RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

realan-cojek
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la realan-cojek » 27 mar 2011, 21:43

Rodjeni_BRato je napisao/la:Volim te Mama ali ne kao Velez
Radi ovih slogana smo tu gdje jesmo , NA DNU DNA !!!
Samo nesto govorimo te "Rodjeni brato" , te "Volim te Mama ali ne kao Velez" , a kada treba zasukati rukave , uloziti , pomoci konkretno , KONKRETNO , nigdje vas. Mene ima , i zato me zivciraju forum navijaci.
FUJ SMO I TREBA DA SMO TU GDJE JESMO,BOLJE NITI NE ZASLUZUJEMO

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 27 mar 2011, 22:05

Prvo ti pocni pa cemo onda svi mi za tobom :roll:

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 28 mar 2011, 06:07

realan-cojek je napisao/la:
Rodjeni_BRato je napisao/la:Volim te Mama ali ne kao Velez
Radi ovih slogana smo tu gdje jesmo , NA DNU DNA !!!
Samo nesto govorimo te "Rodjeni brato" , te "Volim te Mama ali ne kao Velez" , a kada treba zasukati rukave , uloziti , pomoci konkretno , KONKRETNO , nigdje vas. Mene ima , i zato me zivciraju forum navijaci.
FUJ SMO I TREBA DA SMO TU GDJE JESMO,BOLJE NITI NE ZASLUZUJEMO
De ne kenjaj cojece :D Ja se davnih dana u clanio brato moj fini. ti samo nastavi da kenjas

SRETO
Kontakt:

Post Postao/la SRETO » 28 mar 2011, 13:34

Ma Velezje na dnu dna iskljucivo zbog licnih interesa koji su ispred klupskih! Uzimam primjer ovosezoskih pojacanja i necu ih se okaniti dok istina ne izadje na vidjelo. Gadzo je produkt dogovora Ibrakovica i Sefkije Vile koji su opet rastalili Majkicev transfer u Rusiju! Jaran iz Strumfograda mije objasnio da je SedinTanovic uzeo Rovcanina kako bi rastalili lovu za njega odnosno on upao u jedan posao sa Sandzakom koji mu je opet omogucio neko od Rovacaninove familije. Miroljub Mitrovic je OTJERAN iskljucivo iz razloga jer nije htio da bude dio ovih talova i da povede nekog Brkovicevog rodjaka na pripreme! Nije htio Gadzu u ekipi i covjeka su otjerali! Ovo malo "rezultata" je plod Mitrovicevog rada,koga je Sedin Tanovic izdao i ostavio na cjedilu,a sada pocinju opet teska vremena jer ovaj Odovic Strumf je covjek koji je tu samo da zamaskira zelje Vile,Tanovica,nekog ugostitelja i slicnih. Nije mi jasno da neko ne pridje golu 6 utakmica i nema sanse da sjedne na klupu a doveden je kao VELIKO pojacanje!? Kako jedan teski invalid bez perspektive zauzima mjesto nekomu mladjem. Konkretno mislim na igraca u zadnjoj liniji! Sevko Okic? Pa taj momak iz dana u dan tone! On je jednostavno sutnut iz Celika jer nema sansi da se izbori tamo za mjesto! Vjecito ponizni odnos kluba prema Strumfovima i sada odnedavno i prema Celiku!? Pozitivan primjer je iskljucivi Nermin Niksic koji puno daje Velezu iskljucivo iz razloga sto voli Velez a nista ne trazi za uzvrat dok to ovi misevi koriste oko njega! Velez postaje pokusna stanica za "MANIJAKA SA GRBAVICE" gledajuci jos od vremena Kajtaza (admira) Vladavica Serdarevica,a sada nekakvih Rovcanina,Ganceva (covjek je teski invalid) Odovica i slicnih! i opet najveci dobitak kluba su "Rodjeni" ala Kazazic,Demic,Zolj,Durakovic,Cemalovic i dr! evo izvuci cemo se ovaj put(ako ne izgubimo od Olimpika) ali sta dogodine ?? Opet ista stvar,daj "nazovi" pojacanja,spiskaj lovu i opet dole...
TANOVIC JE LOPOVCINA!!!

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 28 mar 2011, 16:04

SRETO je napisao/la:Ma Velezje na dnu dna iskljucivo zbog licnih interesa koji su ispred klupskih! Uzimam primjer ovosezoskih pojacanja i necu ih se okaniti dok istina ne izadje na vidjelo. Gadzo je produkt dogovora Ibrakovica i Sefkije Vile koji su opet rastalili Majkicev transfer u Rusiju! Jaran iz Strumfograda mije objasnio da je SedinTanovic uzeo Rovcanina kako bi rastalili lovu za njega odnosno on upao u jedan posao sa Sandzakom koji mu je opet omogucio neko od Rovacaninove familije. Miroljub Mitrovic je OTJERAN iskljucivo iz razloga jer nije htio da bude dio ovih talova i da povede nekog Brkovicevog rodjaka na pripreme! Nije htio Gadzu u ekipi i covjeka su otjerali! Ovo malo "rezultata" je plod Mitrovicevog rada,koga je Sedin Tanovic izdao i ostavio na cjedilu,a sada pocinju opet teska vremena jer ovaj Odovic Strumf je covjek koji je tu samo da zamaskira zelje Vile,Tanovica,nekog ugostitelja i slicnih. Nije mi jasno da neko ne pridje golu 6 utakmica i nema sanse da sjedne na klupu a doveden je kao VELIKO pojacanje!? Kako jedan teski invalid bez perspektive zauzima mjesto nekomu mladjem. Konkretno mislim na igraca u zadnjoj liniji! Sevko Okic? Pa taj momak iz dana u dan tone! On je jednostavno sutnut iz Celika jer nema sansi da se izbori tamo za mjesto! Vjecito ponizni odnos kluba prema Strumfovima i sada odnedavno i prema Celiku!? Pozitivan primjer je iskljucivi Nermin Niksic koji puno daje Velezu iskljucivo iz razloga sto voli Velez a nista ne trazi za uzvrat dok to ovi misevi koriste oko njega! Velez postaje pokusna stanica za "MANIJAKA SA GRBAVICE" gledajuci jos od vremena Kajtaza (admira) Vladavica Serdarevica,a sada nekakvih Rovcanina,Ganceva (covjek je teski invalid) Odovica i slicnih! i opet najveci dobitak kluba su "Rodjeni" ala Kazazic,Demic,Zolj,Durakovic,Cemalovic i dr! evo izvuci cemo se ovaj put(ako ne izgubimo od Olimpika) ali sta dogodine ?? Opet ista stvar,daj "nazovi" pojacanja,spiskaj lovu i opet dole...
Sreto ne rise ;)

BTW nove majice u prodaji
slika
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 mar 2011, 18:28

Neprilagodjen je napisao/la:sad mi je kolega veležovac iz mostara javio da je ovo najrealniji rezultat...kaže velež bio malo aktivniji tokom utakmice,po jedna šansa i za jedne i za druge,ali da je borac preuzeo sve konce u zadnjih 15 minuta i da su svi na stadionu jedva čekali kraj!
dobro je i ovako,sad željo može da dođe na -5 i da se pravo zakuha!

bravo za rođene!

Moram reagirat na ovaj post.
Ne znam ko ti je prijatelj, ali pogotovo u tih zadnjih 20-ak minuta Rodjeni su pokazali iznimnu fizicku spremu a igraci Borca su se vukli po terenu. Mi smo stvorili tokom utakmice par dobrih sansi za gol i doslovno tokom cijelog susreta Borac nije imao sansu za postizanje gola. Ne znam dal je bio posteno ili neposteno ponisten gol u to necu da ulazim, medjutim da smo ga dali bila bi zasluzena tri boda.
P.S
Hoce li mi neko reci ko je prenosio utakmicu Velez-Borac tada ?
Sjeckanje Velezovih napada svako malo... naprcim mu se !!!!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 29 mar 2011, 22:11

Pozdrav,evo sad sam nesto malo caprkao po racunaru i nadjo snimak sa utakmice Buducnost-Velez,RA pjeva himnu Jedna si jedina,jbg tek sam sada vidio,posto sam mislio da su sve slike,samo da postavim na YouTube pa cu i ovdje!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 30 mar 2011, 00:33

Kako stvari stoje od 1. aprila će se igrati prijateljski turniri na male golove bez prečke, stativa, linija i sudija.......... vjerovatno i bez trenera i vjerujte ovo nije prvoaprilska šala...............:D

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 30 mar 2011, 02:41

AlemC85 je napisao/la:Kako stvari stoje od 1. aprila će se igrati prijateljski turniri na male golove bez prečke, stativa, linija i sudija.......... vjerovatno i bez trenera i vjerujte ovo nije prvoaprilska šala...............:D
Jasta igrace se Ramazanski i Bozicni turniri jer liga vise nema smisla.
Samo jedan klub Velež Mostar

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 mar 2011, 03:01

Ova liga vec odavno nema smisla, i drago mi je na neki jebn nacin sto je uefa napokon poduzela neke mjere,
kad tad moramo pameti doci !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 30 mar 2011, 12:56

Titova-Juga je napisao/la:Ova liga vec odavno nema smisla, i drago mi je na neki jebn nacin sto je uefa napokon poduzela neke mjere,
do pameti i do para .. tesko , ikad .. :D :D :D
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 mar 2011, 13:34

oldbridge je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Ova liga vec odavno nema smisla, i drago mi je na neki jebn nacin sto je uefa napokon poduzela neke mjere,
do pameti i do para .. tesko , ikad .. :D :D :D

DaBogda se i to cudo desilo vec jednom : D

Smrt nacionalizmu !!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 mar 2011, 14:13

Titova-Juga je napisao/la:

Mozes li majke ti obijasniti meni laiku povezanost izmedju tvog nicka i veleza svi se busate u nesto a svako malo ispoljavate nesto sto nema veze sa nogometom.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 mar 2011, 14:30

pile87 je napisao/la:

Mozes li majke ti obijasniti meni laiku povezanost izmedju tvog nicka i veleza svi se busate u nesto a svako malo ispoljavate nesto sto nema veze sa nogometom.

Zaista nemam namjeru trositi prste na tebe.

Smrt nacionalizmu !!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 30 mar 2011, 15:05

Tako sam i mislio, obijasnio bi ti kad bi imao sta reci ovako to sto si napisao i jeste najpametnije i najbolje sto moze neko kao ti.Sretno i da dodjes pameti kad tad.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 30 mar 2011, 15:08

pile87 je napisao/la:

Tako sam i mislio, obijasnio bi ti kad bi imao sta reci ovako to sto si napisao i jeste najpametnije i najbolje sto moze neko kao ti.Sretno i da dodjes pameti kad tad.
Sta fali liku u avataru?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 mar 2011, 15:08

pile87 je napisao/la:

Vidim bistar si neki mladic, sve znas, niko ti nista ne treba ni govoriti, pa cu ponovo sutiti jer sam preglup da vodim bilo kakav razgovorom sa tvojom licnoscu.
Samo molim te, ucini i ti meni jednu uslugu, sljedeci put kada te nesto interesuje, prvo i sam barem malo vise saznaj info o tome sto te interesuje i pocni da jedes pravu hranu sem drobe.

Smrt nacionalizmu !!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 30 mar 2011, 16:16

Tema je FK Velež.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 30 mar 2011, 19:53

Jučer, ko o čemu Pika o poštenju :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 30 mar 2011, 20:00

dzenan01 je napisao/la:Jučer, ko o čemu Pika o poštenju :lol:
Hahaha, nosi ga đavo :lol: :lol:
Sretno Abidal :´(

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.