao/la:negdje sam pročitao da je 60 ili 70% golova koje je milan postigao zasluga ibrahimovića ili gol ili asistencija tako da taj tvoj post nema veze sa realnošću. volio ti ili ne ibra je najbolji igrač milana.patinho7 je napisao/la: On je za mene los igrac, samo ga tad bila forma uzela kad god sutne pogodi, a sad, kad je dao zadnji gol , prije koliko utakmica, on je kriv sto nismo dobili Palermo, on je kriv sto smo ispali iz LP, sjecas se on greske Ibre kad je sjevnula kontra Lennona ?
Drago mi je to zbog PIPArobovi88 je napisao/la:Boa,Bommel i Pato trenirali u skupini
Pirlo odvojeno od provg tima
SuperPippo pocinje od sutra
Ne nisi me dobro razumio,mislio sam da sutra počinje da treniraUlični Muzičar je napisao/la:Ali juče je i Pirlo normalno, sa ostalima, trenirao. Sad sam pogledao englesku verziju Milanovog sajta, i nema tog članka od juče (na stranim jezicima nema svih članaka)
A, za Šilju (Pippo)... odakle ta informacija?
Samo piše da je danas trenirao (odvojeno)...
Pa, to i pitam... odakle ti ta vest?robovi88 je napisao/la:Ne nisi me dobro razumio,mislio sam da sutra počinje da treniraUlični Muzičar je napisao/la:Ali juče je i Pirlo normalno, sa ostalima, trenirao. Sad sam pogledao englesku verziju Milanovog sajta, i nema tog članka od juče (na stranim jezicima nema svih članaka)
sa milannews.it http://translate.google.com/translate?j ... it&act=urlUlični Muzičar je napisao/la:Pa, to i pitam... odakle ti ta vest?robovi88 je napisao/la:Ne nisi me dobro razumio,mislio sam da sutra počinje da treniraUlični Muzičar je napisao/la:Ali juče je i Pirlo normalno, sa ostalima, trenirao. Sad sam pogledao englesku verziju Milanovog sajta, i nema tog članka od juče (na stranim jezicima nema svih članaka)
brate ovo što sam postavio je bio taj članak, al evo sumnjivo mi, otiso sam na pocetnu stranicu a nigdje dole nema ove vijestiUlični Muzičar je napisao/la:jbg to je naslovna strana sajta... kako da nađem?
Koji članak konkretno, ako ti nije teško... ako ne, nema veze