RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Ovo sto Kevelj kaze najbolji sponzorski ugovor ikad, da li to znaci najvise para od ovog sponzorskog ugovora ide Velezu? Zna li se uopste kolika je zarada od ovog sponzorskog ugovora?
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Svaka cast za ovaj potez. Veliki iskorak je Puma!
Jedan savjet za upravu i administraciju kad dodju novi dresovi iduce godine recimo
Potrebno je samo par stotina maraka da se napravi predstavljanje kao sto to rade veliki klubovi.
Profi slike u profi photo studiu i eventualno neki bolesni video edit.
A vjerujem da bi takvo nesto privuklo vise paznje i natjeralo raju da masovno krene kupovati
Jedan savjet za upravu i administraciju kad dodju novi dresovi iduce godine recimo
Potrebno je samo par stotina maraka da se napravi predstavljanje kao sto to rade veliki klubovi.
Profi slike u profi photo studiu i eventualno neki bolesni video edit.
A vjerujem da bi takvo nesto privuklo vise paznje i natjeralo raju da masovno krene kupovati

-
- Kontakt:
Kada ćemo moći naručiti dresove online?
Mostar možeš napustiti, al' on ne napušta tebe.
-
- Kontakt:
Gdje se moze vidit koji igraci konkurišu za sutra
-
- Kontakt:
Nek mi jos jednom neko kaze da Šikalo zna lopte 

Mogu i ja igrat kako prses igra primi loptu i vrati u odbranu svasta sikalo odma poslje tekme raskid ugovora tonci mujan za lokomotivu ne moze igrat svasta ovo igraci a igramo europu svasta
Igra 0 bodova moraju pokazat muda igraju kao da su vec upisali pobjedu
-
- Kontakt:
Pa Jel moguće ovo? Možemo li bolje od ovoga trenutno?
-
- Kontakt:
I ove sve sto zvizde nasim igracima bi nogom nabio.
Koliko god da su losi ne mozes to raditi
Koliko god da su losi ne mozes to raditi

Ja ne znam kakav je to dusmanluk , Sikalo je najbolji u nasoj ekipi , doduse niko ne igra dobro pa to nije tesko , al najbolji je na terenu prvo poluvrijeme.
Ne pricajte gluposti veze nemate.
Prses spor , svaku utakmicu napravi jednu dvije stopostotne sanse protivniku , itd itd , ti se uhvatio Šikala
Mujan i Mlinaric ko da ne postoje, uzas a ti se uhvatio momka koji gine za svaku loptu .
Mrs vise
Prses spor , svaku utakmicu napravi jednu dvije stopostotne sanse protivniku , itd itd , ti se uhvatio Šikala
Mujan i Mlinaric ko da ne postoje, uzas a ti se uhvatio momka koji gine za svaku loptu .
Mrs vise
Potpuno si u pravu, Suljic i Mujan prvo poluvrijeme katastrofa sa loptom.Euzebio10 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:06Ja ne znam kakav je to dusmanluk , Sikalo je najbolji u nasoj ekipi , doduse niko ne igra dobro pa to nije tesko , al najbolji je na terenu prvo poluvrijeme.
Mrs vise
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Sokantno je sto nakon proslogodisnjeg brukanja Suljica, covjek ne samo da je tu, nego igra u prvom timu. To dovoljno govori o ambicijama Veleza.
Mujan je najlošiji od svih igrača. Nije to ni 5% od onog Mujana kojeg smo gledali prije par sezona u Širokom. Haskić i Lohan kad su ušli i mali Oreč, sve je krenulo bolje. Ovi andorci su bezveze, može se to dobiti tamo, ali u drugom kolu protiv Aeka, nemamo se čemu nadat. Šturm je isto tanak bio, a Okekke je odličan.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Ne znam otkud u Velezu toliko igraca s hrvatskom putovnicom i to mahom iz hrvatske druge lige. Da li je to neka dobra menadzerska veza, jel kvalitet ocito nije !?
Kakvi su se dusmani uvukli medju navijace kad nece da vide da je Sikalo bio ubjedljivo najbolji na terenu. Fuj fuj fuj.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Stvarno zabrinjavajuće da u pojedinim momentima nismo mogli doći do lopte, a stručni štab ostavlja najnespremnijeg igrača Mujana u igri čitavu utakmicu.
Biće bolje valjda.
Biće bolje valjda.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Niko ne treba biti zadovoljan ovom utakmicom, svi smo vidjeli sta nam fali barem 3-4 pojacanja, napadac i kvalitetan veznjak pod obavezno.
-
- Kontakt:
Niko na ovome forumu nije davao podrsku upravi kao sto sam ja.
Niko na ovome forumu nije davao podrsku svakom treneru zvao se taj Dudic,Feja,Osim ili ovaj damir Canadi.
Znaci ko radi za nas Velez ima moju podrsku.
Ali ja licno nisam gledao gori Velez zadnji 10 godina, znaci 11 mrtvaca koje vodi mrtvatac. Uzas, ocaj. Karinasi. Ovo je **** blamaza. Ne zato sto je protivnik neozbiljan cak na protiv ali katastrofalna predstava naseg Veleza pa cak mogu reci i sramotna predstava.
Niko na ovome forumu nije davao podrsku svakom treneru zvao se taj Dudic,Feja,Osim ili ovaj damir Canadi.
Znaci ko radi za nas Velez ima moju podrsku.
Ali ja licno nisam gledao gori Velez zadnji 10 godina, znaci 11 mrtvaca koje vodi mrtvatac. Uzas, ocaj. Karinasi. Ovo je **** blamaza. Ne zato sto je protivnik neozbiljan cak na protiv ali katastrofalna predstava naseg Veleza pa cak mogu reci i sramotna predstava.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.