Ma sigurno da Ramo nema potencijal da lično ostvari puno bolje od ovoga, ali u situacijama kao sad ima izrazitu moć jer je prevaga na vaganju za formiranje vlasti. Meni je veći problem to što imaju degenerici koji se lože na njega i njegovu priču, a pogotovo još ako su iz Zenice.scholsey je napisao/la: ↑08 jul 2024, 15:29Ramo i sinovi ovim pjesmama i ostalim idiotlucima po društvenim mrežama ganjaju glasove maloumne djece, koja tek izlaze na izbore. Po uzoru na ove tiktokere koji glupostima ganjaju giftere.
Ne vjerujem da će uspjeti uraditi nešto konkretno, prvenstveno zbog toga što je relativno kratko u poziciji da se bavi takvim manifetlucima.. ali bez obzira što su očito retardirani, ne treba ih potcijenjivati - previše je narod neuk, stvarno svašta popuši, pa ništa nije nemoguće.
Što se mene tiče, ovaj skot Konaković više nikada neće dobiti moj glas. Ipak je i to SDA kadar. Dopustiti vojsci Srbije koja je bila agresor u posljednjem ratu da paradiraju u gradu gdje je par hiljada Bošnjaka i Hrvata izgubilo život. Veća mi je patetika što sad pola SDA hoće neke smjene, qurce-palce, a isto bi i oni uradili. Faćo je haman u pravu za dosta stvari oko njega.
Nema nama pomoći, a nismo bolje ni zaslužili kad se podvuče crta.