BH klubovi u Evropi 24/25

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rudarenje
Kontakt:

Re: BH klubovi u Evropi 24/25

Post Postao/la Rudarenje » 11 jul 2024, 00:27

RedBlue je napisao/la:
11 jul 2024, 00:26
Virtu4l je napisao/la:
11 jul 2024, 00:05
Ponovo svi šokirani fašizmom i nacionalizmom na gradskom stadionu u BL.

Pa minimalno 50% ljudi je došlo na stadion jer se igra protiv predstavnika Albanije i jer će se utakmica pretvoriti u festival srbovanja. Mnogima od njih je to jedinstvena prilika da to rade pred širim auditorijumom.

To je lavina koja je krenula i veoma teško (vjerovatno nikad) će se zaustaviti. Jednostavno su kao nacija zastranili, nažalost. Gdje god ih se okupi više od pet, repertoar je uvijek isti, ja to gledam svaki dan. Srbovanje im je postalo način života, više se ne umiju ponašati normalno, šta god da je u pitanju, fudbal, tenis, životna svakodnevnica, sve je na kraju ogrnuto plaštom nacionalizma, mržnji prema nekome.

Mediji i crkva su od njih napravili ovo što su danas. Mlade generacije su uništene jer im se svaki dan servira neki novi neprijatelj, Englez, Amerikanac, Ukrajinac, Bošnjak, Albanac, Hrvat, Crnogorac, itd, itd, i onda se u njima budi refleksna reakcija, a glas razuma je utihnuo, niko se više tome ne smije ni suprotstaviti, odmah je izdajnik.
Smeta im istina! Albanci napustili teren zbog skandiranja o Kosovu!
Ovo je samo jedan od naslova sa njihovih portala, u ostalim naslovima se obraćaju Englezima zbog Đokovića, itd. Samo mržnja i imaginarni neprijatelji.

Vremenom će to biti sve gore i gore.
O kakvom fasizmu pricas, sta je to fasisticko u vecerasnjem navijanju. Jel srbovanje negativan pojam, sta i o kome srbi treba da pievaju?
Pjevajte igračima, valjda nije problem u tome što vam je 90 posto igračkih legendi Bošnjaka, ili što vas i dan danas Bošnjaci izvlače u najbitnijim utakmicama :D :D :bih: :bih:
Zadnja izmjena: Rudarenje, dana/u 11 jul 2024, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 11 jul 2024, 00:28

Virtu4l je napisao/la:

Pa minimalno 50% ljudi je došlo na stadion jer se igra protiv predstavnika Albanije i jer će se utakmica pretvoriti u festival srbovanja. Mnogima od njih je to jedinstvena prilika da to rade pred širim auditorijumom.

To je lavina koja je krenula i veoma teško (vjerovatno nikad) će se zaustaviti. Jednostavno su kao nacija zastranili, nažalost. Gdje god ih se okupi više od pet, repertoar je uvijek isti, ja to gledam svaki dan. Srbovanje im je postalo način života, više se ne umiju ponašati normalno, šta god da je u pitanju, fudbal, tenis, životna svakodnevnica, sve je na kraju ogrnuto plaštom nacionalizma, mržnji prema nekome.

Mediji i crkva su od njih napravili ovo što su danas. Mlade generacije su uništene jer im se svaki dan servira neki novi neprijatelj, Englez, Amerikanac, Ukrajinac, Bošnjak, Albanac, Hrvat, Crnogorac, itd, itd, i onda se u njima budi refleksna reakcija, a glas razuma je utihnuo, niko se više tome ne smije ni suprotstaviti, odmah je izdajnik.
Ovo je samo jedan od naslova sa njihovih portala, u ostalim naslovima se obraćaju Englezima zbog Đokovića, itd. Samo mržnja i imaginarni neprijatelji.

Ovako i treba Bosnjama,jer malo pa i zaborave s kim žive
Da bi ovakvih orgijanja svaki mjesec pa da ne čitam sretno Borcu bosanski klub itd
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 11 jul 2024, 00:29

@redblue

Nakon jaceg starta nad malim Vukovicem u prvom poluvremenu oko 20e minute se culo Ubij siptara!
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 jul 2024, 00:30

RedBlue je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

O kakvom fasizmu pricas, sta je to fasisticko u vecerasnjem navijanju. Jel srbovanje negativan pojam, sta i o kome srbi treba da pievaju?
Pa igra tvoj klub, a ne Srbija. Zar nemate navijacku pjesmu o Borcu, a ne da vam repertoar pjesama bude ubij Siptara i Kosovo je Srbija?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 jul 2024, 00:31

pa andora mrtva...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 11 jul 2024, 00:32

DamirT je napisao/la:
11 jul 2024, 00:30
RedBlue je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Pa igra tvoj klub, a ne Srbija. Zar nemate navijacku pjesmu o Borcu, a ne da vam repertoar pjesama bude ubij Siptara i Kosovo je Srbija?
Jesi ti retardiran ili se pravis blesav, jesi poslusao sav repertoar pjesama Lesinara ili stvarno mislis da se samo pjeva Srbiji?

exFighter1926
Kontakt:

Post Postao/la exFighter1926 » 11 jul 2024, 00:34

NoDi80 je napisao/la:
11 jul 2024, 00:22
Cuj nato muslimani
Sta hoces da kazes da mi upravljamo natom?
Toliko se proslo svega, da mnoge ljude boli **** za natom u smislu da se uzdaju use i u svoje kljuse
Zasto nas sve oslovljavate s muslimanima?
Tacno je da su muslimani vecina u nasim mahalama u nasoj BiH, ali to ne znaci da nema katolika, pravoslavaca, pa i jevreja
Dodji u seher da ti otvorim oci drevnom kulturom i nikad vise neces vjerovati medijama
Druze nemoj me samo u seher voditi je be na dzamahirija, udjem na forum nakon sto godina, multietnicnost na nivou, bosnjaci borci za suzivot, a mrze sve na slovo s, cirkus…
Sto se tekme tice, šipci ekipa kao nekad mladost gacko samo udri i krljaj, Borac isto ocaj, kad su usli Hrelja, Savic malo se to i popravilo, u revansu nemam neka ocekivanja, vidi se nedostatak Vinka i da je bio pravi gospodin…

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 11 jul 2024, 00:34

RedBlue je napisao/la:
11 jul 2024, 00:17
Zutti je napisao/la:
11 jul 2024, 00:15
Devils021 je napisao/la:
11 jul 2024, 00:12
Nista, cekamo parole i pjesme o Palestini, eto to ima veze sa Bosnom i Hercegovinom.
Također nisam ni za to, jednako mi je onom bojkotu Coca Cole i sličnih proizvoda.

Ponavljam, drago mi je da ne poričete ono što ste, bosanski pravoslavci koji nemaju veze s Kosovom i Srbijom, a to je i najbitnije u cijeloj priči.
Druze Zuti, mi smo bosanski pravoslavci a vi ste nato muslimani, jel posteno?
Pa stavi i nama to bosanski ispred kad se vec chastimo ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 11 jul 2024, 00:35

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
11 jul 2024, 00:29
@redblue

Nakon jaceg starta nad malim Vukovicem u prvom poluvremenu oko 20e minute se culo Ubij siptara!
Nisam cuo, moguce da je bilo sporadicno. Pricamo o navijacima ma sjeveru i pjevanju cijelog istoka, to se nije pjevalo. Albanci su reagovali na prozivanje istok-sjever, Kosovo-Srbija. Ali zbog tog prekidati utakmicu je suludo. Ocekujem od nasih u revansu istu takvu reakciju na bilo kakvu provokaciju.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 11 jul 2024, 00:37

DAMIR HRELJA!!! :tokralju: :tokralju: :tokralju:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 11 jul 2024, 00:37

RedBlue je napisao/la:
11 jul 2024, 00:35
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
11 jul 2024, 00:29
@redblue

Nisam cuo, moguce da je bilo sporadicno. Pricamo o navijacima ma sjeveru i pjevanju cijelog istoka, to se nije pjevalo. Albanci su reagovali na prozivanje istok-sjever, Kosovo-Srbija. Ali zbog tog prekidati utakmicu je suludo. Ocekujem od nasih u revansu istu takvu reakciju na bilo kakvu provokaciju.
Tebi je suludo radi toga prekidati, ok ti je igrati kad se skandira ratku, ali de napusti teren kad ima krpa armija rbih.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 jul 2024, 00:38

Imaju li negdje golovi sa utakmice Velež - Inter?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Devils021
Kontakt:

Post Postao/la Devils021 » 11 jul 2024, 00:41

Samo jedno je sigurno, više je federaciji zasmetalo skandiranje nego ovima iz Albanije.

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 11 jul 2024, 00:45

DaVinci je napisao/la:
11 jul 2024, 00:34
RedBlue je napisao/la:
11 jul 2024, 00:17
Zutti je napisao/la:
11 jul 2024, 00:15

Također nisam ni za to, jednako mi je onom bojkotu Coca Cole i sličnih proizvoda.

Ponavljam, drago mi je da ne poričete ono što ste, bosanski pravoslavci koji nemaju veze s Kosovom i Srbijom, a to je i najbitnije u cijeloj priči.
Druze Zuti, mi smo bosanski pravoslavci a vi ste nato muslimani, jel posteno?
Pa stavi i nama to bosanski ispred kad se vec chastimo ... :zviz:
Pa stavite sta hocete, necu ja odredjivati kako se ko osjeca, i to je ustvari poenta svega. Ja ne bjezim od Bosne, vidis i po mom avataru, cak sta vise mislim da mi pravoslavci iz BiH imamo vise prava prava upravo na tu BiH od ostalih jer su moji preci visili na austrougarskom konopcu i turskom kocu, dok ste vi agovali i begovali. 😉

minimalist
Kontakt:

Post Postao/la minimalist » 11 jul 2024, 00:48

Najjači su ovi što spominju riječ džamahirija, jer su čuli negdje taj izraz. A da samo ukucaju značenje na google, skontali bi koliko su glupi

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 11 jul 2024, 00:53

exFighter1926 je napisao/la:
11 jul 2024, 00:34
NoDi80 je napisao/la:
11 jul 2024, 00:22
Cuj nato muslimani
Sta hoces da kazes da mi upravljamo natom?
Toliko se proslo svega, da mnoge ljude boli **** za natom u smislu da se uzdaju use i u svoje kljuse
Zasto nas sve oslovljavate s muslimanima?
Tacno je da su muslimani vecina u nasim mahalama u nasoj BiH, ali to ne znaci da nema katolika, pravoslavaca, pa i jevreja
Dodji u seher da ti otvorim oci drevnom kulturom i nikad vise neces vjerovati medijama
Druze nemoj me samo u seher voditi je be na dzamahirija, udjem na forum nakon sto godina, multietnicnost na nivou, bosnjaci borci za suzivot, a mrze sve na slovo s, cirkus…
Sto se tekme tice, šipci ekipa kao nekad mladost gacko samo udri i krljaj, Borac isto ocaj, kad su usli Hrelja, Savic malo se to i popravilo, u revansu nemam neka ocekivanja, vidi se nedostatak Vinka i da je bio pravi gospodin…
Ne mrze Bosnjaci Srbe. Mi mrzimo četnike. To je razlika. E sad sto se neki srbi poistovjecuju sa cetnicima, nije moj problem jbg.

:bih:

Danas sam bio sa rajom iz Banja Luke. Srbi sve. Sa posla. Da vidis kako je fino. Ljudima top. Meni u BL vazda top. Debela Berta (mislim da se tako zove), Krug, picki na sve strane. Banjaluka top grad.
Zato bujrum ,dodji. :bih:

TheNoblesMo
Kontakt:

Post Postao/la TheNoblesMo » 11 jul 2024, 08:10

Već smo pali na 38mo mjesto, prestigla nas Latvija. Toliko o tome da imamo šanse za top33, dok neki gube bodove kući od Andoraca...
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 11 jul 2024, 08:12

RedBlue je napisao/la:
11 jul 2024, 01:33
Kobayashi je napisao/la:
11 jul 2024, 01:32
RedBlue je napisao/la:
11 jul 2024, 01:20
Zbog cega ce nas odrati, pa pjevali su Rumuni i Spanci sad na Euru isto bez posljedica. To sto su glupi kozojebi umislili da zbog Kosovo-Srbija trebaju napustiti utakmicu?
Jedno je kad se pjeva i ostane onako po strani, neupecatljivo.
Drugo je kad se utakmica prekine 10 15 min jer se nesto skandira. Plus i ta zastava je dio price zbog cega ce na kraju samo Borac iskihati. Neces ni ti, ni ja, ni oni na tribini. Samo Borac.
Ne bi me cudilo da bude kazna $$ plus zatvaranje tribine ili 1 tekma bez publike.

Vidicemo.
Koja zastava?
Pa ona Kosova sa zastavom Srbije preko. To su i u Njemačkoj na EP zabranili da se postavi.
Ide za to kazna sigurno.
Koševo Zapad

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 jul 2024, 08:25

Kojem to mi Bosnjaci skandiramo presudjenom ratnom zlocincu??Kojem?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 11 jul 2024, 08:29

mma_hz je napisao/la:
11 jul 2024, 08:25
Kojem to mi Bosnjaci skandiramo presudjenom ratnom zlocincu??Kojem?
Čovječe Božiji, ko Vas spominje uopšte, i kada si ti uopšte ovdje ili bilo gdje pročitao da neko iz BL komentariše šta vi pjevate!? Apsolutno nas ne zanima šta ćete vi pjevati nekome na vašoj utakmici, niti nas zanima to šta vi mislite da treba i da je ispravno, jednostavno ste nebitni, i nadam se da ćete shvatiti to što prije, jer će vas kompleksi pojesti a i ovo malo čireva što je ostalo popucati !
LETS GO FIGHTER

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.