Pratim forum vec dugo,predugo i primijetio sam te kao jednog od realnijih ljudi na forumu, sa nekim normalnim komentarima, naravno sa necim se mogu sloziti sa necim ne, ali zato smo tu, uvijek mislim da su dvije glave pametnije od jedne. Međutim u zadnje vrijeme si postao jako težak da ne kazem dosadan, uz duzno poštovanje ohani malo. Samo naivci misle da je ova uprava a i ona prijasnja tu zbog Veleža, dosta nas zna sta se desava i kakve kombinacije sa porezom se prave kada se ulaze novac u sport. Druga stvar Velež je jedini brend i jedina institucija u Hercegovini koja moze na jedno mjesto skupiti veću masu građana, kroz prizmu politike to je razlog zasto smo zanimljivi, svi vide tu sebe. Nismo mi ostali na forumu glupi, vidimo sve, ali forum nije mjesto za iznosenje cinjenica iz kluba, samim time sto je dostupan svima. Zato bih te zamolio da prestanes smarat. Nisi na pravoj adresi, ovde se nista ne moze promjeniti.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jul 2024, 11:29Nikad se nisi volio mijesati drugome u poslove jer mislis da to nije fer ali ti je okej da se Kevelj mijesa treneru u posao i tom sportskom direktorudime je napisao/la: ↑08 jul 2024, 11:06Ti sve ovo što pišeš (iz tebi znanih razloga) pokušavaš upakovati u neku brigu za klub. Ovaj upravni odbor na čelu sa Keveljom do sada je opravdao očekivanja. Nevidim da zavaljuju i zadužuju klub pa da sljedeća uprava kad dođe mora popravljati situaciju, naprotiv sve ukazuje da su i tu jedni od najboljih do sada. Za eventualni sportski neuspjeh kriv je naravno ovaj upravni odbor na čelu sa Keveljom jer su oni doveli trenera a ko dovodi igrače zaista me nimalo ne interesuje. Nikad se nisam volio miješati drugom u njegove poslove, onako sa strane pametovati, jer mislim da to nije fer. A ti ako nemaš neke lične interese u svemu ovome ili ako nisi nečiji bot onda je zaista vrijeme da malo odmoriš i čekaš sljedeću priliku za napade na Kevelja.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jul 2024, 10:10
Je li to po tebi uredno sve, Kevelj ima dovoljno znanja fudbalskog da procjenjuje igrace i potpisuje na svoju ruku, cak i bez trenera?
Tebi uredno, meni nije. Objasnio sam gore i zasto, a i ne smatram ga Florentinom Perezom niti Mamicem a ni Zvezdanom Terzicem.
Mozemo diskutovati kad se dogovoris sam sa sobom je li fer ili nije ferNaravno, cisti licni interes
![]()
RSD Velež - Igrački kadar i transferi
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi
On je meni za srednjeg veznog bas dobar djeluje, nadam se da je u formi i da ce prodonijeti sto vise klubu
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Kod nas Kevelj i Rahimic donose pare u klub i normalno je da ce se oni pitati koga ce dovoditi. Kod Sarajeva Mirvic kod susjeda valjda Sulenta Lasic sta ja znam i sasvim normalno je da to ide tim tokom. Sportski direktori su globalno u fudbalu samo klimaci sa lijepim smijeskom i bijelim zubima radi ljepsih fotografija. Svi znamo kako su to osjetljivi poslovi i tesko da ce neko od tih civija dopustiti petljanje u takve stvari. Dok se ne zavaljujemo i sa ovim ulaganjima ostvarujemo ovakve rezultate nema potrebe vjesati nikoga. Sasvim dobar prelazni rok jer nismo podlegli nikakvim preplacivanjima kakva su trazena ovaj prelazni rok misleci da se u Velezu seru pare
Zadnja izmjena: CampobelloDiMazara, dana/u 08 jul 2024, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Hvala na sugestiji, o sportskom direktoru i potpisivanju igraca BS agencije cu uvijek diskutovati. Kao i o stvarima koje mi se svidjaju a i koje mi se ne svidjaju.
Lijep pozdrav.
Lijep pozdrav.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Sretno tebi. Stefo je ostvario svoje interese mozda ostvariš i ti, samo navali.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jul 2024, 11:29Nikad se nisi volio mijesati drugome u poslove jer mislis da to nije fer ali ti je okej da se Kevelj mijesa treneru u posao i tom sportskom direktorudime je napisao/la: ↑08 jul 2024, 11:06Ti sve ovo što pišeš (iz tebi znanih razloga) pokušavaš upakovati u neku brigu za klub. Ovaj upravni odbor na čelu sa Keveljom do sada je opravdao očekivanja. Nevidim da zavaljuju i zadužuju klub pa da sljedeća uprava kad dođe mora popravljati situaciju, naprotiv sve ukazuje da su i tu jedni od najboljih do sada. Za eventualni sportski neuspjeh kriv je naravno ovaj upravni odbor na čelu sa Keveljom jer su oni doveli trenera a ko dovodi igrače zaista me nimalo ne interesuje. Nikad se nisam volio miješati drugom u njegove poslove, onako sa strane pametovati, jer mislim da to nije fer. A ti ako nemaš neke lične interese u svemu ovome ili ako nisi nečiji bot onda je zaista vrijeme da malo odmoriš i čekaš sljedeću priliku za napade na Kevelja.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jul 2024, 10:10
Je li to po tebi uredno sve, Kevelj ima dovoljno znanja fudbalskog da procjenjuje igrace i potpisuje na svoju ruku, cak i bez trenera?
Tebi uredno, meni nije. Objasnio sam gore i zasto, a i ne smatram ga Florentinom Perezom niti Mamicem a ni Zvezdanom Terzicem.
Mozemo diskutovati kad se dogovoris sam sa sobom je li fer ili nije ferNaravno, cisti licni interes, sve upakovano, samo mi jos otkrij koji je po tebi moj interes. Mislim da sam ovo isto roncao za Mirsu Rahimica, pa mozes i tu povezati interes
![]()
Pa Atajić je isto igrao za Celtic i u mlađim kategorijama i u prvoj ekipi,pa je opet zavrsio na livadi u Doboju kod Kaknja...nekoIzMostara je napisao/la: ↑08 jul 2024, 09:43Druze, budi realan, gdje ces pomisliti da bi igrac ovih godina iz ovakve lige mogao doci u nasu. Msm malo realnosti nije na odmetVictoriasFikret je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:58Ovaj je postao slobodan. Mogao bi biti interesantan.
https://www.transfermarkt.com/semir-tel ... ler/583767
Tesko je kad se ostane bez kluba,on sad moze ici ili u trecu ligu ili četvrtu... Kakva god je nasa liga na ocima si Dinamu,Zvezdi,oni igraju Europu i mozes lakse doci do liga 5 ako te oni kupe za 1 ili 2 sezone...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Isti takav komentar sam dobio kad sam ovdje postavio Hamzu Ćatakovića. Mjesec dana poslije, lik je došao u FK Sarajevo.nekoIzMostara je napisao/la: ↑08 jul 2024, 09:43Druze, budi realan, gdje ces pomisliti da bi igrac ovih godina iz ovakve lige mogao doci u nasu. Msm malo realnosti nije na odmetVictoriasFikret je napisao/la: ↑07 jul 2024, 22:58Ovaj je postao slobodan. Mogao bi biti interesantan.
https://www.transfermarkt.com/semir-tel ... ler/583767
Ovaj Telalović je u Blekburnu bio flop, ali u našoj ligi može biti dobar. Zna i glavom zabijati.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja bi ga odmah vratio a Duki se zahvalio jer poslje one sa Sirokim u kupu svaka sljedeca ce me stresirati. Koje nam je dvije radosti Slavisa donio svojim odbranama posebno ona u kupu kada smo ga osvojili
11:20 kada emocija savlada pokrete
11:20 kada emocija savlada pokrete

Okeke trenira sa ekipom na grbavici, da li to znaci da ce potpisati veceras ako ce igrati sutra 

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Reče trener na press-u da je danas dobio papire, tako da može nastupiti sutra...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Barem znamo da njega nije Kevelj doveoVictoriasFikret je napisao/la: ↑09 jul 2024, 22:32Da nije ovaj?
https://www.transfermarkt.com/marcel-ca ... ler/223953
Sin našeg trenera.

nije los ni sekunde

znaci Okeke i Canadi...mislim da smo kvalitetniji nego prosle godine.
Okeke bas ima gradju za stopera, visok i jos i crnjac, tesko da moze biti fula

-
- Kontakt:
Ima li Dasin mali slifa? A nije ni Avdin jos za baciti, stopera nam fali
Teska sprdnja. Zato i nemamo ozbiljnog sportskog, ko bi sebi ovo dozvolio
Teska sprdnja. Zato i nemamo ozbiljnog sportskog, ko bi sebi ovo dozvolio
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Lose odradjen prelazni rok pa vi svirajte qurcu, pocevsi od tajminga potpisivanja igraca do selekcije istih ali samo pozitiva brato 

-
- Kontakt:
Sto poprilicno, sta sam fuliofudbalfudbal je napisao/la: ↑06 jul 2024, 17:47Poprilicno realan post, ali ja mislim da Orec nema ni promil sanse da ode. Prije ocekujem Hadzikica, Orec je drugu polusezonu bio nekonstantan.

Zimus smo imali zvanicnu ponudu za Oreca i odbili istu, sad se vec definitivno puca na prodaju.
Ma brate svi sto su ti udarali kontre znaju da si 100% upravu, vjeruj mi. Samo furaju neku smijesnu pricu da nije ni vrijeme ni mjesto za takve postove sto je realno presmijesnokillafrommanilla je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:55To je to brate. Da sam ja ovo napisao, bilo bi idi navijaj za Zrinjski, sve ti smeta, popij bromazepam itd.
Mozda ti znas, ko trenutno pregovara s igračima? Je li Zvonić, Kevelj ili neko treći? Ko je pregovarao s Blagaićem?
To je po meni glavni problem. Nemamo viziju kakva ekipa treba da nam izgleda niti odgovornog za transfere. A u strucnom stabu imamo deset ljudi. Ko su dvojica osim Jurkovića koje smo vidjeli na zadnjem videu?

S Blagaicem je prvo pregovarao licno Klafuric koji je zavrsio usput Mujana i Isasegija te je bio na dobrom putu za jos jednog napadaca. Kasnije su se nastavili pregovori s Blagaicem a s obzirom da nismo imali trenera ni direktora, ne trebam ti pisati onda ko je pregovarao

Za trenera je druga prica. To je Rahimic zavrsio ali i on je dobio listu, nije ih sam iskopao jer nije iz toga svijeta. U prici su jos bili Custovic, Kodro, Mersad, Adzem i Zaim kao zadnja opcija u slucaju da sve zivo propadne.
Moje misljenje je da bi nam Custovic najvise odgovarao ali moguce da grijesim.
Jes jesMostarskiSin je napisao/la: ↑10 jul 2024, 01:02Lose odradjen prelazni rok pa vi svirajte qurcu, pocevsi od tajminga potpisivanja igraca do selekcije istih ali samo pozitiva brato![]()

Veceras cemo znati jeli ili nije.MostarskiSin je napisao/la: ↑10 jul 2024, 01:02Lose odradjen prelazni rok pa vi svirajte qurcu, pocevsi od tajminga potpisivanja igraca do selekcije istih ali samo pozitiva brato![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.