treba ti za podove, podrum, cokla ...? obzirom da trazis tvrdi
XPS oznaka
boje su razne , najcesce roza.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
treba ti za podove, podrum, cokla ...? obzirom da trazis tvrdi
Koliko sam informisan i EPS je tvrdi stiropor (XPS je stirodur i tvrđi), a ovaj EPS, evo striktno 100 20kg/m3, primjenjuje se na ravnim krovovima i podovima sa srednjim opterećenjem, znači porodična domaćinstva. Za veće opterećenje ide EPS 150 itd.
Tako je, ispravno zboris.Asteriks je napisao/la: ↑09 jul 2024, 21:27Koliko sam informisan i EPS je tvrdi stiropor (XPS je stirodur i tvrđi), a ovaj EPS, evo striktno 100 20kg/m3, primjenjuje se na ravnim krovovima i podovima sa srednjim opterećenjem, znači porodična domaćinstva. Za veće opterećenje ide EPS 150 itd.
EPS se znači koristi za unutrašnjost, lakši je od XPS-a ali je i manje otporan na vlagu. Plus što je EPS jeftiniji.
Nek me ispravi struka ak' sam ošo na stranputicu.![]()
Ma u pravu si, ne moras biti ni specifican, hajmo malo o stiroporu...ko nas je kleo nije dangubio...alemsa je napisao/la: ↑09 jul 2024, 19:55Rijetko, moras biti specifican profil za politicara/vlast, maximalno djubretin bez secunde empatije.denimb je napisao/la: ↑09 jul 2024, 18:54Mene samo interesuje da li je ikada igdje na bilo kojoj poziciji bio neki iole posten, normalan covjek, pa Bog te vidio nama pola ovih likova nekih od Osmice, pa do ovoga danas ili su uhapseni, ili su u bjegstvu, ili se vodi neki postupak protiv njih, ove jace ni ne mozes, kada im je dosta samo se usute, vode privatne biznise...
Jbt koja katastrofa.
Nakupilo se viškova, kerovi trče ze PremierVlasnik Premier kladionice svakom radniku poklanja po 1.000 KM za godišnji odmor
Joj bijednika, crkli akobogda..cure im rade po 10 dana svaki dan umjesto 2 što rade pa 2 odmaraju da bi taj godišnji odmor nadoknadile,...da nema igrača što ostavljaju bakšiš ne bi dana tamo niko radio
Zašto ne promjene posao ?Slatinash_7 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:09Joj bijednika, crkli akobogda..cure im rade po 10 dana svaki dan umjesto 2 što rade pa 2 odmaraju da bi taj godišnji odmor nadoknadile,...da nema igrača što ostavljaju bakšiš ne bi dana tamo niko radio
Ja u srednjoj kerove i slotove ganjao. Nije tada bilo binga ali bio ovaj jedan lik što je znao trke napamet. Čim krenu trčati, kaže ti jesi li dobio. Skroz zanimljivo biloVensanKasel je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:46Zašto ne promjene posao ?Slatinash_7 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:09Joj bijednika, crkli akobogda..cure im rade po 10 dana svaki dan umjesto 2 što rade pa 2 odmaraju da bi taj godišnji odmor nadoknadile,...da nema igrača što ostavljaju bakšiš ne bi dana tamo niko radio
@Judd ma kakvi kerovi , bingo im je zlatna koka , debili ostaviše platu na kuglice iz kompjutera![]()
Kako nije bilo ? Ima 15 godina kako je bingo došao ...Judd je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:54Ja u srednjoj kerove i slotove ganjao. Nije tada bilo binga ali bio ovaj jedan lik što je znao trke napamet. Čim krenu trčati, kaže ti jesi li dobio. Skroz zanimljivo biloVensanKasel je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:46Zašto ne promjene posao ?Slatinash_7 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 11:09
Joj bijednika, crkli akobogda..cure im rade po 10 dana svaki dan umjesto 2 što rade pa 2 odmaraju da bi taj godišnji odmor nadoknadile,...da nema igrača što ostavljaju bakšiš ne bi dana tamo niko radio
@Judd ma kakvi kerovi , bingo im je zlatna koka , debili ostaviše platu na kuglice iz kompjutera![]()
![]()
Ni Sebija nema takve pogodnosti, a kamoli ove u kladionicama
Niko normalan tu vise ne radi. Sta treba, da te dr.ka debil sa 5 KM u dzepu radi listica? A da ne govorim o pljackama kojih svako malo ima.19vendetta87 je napisao/la: ↑10 jul 2024, 12:05Ni Sebija nema takve pogodnosti, a kamoli ove u kladionicama![]()
P.S. jednu stvar sto sam primijetio, prije par godina su vecinom dobre trebe radile po kladionicama, a sad im je bitno samo da si zensko, izgleda ove instagramuse nece da rade po takvim mjestima vise
hoces da ti kazem cime se bavi tvoja drugarica
Pa baksisom
jedino ako je Bakšiš Abramovic,neki dalji rodjak Abramovica
Dva dana 12 h radiš, pa dva odmaraš..plus treba doći ranije otvoriti,spremit ponude, zatvoriti kasnije očistiti i to,tako da je radno vrijeme sigurno 13 h..i hajd kad ti to pretvoriš ovako nekad dobiješ radnu sedmicu od 40 sati nekad od 50, nije toliko loše, ali godišnji im je kriminalan..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.