FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kao što rekoh, dajte mu više taj pomoćni da prodišemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- jointunija
- Kontakt:
Eto koliko ne znaš, Najtrofejniji i g.Gredić su u nikakvim odnosima,čak i ne pričaju.Informiši se malo prije nego ovakve gluposti napišeš.I čovjeku ne pada na pamet da se bavi klubom,izuzev da vrati novce koje je posudio klubu.Pablo11 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 12:01Koje su to ljude otjerali sa vizijom i planom? Gredica? Pokusao uvaliti lojavog da lutvom, ali nesto mu nije uspjelo. Crnogorac miran da budes, taraba kao sto sam ti najavio.Virtu4l je napisao/la: ↑08 jul 2024, 10:15Isprci sa lobotomije se ponašaju kao da se prošla sezona nije desila, kao da trećinu sezone nismo proveli na poziciji koja vodi u federalnu. Sad je sve ok, jer se zaboga radi asfaltiranje ispred sjevera, projekat od cca 15 hiljada maraka, a predsjednik kluba je uzeo godišnji odmor i provodi ga u klupskim prostorijama, hej, zamisli ti to.
I dalje se dovode prosječni i ispodprosječni igrači, uglavnom drugoligaši koji ni sami ne mogu vjerovati da su se slikali sa Željinim dresom.
Otjerali su Arape, pa su otjerali ljude koji su došli sa jasnom vizijom i planom, i sad neko očekuje da ponovo pušimo priču kao protekle tri godine o besparici i stabilizaciji?
Nisam ja dijelio biografije novih članova upravnog odbora i predsjednika, na papiru sve giganti, privatnici, političari, direktori. Pa nam dovedu Husu Karjaševića, njega je svaki forumaš mogao dovesti, frajer ispao iz lige sa Tuzlom, a prije toga igrao za njemačke petoligaše i moćno Podrinje, vjerovatno ni on još ne vjeruje da je u Želji. Sad kao trebamo dati šansu Husi da se dokaže? Šta ćemo kad se ne dokaže? Kad bude komedija kao Biber i Adonis? Nikom ništa, idemo dalje je l'?
Preuzeli ste najveći klub u državi, koji je poslovao u plusu prošle godine (), nema više dugova koji su mač nad glavom, znači sve je ok.
Ja sam prvi čekao da vidim šta će se desiti, jer su njihovi pušikurci najavljivali neke pare, moćne i sposobne ljude, e nema više čekanja. Za sve ispod četvrtog mjesta vas treba nabiti nogom, odnosno plasmana u Evropu. Veoma jednostavno.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ni ti sam ne vjerujes u to, ali dobro, nebitno svakako ga vise nema.jointunija je napisao/la: ↑08 jul 2024, 12:15Eto koliko ne znaš, Najtrofejniji i g.Gredić su u nikakvim odnosima,čak i ne pričaju.Informiši se malo prije nego ovakve gluposti napišeš.I čovjeku ne pada na pamet da se bavi klubom,izuzev da vrati novce koje je posudio klubu.Pablo11 je napisao/la: ↑08 jul 2024, 12:01Koje su to ljude otjerali sa vizijom i planom? Gredica? Pokusao uvaliti lojavog da lutvom, ali nesto mu nije uspjelo. Crnogorac miran da budes, taraba kao sto sam ti najavio.Virtu4l je napisao/la: ↑08 jul 2024, 10:15Isprci sa lobotomije se ponašaju kao da se prošla sezona nije desila, kao da trećinu sezone nismo proveli na poziciji koja vodi u federalnu. Sad je sve ok, jer se zaboga radi asfaltiranje ispred sjevera, projekat od cca 15 hiljada maraka, a predsjednik kluba je uzeo godišnji odmor i provodi ga u klupskim prostorijama, hej, zamisli ti to.
I dalje se dovode prosječni i ispodprosječni igrači, uglavnom drugoligaši koji ni sami ne mogu vjerovati da su se slikali sa Željinim dresom.
Otjerali su Arape, pa su otjerali ljude koji su došli sa jasnom vizijom i planom, i sad neko očekuje da ponovo pušimo priču kao protekle tri godine o besparici i stabilizaciji?
Nisam ja dijelio biografije novih članova upravnog odbora i predsjednika, na papiru sve giganti, privatnici, političari, direktori. Pa nam dovedu Husu Karjaševića, njega je svaki forumaš mogao dovesti, frajer ispao iz lige sa Tuzlom, a prije toga igrao za njemačke petoligaše i moćno Podrinje, vjerovatno ni on još ne vjeruje da je u Želji. Sad kao trebamo dati šansu Husi da se dokaže? Šta ćemo kad se ne dokaže? Kad bude komedija kao Biber i Adonis? Nikom ništa, idemo dalje je l'?
Preuzeli ste najveći klub u državi, koji je poslovao u plusu prošle godine (), nema više dugova koji su mač nad glavom, znači sve je ok.
Ja sam prvi čekao da vidim šta će se desiti, jer su njihovi pušikurci najavljivali neke pare, moćne i sposobne ljude, e nema više čekanja. Za sve ispod četvrtog mjesta vas treba nabiti nogom, odnosno plasmana u Evropu. Veoma jednostavno.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Samo pomoćni.
Dajte mu ga i nema više pabla, gibre i lobotomaca. 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bolesnik zvani genetika nastavlja s trolanjem teme. Kako nam glupan stavi sliku da dolazi Santos hahaha. Kao insajder veliki zvani kao sto rekoh 

Upravo tako, nikad bolja situacija nije bila sto se tice navijaca.enterofuryl je napisao/la: ↑08 jul 2024, 12:20Ako se po 5-7 botova sa obje strane svadjaju po forumima svadjaju ne znaci da su navijaci razjedinjeni. Ponavljam, Zeljini navijaci su ujedinjeni.
Fk Željezničar.
- HulahopkaGaPrima
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako cemo iskreno, kitile su se ovde strane zastavice ko da je UN u pitanju. Nisu to lose namjere uopste, nego se zove wishful thinking, i onda kad realno saberes i pogledas roster igraca, onda mi ovo djeluje ko period kad je dolazio Basic. Coric mi fakticki dodje ko Basic u ovom kontekstu.
Najzanimljivije je kako horski kreću u odbranu ove uprave, pa čak i na najmanju kritiku. Zato jer znaju ko je stvarni baja iza zavjese.
Povedi nas, Huso.
Povedi nas, Huso.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma trener je najmanje bitan. Steta je sto ce Coric potrositi kao svi prethodni treneri a def da ima potencijala.
Mi imamo veliki problem skupstine, lopova u klubu a to su politicki podobni. Ovo je sve politika i interesi neke druge vrste.
Ovi ljudi ne mogu uloziti pare niti mogu napraviti nesto u klubu. Ukucas na googlu najjednostsvnije i vidis lopovluk nista drugo.
To su otrcane fraze rade, vidjet cemo rezultste i ostalo. Sad je svima jasno da 20 dana prwd prvenstvo nemas igraca koji ce dati gol. I tu se prica zavrsava nazalost.
Mi imamo veliki problem skupstine, lopova u klubu a to su politicki podobni. Ovo je sve politika i interesi neke druge vrste.
Ovi ljudi ne mogu uloziti pare niti mogu napraviti nesto u klubu. Ukucas na googlu najjednostsvnije i vidis lopovluk nista drugo.
To su otrcane fraze rade, vidjet cemo rezultste i ostalo. Sad je svima jasno da 20 dana prwd prvenstvo nemas igraca koji ce dati gol. I tu se prica zavrsava nazalost.
-
- Kontakt:
Ti si u skupstini, daj nam neke konkretne info u vezi kluba i potencijalnih pojacanja
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- gegenpressing
- Kontakt:
Vjeruj da nije,ali da ima satelite u skupštini i kod određenih navijača ima.
Ovi čim su ušli u klub i vidjeli neke stvari počeli su udarati od zid,pisao sam jučer o tome.
@pablo11 Gredić i Amar se očima ne mogu,ili si baš mlad ili neko je dobar spin bacio.
Brohra ribo se...
On je samo glup i nista drugo.
Niti smo mi Real Madrid, pa da mozemo Mbappe-a dovesti prvi dan prelaznog roka, niti je nasa liga Engleska premier liga. Svim iole kvalitetnijim igracima je cilj da se ispale odavde, i sa njima mozes pregovarati tek kada im propadnu inostrani angazmani.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
-
- Kontakt:
Spic, krilo, veznjak, lijevi bek
Ako ove pozicije popunimo kako treba imacemo se cemu nadati, znaci minimalno 4 top igraca.
Ako ove pozicije popunimo kako treba imacemo se cemu nadati, znaci minimalno 4 top igraca.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ma šta oni znaju, bitna je parola. Ista je to kuhinja, kao i ona patka, kako se Gredić ponašao bahato na sjednici UO i obećao da će on lično vratiti Osima u klub smijajući se u lice Manuelu. Baš čudno, informacija potekla od tog istog Manuela (Almir Hadžiosmanović), potrčka megamagacina.gegenpressing je napisao/la: ↑08 jul 2024, 12:43Gredić i Amar se očima ne mogu,ili si baš mlad ili neko je dobar spin bacio.
Bitno je da se pljuje po najtrofejnijem treneru, a direktoricu niko i ne spominje. Ženu koja nas ubija, dan po dan, a masno naplaćuje nerad. A Edis K. je omogućio da to radi još tri godine (prošle godine potpisala na četiri godine). Isto je omogućeno od strane iste osobe, Samiru Bekriću, ljigi kojeg ne mogu skloniti nigdje.
Normalno, po generalu Edisu K. se ne smije hrakati, ipak je on kao i Pašić, dio megamagacin ekipe. Plate u rangu onih kada su nam oteli titulu, a ekipa se bori da opstane u ligi, zajedno sa Goškom, Igmanom i Tuzlom.
A tjeranje Diglisića i ostalih ulagača? To je nauka. Ipak postoje ozbiljni ljudi koji znaju marifetluke koje su kreteni radili dok su bili u klubu.
Ovo sto pises za novu upravu i sto je indirektno povezujes sa Misimovicem je zlonamjerno.
Ljudi su u klubu, malo jace od mjesec dana. Vecina njih ima svoje kompanije. Predsjednik ovog uo je u blizoj proslosti(sto direktno, sto preko sponzora koje je nasao) znao unijeti u klub, fin iznos novca. Ljudi su za mjesec dana, nasli sponzore i skupili iznos kakav nije nijedna uprava poslije rata(gs, zlatni sponzori, ostali sponzori itd, ). Mislim da i ti ovo sve znas jer si bio na tg, kad se pisalo o tome..
Prvi ja cu ih kritikovati ako nesto pogrijese i urade kontra interesa kluba, ali sad sr.ati po ljudima koji imaju novac i izdvajaju svoje vrijeme, koriste veze, vezice, kontakte da privuku sponzore i da klubu bude bolje je retardirano.
Povezivati ljude iz skupstine sa Misimovicem ima smisla, jer su vecina njih u skupstini nesposobni, politicki poltroni..
Isto tako i ja nisam zadovoljan sa pojacanjima, ali i sam znas da je prava rijetkost bila da nam je igracki kadar kompletan kad pripreme krenu. Svi iole bolji igraci, cekaju bilo kakve inostrane ponude i tek kad im apsolutno sve propadne, tek onda se odlucuju za ovu namjestenu ligu, u kojoj glavnu ulogu igraju sudije. Sa 4-5 kvalitetnih pojacanja, do kraja transfer roka, imali bi ekipu koja bi se mogla boriti za evropu..
-
- Kontakt:
Direktorica je zasluzila otkaz jer jednostavno nema kapacitet, iskustvo za tu funkciju. Jednostavno prevelika funkcija za nju.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Levin, TefalTava i 21 gost.