English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Najgora formacija koju s ocima svojim vidio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Finale francuska engleska vrlo lahko moguce. Ne zna se ko igra losije
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pep je trenercina kad sa ovim olupinama od igraca hara ligom. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
A jbt kad se sjetim da su me skoro ubijedili bili na ovoj temi da je Foden neki igrac 
Igrac sezone

Igrac sezone

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pod palicom najvećeg trenera svih vremena, svaki igrač je barem 50% bolji.muhamedhulk je napisao/la: ↑06 jul 2024, 19:35Pep je trenercina kad sa ovim olupinama od igraca hara ligom.![]()
To i dalje ne mijenja činjenicu da je pod palicom Sautgejta, svaki igrač barem 70% lošiji nego što jeste.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
A sto Kane izadje uplasio se penala , mentalitet nula , nije ni cudo sto nema trofeja .
Sve penale djeca izvela sem ToneyaNicolasaubameyang je napisao/la: ↑06 jul 2024, 20:31A sto Kane izadje uplasio se penala , mentalitet nula , nije ni cudo sto nema trofeja .

A drago mi Bgm zbog Sake jer je dao penal.
Ubili bi i njeg i Trenta da su fulali.
Ubili bi i njeg i Trenta da su fulali.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
- Kontakt:
I to svi sigurni , sanse Somer nije imao . A ovaj sto im je kapiten nek se zapita malo kako je docekao odglumit povredu da izadje , ovdje je Rice najvise zreo za kapitena.Brokula je napisao/la: ↑06 jul 2024, 20:42Sve penale djeca izvela sem ToneyaNicolasaubameyang je napisao/la: ↑06 jul 2024, 20:31A sto Kane izadje uplasio se penala , mentalitet nula , nije ni cudo sto nema trofeja .![]()
Šuta je Kane penal protiv Italije u finalu. Sad je izašao jer je jednostavno krepao.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
I protiv Francuske na svjetskom je promasio, kad im je trebalo za produzetke. Ostali su isto krepali , igrali su vise nego on , pogotovo Saka , Walker , Rice , Bellingham pa niko nije odustao . Sve je to do glave prijatelju , a on jednostavno nema to u sebi .
- JayCatwright
- Kontakt:
Šta nam emirko kaže na ovo

Sreća Englezima pa imaju zlatnog momka u vidu Sake inace bi završili svoj nastup.
Foden nije najbolji igrač ni u mahali a ne u ligi.
Foden nije najbolji igrač ni u mahali a ne u ligi.
Pa sta hos rec da je foden panj? Gledajuci engleze, onda su svi panjevi koje smo proslih mjeseci dizali u nebesa.
I kane je onda panj a u klubovima trpa li trpa
Zato sto je 5 utakmica na prvenstvu bitnije od 50+ uzakmica kroz sezonu. I kad mu kazes da je glup ko qrac naljuti se
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- JayCatwright
- Kontakt:
Izvini molim te, gdje sam napisao da je Foden panj?
A jbt kad se sjetim da su me skoro ubijedili bili na ovoj temi da je Foden neki igrac
Sad ces ti reci, ma to znaci da je dobar igrac al ne najbolji..
Momak je rasturao da citiem proslu sezonu i zasluzeno igrac sezone.
Da je arsenal osvojio, bio bi mozda neko i iz arsenala igrac sezone
Ne, nije. Gledao sam prilican broj utakmica Sitija gdje se nije vidio na terenu.soxx je napisao/la: ↑07 jul 2024, 16:07A jbt kad se sjetim da su me skoro ubijedili bili na ovoj temi da je Foden neki igrac
Sad ces ti reci, ma to znaci da je dobar igrac al ne najbolji..
Momak je rasturao da citiem proslu sezonu i zasluzeno igrac sezone.
Da je arsenal osvojio, bio bi mozda neko i iz arsenala igrac sezone
Kao sto sam i tad pisao Rodri je morao biti igrac sezone tako i sad tvrdim. Takva klasa ne nestaje magicno na turniru sto mozemo vidjeti gdje Rodri rastura za Španiju.
S druge strane nekolicina je pisala bajke o Fodenu kako je najveci talenat sto je Engleska imala, kako je daleko najbolji igrac lige i slicne gluposti zanemarujuci utakmice gdje se nije vidio na terenu, a sto su po obicaju Rodri, KDB, Bernando i slicni zamaskirali