Vidim ga cesto kad u sitne sate hodam do vikendice iz sela. Mora da ga i ovi ostali forumasi, sto teferice na vikendicama po brdima i planinama vide, ako se nezapije prerano.NoDi80 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 19:41Da tacno suma je njihovo staniste, ali evo sjecas li se ti kad si ga zadnji put vidiosamoposmatram je napisao/la: ↑10 jul 2024, 19:36Svitcima treba mrak. Bjeze od ulicnog i kucnog osvjetljenja. Svitaca ima po sumama i livadama neosvjetljenim nocu.
Prije si ga svako ljeto mogo vidjeti po tudjim avlijama
Hvala maradona, alem na savjetima, svaki je dobar
Koliko god covjek misli da zna i da je iskusio, uvijek ga nesto novo iznenadi bilo pozitivino ili negativno
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Re: Chat
Normalno da vam smeta vrućina jer pijete "energetska" smeća , jedete hamburgere i bureke , voće ni pod razno , voda pomalo ...
Danas se baš raspravljam sa likom kaže nikad topliji jun nije bio , niđe veze bilo 2 dana da je pržilo i to je to ...
2021 godine npr. je baš pretoplo bilo , ovo ljeto top .
Danas se baš raspravljam sa likom kaže nikad topliji jun nije bio , niđe veze bilo 2 dana da je pržilo i to je to ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa upravu je, statisticki gledajuci i jeste najtopliji juni ikada ovaj prosli bio, postavio sam ti gore zvanicne izvjestaje, svaki mjesec od juna prosle godine je bio najtopliji ikada u mjerenjimaVensanKasel je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:42Normalno da vam smeta vrućina jer pijete "energetska" smeća , jedete hamburgere i bureke , voće ni pod razno , voda pomalo ...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Sunce zakon. Rijeka hladna. Lubenica milina. Nigdje turista. Djecurlija izvodi vratolomije. U kaficima dobra muzika.VensanKasel je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:42Normalno da vam smeta vrućina jer pijete "energetska" smeća , jedete hamburgere i bureke , voće ni pod razno , voda pomalo ...

Ova priča bombaya je ključna za vrućine.
Pazite šta jedete i pijete. Ako se dobro pripremiš i slušaš svoje tijelo i struku, ne boj se.
Najgore je nakrkati se ćevapa, mahnuti koje pivo i sjesti u hladovinu ili ispod klime i pričati jest mi teško, jbo ovo....
Pazite šta jedete i pijete. Ako se dobro pripremiš i slušaš svoje tijelo i struku, ne boj se.
Najgore je nakrkati se ćevapa, mahnuti koje pivo i sjesti u hladovinu ili ispod klime i pričati jest mi teško, jbo ovo....

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- VensanKasel
- Kontakt:
Yebi ga buraz ja više vjerujem svojim očima i svome tijelu , nego "zvaničnim" izvještajima . Evo neka i ostali forumaši napišu kakav je juni bio , meni top valario_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:51Pa upravu je, statisticki gledajuci i jeste najtopliji juni ikada ovaj prosli bio, postavio sam ti gore zvanicne izvjestaje, svaki mjesec od juna prosle godine je bio najtopliji ikada u mjerenjimaVensanKasel je napisao/la: ↑10 jul 2024, 21:42Normalno da vam smeta vrućina jer pijete "energetska" smeća , jedete hamburgere i bureke , voće ni pod razno , voda pomalo ...

Dva dana pržilo , padale temperature i na 13 stepeni po danu kada je kiše bilo , e ako je to natopliji juni ...
Sjećam se 2021 godine slomili me arapi zbog klime , žalili se kako je prevruće , a ove godine nikako

-
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Zabranjen prolaz - bog pljušti

Poplavi grad , gradonačelnik kaže ne bih ja čačkao boga

-
- Kontakt:
Saka sad igra veznog
Pništiše gol najvećem engleskom sinu
- VensanKasel
- Kontakt:
Yebat ga

Ko je gori? Imaju jedno zajedničko

Previše zauzeti da bi fudbal pratili.

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- bavariapivo
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
Zavisi gdje. U minesoti kad spuca zima, boli. Sjeverna dakota jos gore, uzas zivi.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 20:18Zima i jesen su ljepota, zimi se utoplis i ne moze biti hladno, jedino je onaj period smoga i magle u decembru i januaru uzasan, to samo bjezati iz grada na planinu i sve ok, al zato gore ljepota, snijeg i skije na noge i uzivancijaJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 19:51Ovo ću isto ja vama govoriti u januaru kad bude -15 i kad budete kukali![]()
![]()
Sad se ne mozes skinuti i rashladiti, tek se vidi znacaj drveca i hlada koje pravi kad su ove vrucine, posebno u vecim gradovima
Evo ja stigao u Poljsku, ubi vrucina. Ne znam da ovako bude u Americi gdje sam ja. Cak i na Floridi ne sjecam se da je ovako, nije neka sparina samo pece nekako.
-
- Kontakt:
Trance 2000-tih

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.