Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Brao 

Djeluje nevjerovatno da je Lec.od Monte Karla čini mi se samo jednu utrku bio u bodovima...izgleda im nadogradnje pravo rade..kad im samo Žan Todt dođe u box i sve ghovnavom motikom namlati i rastjera..
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Najbolja utrka sezone
**** mater onom RedBulu opet su setap sjebali za utrku, kao traktor u pvom stintu i na interu.
Čestitam Sir Luisu Hamiltonu 104. pobjeda 199. podijuma
Maksmilijane nije moglo bolje 107. podijum povećanja prednost u šampionatu
još dva kruga da je bilo bila bi pobjeda.
Meklareni sjebali Pijastrija i pogriješili strategiju Norisu, šteta i Rasela
**** mater onom RedBulu opet su setap sjebali za utrku, kao traktor u pvom stintu i na interu.
Čestitam Sir Luisu Hamiltonu 104. pobjeda 199. podijuma
Maksmilijane nije moglo bolje 107. podijum povećanja prednost u šampionatu

Meklareni sjebali Pijastrija i pogriješili strategiju Norisu, šteta i Rasela
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Od toga 6 uzeo jer nije imao dostojnog protivnika.
Vrijeme je da se radujete bar malo nakon samaranja 2021. A onda opet slijedi pakao jer iducu trku zavrsava sesti.

-
- Kontakt:
Hebem ti mater retardiranu i dosadnu vise i onom ko dupusta da gluposti iz dana u dan pises.
Čestitke Lewisu, zaslužena pobjeda - bio je blizu par puta u ove 2.5 godine ali ostao kratak, danas je bio najbolji.
Max je dovukao traktor koji je u jednom momentu gubio 1.5s po krugu na drugo mjesto. RB se mora zapitati malo sta rade ako misle da uzmu i naslov vozaca, konstruktor nece ovim tempom sigurno.

Max je dovukao traktor koji je u jednom momentu gubio 1.5s po krugu na drugo mjesto. RB se mora zapitati malo sta rade ako misle da uzmu i naslov vozaca, konstruktor nece ovim tempom sigurno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Odlicna utrka, Lujo zasluzeno na kraju. Lando totalno fulali sa gumama i sa tajmingom. Jos jedna propustena sansa Mclarena, vidi se da panicno reaguju i da donose lose odluke. Red Bull i Mercedes jedini imaju tu naviku pobjedjivanja. Steta Rasela.
Sve u svemu, imamo odlicnu sezonu i sta gledati.
Sve u svemu, imamo odlicnu sezonu i sta gledati.
E cuj goat, a podijum mu postao missona imenica 2.5 godine
Dobio danas samo zbog gresaka McLarena. Istina i vozio je kvalitetno ali cuj goat.. pomalo

Dobio danas samo zbog gresaka McLarena. Istina i vozio je kvalitetno ali cuj goat.. pomalo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa nije GOAT zbog danasnje trke direktore.

Sta kaze podijum mu misaona imenica, a lik ima oko 20 podijuma od te zadnje pobjede.

Pa ne rekose li da su sve nadogradnje izbacili iz bolida i vratili na pocetne postavke
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne volim Hamu ali zalsluzena pobjeda nakon 3 godine bez prvog mjesta, zasluzio je 
Na kraju krajeva momenat odluke je bio da je jednu rundu prije Norrisa promjenio gume i to mu se isplatilo. Odlicno odradio ostatak utrke.

Na kraju krajeva momenat odluke je bio da je jednu rundu prije Norrisa promjenio gume i to mu se isplatilo. Odlicno odradio ostatak utrke.
Amaterske reakcije Mclarena danas, prvo za Piastrija pa za Norrisa. Manje se bavit plakanjem po medijima a više strategijom
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Maksmilijan je ključnu odluku donio i GP ga pohvalio kada je otišao na inter gume
Valjda budu znali setapovati za Mađarsku, vazda neke greške prave od **** Kine.
Da sam Pijastri udavio bih stratega, Noris jeste prvi vozač ali ovu priliku propustiti gdje je Pijastri bio brži je za bičevanja.
Lekler mora napustiti Ferari, lika će srčani opaliti u 27 godini od debila na pitu.
Maksmilijan sada protiv dva Mercedesa, dva Meklarena i dva Ferarija
Valjda budu znali setapovati za Mađarsku, vazda neke greške prave od **** Kine.
Da sam Pijastri udavio bih stratega, Noris jeste prvi vozač ali ovu priliku propustiti gdje je Pijastri bio brži je za bičevanja.
Lekler mora napustiti Ferari, lika će srčani opaliti u 27 godini od debila na pitu.
Maksmilijan sada protiv dva Mercedesa, dva Meklarena i dva Ferarija

MANIJACI JUG 1987
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je Mercedes 50-ak bodova bliži, imali bi nevjerovatnu four-way fight za titulu konstruktorskog prvaka, i ovako će to biti vrlo interesantno pogotovo ako se Ferrari vrati
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Realno danas su Pereza zaklali sa strategijom, ali i sam je kriv debil na outlapu ode u šljunak.
Izgubiće sigurno konstrukorsku titlu., samo na brilijantnost Maksmilijana možda drugi završe.
Helmut Marko kaže da su u prvom stintu bukvalno jeli gume zato se palo na peto mjesto, znači opet pogrešan setap za utrku imali debili i nakon tri treninga ne mogu setapovati bolid, očekujem isto i u Mađarskoj i Maksmilijan kaže u da je i na hardu čak potrošio gume nakon samo 10 krugova, kakav skup debila što se tiče setapa bolida.
Izgubiće sigurno konstrukorsku titlu., samo na brilijantnost Maksmilijana možda drugi završe.
Helmut Marko kaže da su u prvom stintu bukvalno jeli gume zato se palo na peto mjesto, znači opet pogrešan setap za utrku imali debili i nakon tri treninga ne mogu setapovati bolid, očekujem isto i u Mađarskoj i Maksmilijan kaže u da je i na hardu čak potrošio gume nakon samo 10 krugova, kakav skup debila što se tiče setapa bolida.
MANIJACI JUG 1987
Druze, kada citam tvoje postove, rekao bih da je na mjestu Red Bullovih inzinjera neki inzinjer sa diplomom travnickog univerziteta. Polako, ne rade oni nista pogresno nego su jednostavno drugi dosegli nivo Red Bulla i sada ta razlika nije toliko ocita kao ranije.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 19:14Realno danas su Pereza zaklali sa strategijom, ali i sam je kriv debil na outlapu ode u šljunak.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Dostigli su oni njih niko to ne spori, ali su setapovali pogrešno bolid, ovo im se baš često dešava, Maksmilijan je nakon u prvog stinta pojeo gume zato su ga pojeli Meklareni u 11 krugova, u prošlim utrkama kada startaju na midijumu on se uvijek odvajao, kao u Italiji, Španiji i Austriji, u Austriji je nakon prvog stinta napravio 8 sekundi prednost, ovdje od starta na pogrešnom setapu su jeli gume.Napapijri je napisao/la: ↑07 jul 2024, 19:20Druze, kada citam tvoje postove, rekao bih da je na mjestu Red Bullovih inzinjera neki inzinjer sa diplomom travnickog univerziteta. Polako, ne rade oni nista pogresno nego su jednostavno drugi dosegli nivo Red Bulla i sada ta razlika nije toliko ocita kao ranije.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 19:14Realno danas su Pereza zaklali sa strategijom, ali i sam je kriv debil na outlapu ode u šljunak.
Po kiši on je najbolji vozač, **** Sajnc u Ferariju ga je sustigao na interu koliko su se svi tipovi guma trošili, jednostavno su pogrešan setap imali ni nakon tri treninga nisu to skontali.
MANIJACI JUG 1987
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako onda nije jeo gume u trećem stintu?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 19:44Dostigli su oni njih niko to ne spori, ali su setapovali pogrešno bolid, ovo im se baš često dešava, Maksmilijan je nakon u prvog stinta pojeo gume zato su ga pojeli Meklareni u 11 krugova, u prošlim utrkama kada startaju na midijumu on se uvijek odvajao, kao u Italiji, Španiji i Austriji, u Austriji je nakon prvog stinta napravio 8 sekundi prednost, ovdje od starta na pogrešnom setapu su jeli gume.Napapijri je napisao/la: ↑07 jul 2024, 19:20Druze, kada citam tvoje postove, rekao bih da je na mjestu Red Bullovih inzinjera neki inzinjer sa diplomom travnickog univerziteta. Polako, ne rade oni nista pogresno nego su jednostavno drugi dosegli nivo Red Bulla i sada ta razlika nije toliko ocita kao ranije.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑07 jul 2024, 19:14Realno danas su Pereza zaklali sa strategijom, ali i sam je kriv debil na outlapu ode u šljunak.
Po kiši on je najbolji vozač, **** Sajnc u Ferariju ga je sustigao na interu koliko su se svi tipovi guma trošili, jednostavno su pogrešan setap imali ni nakon tri treninga nisu to skontali.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.