UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Babuka Weghorst je sve ono što forumaši misle da je panjčuga Fulkrug 

Opet se ispostavilo ono sto trubim otkako je Koeman sjeo (ponovno) na klupu. Weghorst je korisniji i za ovaj sistem bolji od Depaya. Istina, veceras je Depay asistirao, ali svejedno je igra presla na polovinu Turske samo i iskljucivo radi Wouta.JayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:22Babuka Weghorst je sve ono što forumaši misle da je panjčuga Fulkrug![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Znaci i cetvrto prvenstvo u nizu da Engleska dolazi dalje od Njemacke. Nadam se da forumski baustelci i periguzani nece smarati glupostima i za dvije godine.
- JayCatwright
- Kontakt:
Rekao bih čak da je idealan za klupe, ali obzirom da je bolji od Depaya, ništa protiv da počne. Također Frimpong desno umjesto ovog Bergwijna, lik je teško smeće.Napapijri je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:28Opet se ispostavilo ono sto trubim otkako je Koeman sjeo (ponovno) na klupu. Weghorst je korisniji i za ovaj sistem bolji od Depaya. Istina, veceras je Depay asistirao, ali svejedno je igra presla na polovinu Turske samo i iskljucivo radi Wouta.JayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:22Babuka Weghorst je sve ono što forumaši misle da je panjčuga Fulkrug![]()
Volim kako Dujkovič hejta ove žohare u polufinalu

Samo mi je žao malog Gulera i šteta što je takav talenat imao nesreću da se rodi među ovim divljacima. Nadam se da će ga u Realu lijepo vaspitati jer uvijek postoji rizik da i on postane divljak.
Spektakl u polufinalu, bez uljeza, samo velike fudbalske nacije.
Spektakl u polufinalu, bez uljeza, samo velike fudbalske nacije.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jača je klupa Engleske od prvih 11 Njemačke.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
Sad gledam ovaj drugi gol Holandije i nije mi jasno kako nije faul u napadu
Namjestena tekma, prvi gol odvukose holandezi sve igrace da otvore prostor svom stoperu i sudija naravno ne vidi.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:40Sad gledam ovaj drugi gol Holandije i nije mi jasno kako nije faul u napadu
Frimponga vise gledaju kao beka, tako je jedan mec i poceo umjesto Dumfriesa, ali slazem se s tobom, s tim sto je meni Malen bolji od obojice.JayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:34Rekao bih čak da je idealan za klupe, ali obzirom da je bolji od Depaya, ništa protiv da počne. Također Frimpong desno umjesto ovog Bergwijna, lik je teško smeće.Napapijri je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:28Opet se ispostavilo ono sto trubim otkako je Koeman sjeo (ponovno) na klupu. Weghorst je korisniji i za ovaj sistem bolji od Depaya. Istina, veceras je Depay asistirao, ali svejedno je igra presla na polovinu Turske samo i iskljucivo radi Wouta.JayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:22Babuka Weghorst je sve ono što forumaši misle da je panjčuga Fulkrug![]()
Gakpo - Wout - Malen je moja zelja protiv Engleza.
Reijnders je otkrovljenje definitivno. Milan ce biti na teskim mukama kada je u pitanju zadrzavanje ovog momka.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Baš sad gledam ugovor mu je do 2028. godine.

4-5 godina vrhunskog fudbala je pred njim, nadam se da će ga neki top klub dovesti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nacisti su se bas sramotno ponijeli prema svom najboljem igracu svih vremena.
-
- Kontakt:
Geertruida je igrao beka protiv Austrije, Dumfries ostale utakmice.Napapijri je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:43Frimponga vise gledaju kao beka, tako je jedan mec i poceo umjesto Dumfriesa, ali slazem se s tobom, s tim sto je meni Malen bolji od obojice.JayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:34Rekao bih čak da je idealan za klupe, ali obzirom da je bolji od Depaya, ništa protiv da počne. Također Frimpong desno umjesto ovog Bergwijna, lik je teško smeće.
Reijnders je otkrovljenje definitivno. Milan ce biti na teskim mukama kada je u pitanju zadrzavanje ovog momka.
Ne može Frimpong sa 170cm igrati beka s 4 pozadi.
Leverkusen igra 3-4-3, a on je dosta utakmica igrao i iza napadača.
Slažem se da Malen ili Frimpong moraju početi, lijeva strana Engleske obrane ne postoji.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma Depay počinje sigurno nažalost. Što je najjače Reijnders vjerovatno ne bi ni igrao da se Koopmeiners i De Jong nisu povrijedili.Napapijri je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:43Frimponga vise gledaju kao beka, tako je jedan mec i poceo umjesto Dumfriesa, ali slazem se s tobom, s tim sto je meni Malen bolji od obojice.JayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:34Rekao bih čak da je idealan za klupe, ali obzirom da je bolji od Depaya, ništa protiv da počne. Također Frimpong desno umjesto ovog Bergwijna, lik je teško smeće.
Zanimljivo je da Nizozemska za sad samo jednom osvojila veliko takmicenje i to Euro 1988 u Njemackoj
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
A jbg, naravno da je Milan top klub, ali već odavno ne znači mnogo u evropskom fudbalu. Dečko još ništa nije osvojio.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.