A sta je kap koja je prelila čašu? Šta se desilo?
Prva Liga FBiH 2024/25
Moderator/ica: GracanicaAA
- RollingPaper
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2024/25
Koji je razlog egzodusa navijaca Celika posto su imali isti status kao forumasi drugih klubova? Redovno se na portalu nakon svakog kola isvjestavalo o Celiku ispraceno i fotografijama iako su nizi rang. Nije valjda da ih je neko iskoristio kao ovce i okrenuo protiv ovoga kako bi popularizirao novi forum?
Nemam pojma vjeruj. Jedino sto sam procitao da im je bilo krivo sto nisu cesto izvjestavali o Celiku, tako nekako. Mada ne vjerujem da je to glavni razlog, jer se pisalo o Celiku kao i o ostalim klubovima. Nekad vise, nekad manje...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
niste vi krivi sto se forum dobro vodi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- prisonbreak
- Kontakt:
Vec neko vrijeme iz Zenice nema nijednog novinara ispred ss.ba, i uopste nema informacija o Celiku. Samo jedan primjer danas Celik pocinje pripreme, odezan jako vazan press gdje se pricalo cak i o napadu PL, nijedne informacije..
Navijaci Zrinjskog i Borca su isto napustili forum, al im je ostao podforum, podforum NK Celika je bio puno sadrzaniji i jako altivan, sve je obrisano radi novog foruma. Sve na stranu al 80% forumasa iz Zenice dobilo trajni ban
Navijaci Zrinjskog i Borca su isto napustili forum, al im je ostao podforum, podforum NK Celika je bio puno sadrzaniji i jako altivan, sve je obrisano radi novog foruma. Sve na stranu al 80% forumasa iz Zenice dobilo trajni ban
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- RollingPaper
- Kontakt:
Malo sam nesto procitao na njihovom novom forumu, izgleda da su diskutovali o novom forumu na temi pa su im pobrisali sve teme i banovali ihDamirT je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:10Nemam pojma vjeruj. Jedino sto sam procitao da im je bilo krivo sto nisu cesto izvjestavali o Celiku, tako nekako. Mada ne vjerujem da je to glavni razlog, jer se pisalo o Celiku kao i o ostalim klubovima. Nekad vise, nekad manje...

Stvarno je bilo dobre raje, bice dosadno bez njih. Mislim da je ovo kontraproduktivan potez administracije ali eto.
Evo i mene. Dakle, nijedan forumas nije dobio ban jer eto, nama se banovalo. Svjedoci smo, da na forumu u posljednje vrijeme mnogo toga dopustamo, sto zapravo ne bismo trebali. Previse smo tolerantni, pa je realno i kvalitet diskusija opao. Vjerovatno, ne vjerovatno, nego sigurno, sada kada "podignemo" novi forum, da ce se te stvari promijeniti. Na temi Celika sam napisao, pa da se ne ponavljam ovdje. No, govoriti da je neko dobio ban jer je navijac ovog ili onog kluba je u najmanju ruku nekorektno. Ban se dobija ako krsis pravila, a ebavati mame sibicarske, mostarske, sarajevske i slicno je krsenje pravila.Zbog toga se banuje i banovat ce se.
kakva prodaja magle 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Zasto to niste radili i na temi Euro 2024? Tu je bilo dooosta materijala za ban. Ta tema kad se cita, Premijer liga BiH tema je mala maca.admin je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:27Evo i mene. Dakle, nijedan forumas nije dobio ban jer eto, nama se banovalo. Svjedoci smo, da na forumu u posljednje vrijeme mnogo toga dopustamo, sto zapravo ne bismo trebali. Previse smo tolerantni, pa je realno i kvalitet diskusija opao. Vjerovatno, ne vjerovatno, nego sigurno, sada kada "podignemo" novi forum, da ce se te stvari promijeniti. Na temi Celika sam napisao, pa da se ne ponavljam ovdje. No, govoriti da je neko dobio ban jer je navijac ovog ili onog kluba je u najmanju ruku nekorektno. Ban se dobija ako krsis pravila, a ebavati mame sibicarske, mostarske, sarajevske i slicno je krsenje pravila.Zbog toga se banuje i banovat ce se.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- prisonbreak
- Kontakt:
Zaato je obrisan posforum Celika a nije Borca i Zrinjskog?
Nazalost, na svakoj temi je takva situacija. Najvise nasa greska. Pustis na pocetku, onda ne obracas paznju kako bi trebao i sve ode u onu stvar. Znas i sam da sam kumio, molio na temi PL, pa je i zakljucavao, brisao milion postova, samo da je dovedem koliko-toliko u red. I tri sata bude ok, a onda opet po starom.DamirT je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:30Zasto to niste radili i na temi Euro 2024? Tu je bilo dooosta materijala za ban. Ta tema kad se cita, Premijer liga BiH tema je mala maca.admin je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:27Evo i mene. Dakle, nijedan forumas nije dobio ban jer eto, nama se banovalo. Svjedoci smo, da na forumu u posljednje vrijeme mnogo toga dopustamo, sto zapravo ne bismo trebali. Previse smo tolerantni, pa je realno i kvalitet diskusija opao. Vjerovatno, ne vjerovatno, nego sigurno, sada kada "podignemo" novi forum, da ce se te stvari promijeniti. Na temi Celika sam napisao, pa da se ne ponavljam ovdje. No, govoriti da je neko dobio ban jer je navijac ovog ili onog kluba je u najmanju ruku nekorektno. Ban se dobija ako krsis pravila, a ebavati mame sibicarske, mostarske, sarajevske i slicno je krsenje pravila.Zbog toga se banuje i banovat ce se.
-
- Kontakt:
Neko je iskusno usmjerio krdo na drugi forum i od sportsporta napravio imaginarnog neprijatelja
Kakve veze ima odakle je novinar jeli iz Zenice Kljuca ili Mrkonjic Grada ako je Celik na portalu zastupljen ravnopravno sa ostalim klubovima
Meni je samo zao kocke i truhle za Celik i ostale me zaboli racku
Kakve veze ima odakle je novinar jeli iz Zenice Kljuca ili Mrkonjic Grada ako je Celik na portalu zastupljen ravnopravno sa ostalim klubovima
Meni je samo zao kocke i truhle za Celik i ostale me zaboli racku

- prisonbreak
- Kontakt:
Nije zastupljeno.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:34Neko je iskusno usmjerio krdo na drugi forum i od sportsporta napravio imaginarnog neprijatelja
Meni je samo zao kocke i truhle za Celik i ostale me zaboli racku![]()
Vazda istoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑08 jul 2024, 21:34Neko je iskusno usmjerio krdo na drugi forum i od sportsporta napravio imaginarnog neprijatelja
Meni je samo zao kocke i truhle za Celik i ostale me zaboli racku![]()

Procita na onom novom forumu, dobio onaj RubikovaKocka i jos neka dvojica, oni se nisu svadjali na temi Prva liga

Nisam ni ja nesto posebno, usao sinoc, malo nesto pohvatao sto sam mogao u vezi napustanja foruma.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Puna podrska adminu. Odlicno radi svoj posao. Ako su truhlo i avenija medju banovanima, svaka cast. Forum nije za sprdnju.
A realno, nisam ni na cijoj strani, ali vrijedjas admina tamo na temi Celika, onaj pise yebem ti mater sarajevsku i slicno i ocekujes da ne dobijes ban? Pisalo se vala i o Celiku, nije to jedini klub u drzavi...Zaniolo je napisao/la: ↑08 jul 2024, 23:01Puna podrska adminu. Odlicno radi svoj posao. Ako su truhlo i avenija medju banovanima, svaka cast. Forum nije za sprdnju.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

Ali fakat jeste da su neviđena go.vna, uz par izuzetaka. Odlično što više neću čitati njihova sr.anja.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.