https://www.klix.ba/vijesti/bih/preminu ... /240710152
Evo ga mekušac umro, kako ga nije stid
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Majmune brisi ovaj post.JayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:16https://www.klix.ba/vijesti/bih/preminu ... /240710152
Evo ga mekušac umro, kako ga nije stid
Ja ni ne osjetim da je toplo. Posao klima. Auto klima. Stan klima. Moze ici i na 50 stepeni slobodno.
Ovo nije zdravo, ne smijem da zamislim kako bi bilo da zivimo veci dio godine u ovim temperaturama, tipa australije i bliskog istoka i juga amerike, jos na sve to zvekne uraganJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 17:39Najgore je što je i narednih 12 dana skoro svaki dan 36 +
Ne kontam kako neko ovo moze voliti, ne moze se disati jbt
Naravno da nije zdravo, ali boomeri poput armanda vole tjerati tvrdoglavost i glumiti da su najpametniji jer imaju preko 50 godinario_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:21Ovo nije zdravo, ne smijem da zamislim kako bi bilo da zivimo veci dio godine u ovim temperaturama, tipa australije i bliskog istoka i juga amerike, jos na sve to zvekne uraganJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 17:39Najgore je što je i narednih 12 dana skoro svaki dan 36 +
Ne kontam kako neko ovo moze voliti, ne moze se disati jbt![]()
I ovo je previse, al to su vec posljedice globalnog zagrijavanja, bit ce svake godine sve vruce i vruce i vise nepogoda i nevremena.
A mozda da ugasis malo internet i izadjes na van upitas se sa nekim u pravom svijetu?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:21Ovo nije zdravo, ne smijem da zamislim kako bi bilo da zivimo veci dio godine u ovim temperaturama, tipa australije i bliskog istoka i juga amerike, jos na sve to zvekne uraganJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 17:39Najgore je što je i narednih 12 dana skoro svaki dan 36 +
I ovo je previse, al to su vec posljedice globalnog zagrijavanja, bit ce svake godine sve vruce i vruce i vise nepogoda i nevremena.
Daleko pametniji od omladine (velika vecina, naravno ima onih sto su citav zivot ostali budale), samo sto nemaju snagu ni izgled vise. Vidjet ces kad zadjes preko 33e, sto se tice procesa razmisljanjaJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:22Naravno da nije zdravo, ali boomeri poput armanda vole tjerati tvrdoglavost i glumiti da su najpametniji jer imaju preko 50 godinario_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:21Ovo nije zdravo, ne smijem da zamislim kako bi bilo da zivimo veci dio godine u ovim temperaturama, tipa australije i bliskog istoka i juga amerike, jos na sve to zvekne uraganJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 17:39
Najgore je što je i narednih 12 dana skoro svaki dan 36 +
100%, a i odjevanje lagano
Svaka cast srbima kako su nasli Hakiju
Tvoj jezik i Dodikov mljackali istim ****.halabuka je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:30Svaka cast srbima kako su nasli Hakiju
De ne zezaj, nekad su nam dede išli kositi po ovakvim vrućinama i bili zdravi i jaki.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:21Ovo nije zdravo, ne smijem da zamislim kako bi bilo da zivimo veci dio godine u ovim temperaturama, tipa australije i bliskog istoka i juga amerike, jos na sve to zvekne uragan![]()
Ne sporim ali njegova priča mi je u fazonu ''šta ti znaš, ja sam hodao 10 kilometara do škole svaki dan''.alemsa je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:29Daleko pametniji od omladine (velika vecina, naravno ima onih sto su citav zivot ostali budale), samo sto nemaju snagu ni izgled vise. Vidjet ces kad zadjes preko 33e, sto se tice procesa razmisljanjaJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:22Naravno da nije zdravo, ali boomeri poput armanda vole tjerati tvrdoglavost i glumiti da su najpametniji jer imaju preko 50 godinario_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:21
Ovo nije zdravo, ne smijem da zamislim kako bi bilo da zivimo veci dio godine u ovim temperaturama, tipa australije i bliskog istoka i juga amerike, jos na sve to zvekne uragan![]()
Fakat jbt, kuka se na ljeto ko da je nesto nevidjenokraljttbvb je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:39De ne zezaj, nekad su nam dede išli kositi po ovakvim vrućinama i bili zdravi i jaki.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:21Ovo nije zdravo, ne smijem da zamislim kako bi bilo da zivimo veci dio godine u ovim temperaturama, tipa australije i bliskog istoka i juga amerike, jos na sve to zvekne uragan![]()
Je li ljeto ili nije, malo przi, pa šta.
Dobro gore neko reče, danas sve neki mekusci, sve im zivo smeta...
To sto se nezalis na jesen ili zimu, je dokaz da iz kuce neizlazis. Znas kad ljudi izgledaju najseksi? Ljeti momcino. Zato izadji nebil umocio, barem ces vjezbat libido, kad hodat neces.JayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:47Ne sporim ali njegova priča mi je u fazonu ''šta ti znaš, ja sam hodao 10 kilometara do škole svaki dan''.alemsa je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:29Daleko pametniji od omladine (velika vecina, naravno ima onih sto su citav zivot ostali budale), samo sto nemaju snagu ni izgled vise. Vidjet ces kad zadjes preko 33e, sto se tice procesa razmisljanjaJayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:22
Naravno da nije zdravo, ali boomeri poput armanda vole tjerati tvrdoglavost i glumiti da su najpametniji jer imaju preko 50 godina
Edit: jednostavno imaš ljudi koji bolje podnose jedno godišnje doba od drugih, za mene nikad neće niko čuti da se žalim na zimu ili jesen, a uglavnom ove što kobajabi vole ljeto čujem svako malo da se žale na svako godišnje doba
JayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:58J3bo te otac nepismeni, kad sastaviš normalno rečenicu onda mi se javi, umočim ti ga u starusamoposmatram je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:57To sto se nezalis na jesen ili zimu, je dokaz da iz kuce neizlazis. Znas kad ljudi izgledaju najseksi? Ljeti momcino. Zato izadji nebil umocio, barem ces vjezbat libido, kad hodat neces.JayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:47
Ne sporim ali njegova priča mi je u fazonu ''šta ti znaš, ja sam hodao 10 kilometara do škole svaki dan''.
Edit: jednostavno imaš ljudi koji bolje podnose jedno godišnje doba od drugih, za mene nikad neće niko čuti da se žalim na zimu ili jesen, a uglavnom ove što kobajabi vole ljeto čujem svako malo da se žale na svako godišnje doba
harden je napisao/la: ↑10 jul 2024, 19:03JayCatwright je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:58J3bo te otac nepismeni, kad sastaviš normalno rečenicu onda mi se javi, umočim ti ga u starusamoposmatram je napisao/la: ↑10 jul 2024, 18:57
To sto se nezalis na jesen ili zimu, je dokaz da iz kuce neizlazis. Znas kad ljudi izgledaju najseksi? Ljeti momcino. Zato izadji nebil umocio, barem ces vjezbat libido, kad hodat neces.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.