Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 30 mar 2011, 09:04

Dio Arsenala

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 mar 2011, 09:40

:D

Kako covjek izradi periferce,znaci komotno mozemo prodati Almuniu i Fabianskog :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 mar 2011, 10:40

Bolje da Arsenal kupi 3 golmana R.Madrida / Adana za 5 mill eura :)
Bar cete biti sigurni 10tak godina.

Villareal je prije neke 4godine dao 7,8mill eura za talentovanog D.Lopeza 3 golmana RMCF, ispostavilo se dasu dobili golmana za duze staze, tj. sada je rez.golman rep.Spanije 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 mar 2011, 11:16

Cuj ove curice nije cudo pa je zensko cuj neki Adam golman reala :lol: mi od tog kloca imamo boljeg u u-18 timu :lol:
Dio Arsenala

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 mar 2011, 11:55

Znam opet teorije zavjere ali je bar zanimljivo procitati, a usput ako se ostvari da mogu reci, rekao sam vam, tj. postao :D
http://blog.emiratesstadium.info/archives/11561
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 mar 2011, 12:22

Dowd je ubacen sa jasnim ciljem da nas osteti i osigura Blackburnu bar bod, mozemo svasta ocekivati od smijesnog penala do bezveznih crvenih kartona, jedno je sigurno bice tesko pobjediti Blackburn sa ovim klaunom.

Ovaj ban za Fergusona je dobro isceniran sad kao raskokodakali su se na sve strane pricajuci o tome, Ferguson lafo bijesan, nepravda i kad neko kaze kako su osvajali bodove pomocu sudija oni ce reci, sudije su isle i nama na stetu vidi Fergusona banovali na 5 utakmica a jake kazne Funguson ce ionako i ovako voditi tim a posto se moze kontaktirati klupa mada to i nije bitno ova kazna se moze protumaciti tako da je Funguson izgubio svoje mjesto uz sami teren na par utakmica.
Dio Arsenala

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 mar 2011, 12:34

-Paja je napisao/la:Dowd je ubacen sa jasnim ciljem da nas osteti i osigura Blackburnu bar bod, mozemo svasta ocekivati od smijesnog penala do bezveznih crvenih kartona, jedno je sigurno bice tesko pobjediti Blackburn sa ovim klaunom.

Ovaj ban za Fergusona je dobro isceniran sad kao raskokodakali su se na sve strane pricajuci o tome, Ferguson lafo bijesan, nepravda i kad neko kaze kako su osvajali bodove pomocu sudija oni ce reci, sudije su isle i nama na stetu vidi Fergusona banovali na 5 utakmica a jake kazne Funguson ce ionako i ovako voditi tim a posto se moze kontaktirati klupa mada to i nije bitno ova kazna se moze protumaciti tako da je Funguson izgubio svoje mjesto uz sami teren na par utakmica.
Vidim ja ti brze pripremio izgovor ako United iskoristi priliku i pobjegne u ovoj nasoj utrci za titulu. :D

Paja dragi prihvati realnost vec jednom, star si za zavjere.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 30 mar 2011, 12:55

Hajd ako ništa bit će smiješna utakmica protiv Blackburna, svaka koju nam je sudio Dowd je bila nezaboravna, za pamćenje što bi se reklo. :)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 mar 2011, 12:56

Kakve zavjere, pa zar bi i jedan normalan savez ili komitet za sudije dodijelio Dowda da sudi Arsenalu opet nakon sta je vec uradio???? Zar bi taj isti savez dopustio da Webb sudi 10 puta na Old Traffordu a ostali po 2-3 neki 4 puta, iako je Webb imao najvise gresaka i penala za Manchester??? Ali eto nema veze Manchester sta mislis o tome da je Dowd sudio Arsenalu u utakmicama protiv Newcastle-a(vidjeli smo kako je zavrsilo) Sunderlanda(gol u 95. minuti iako je produzeno 4) i Tottenham(onaj penal za preokret), ali najsmijesnija cinjenica Manchester-Arsenal(Webb) Manchester-Liverpool(Webb) smijesno???? i u obje utakmice je imao dvije katastrofalne greske crveni za ferdinanda, i penal za Manchester :lol: :lol: :lol: ipak Arsenal jeste tu utakmicu zasluzeno izgubio, igrali su bezveze ali ferdinand ne dobi ni zuti..
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 mar 2011, 13:10

Sto Wengeru ne udare suspenziju umjesto sto nam otimaju bodove, hebes suspenziju jake kazne ode menadjer na tribine i prica na telefon klupi a i to nije neka prednost osim za izmjene ionako sve sto treba kaze se prije utakmice i na treningu, na poluvremenu moze i u svlacionicu uci :lol:
Dio Arsenala

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 30 mar 2011, 14:43

Fkt nezelim zvucati kao provokator jer to nisam ali uvijek se necije poruke pogresno protumace. Sada po vama FA je na strani Manchester Uniteda i United bez njihove pomoci nebi osvojio nijedan trofej? Ako sam dobro shvatio vasu pravu poentu price. Naravno svako ima svoje misljenje i navijate za Unitedovog najveceg rivala, uz Liverpool naravno, pa donekle i razumijem tu vasu tvrdnju ali hvatate se za slamke. Pa i United je sam ostecen dosta puta ove sezone a i pola navijaca Arsenala je dosta puta dolazilo na nase temu sa postovima tipa "eto sada znate kako je kada vas sudije kradu" i slicno, dobro se sjecam nakon meca sa Birminghamom u gostima kada su izjednacili nakon ocitog faula Zigica u skoku. Fkt nezelim zvucati kao da vas provociram ali zar nemislite da je vrijeme da pogledate u svoju avliju i tu nadjete rjesenje za manjak trofeja godinama? Meni je licno Wenger nakon Fergusona najbolji trener danasnjice ali vama jednostavno treba jos par kvalitetnih igraca i tu lezi problem neuspjeha, uz par provjerenih imena bi sigurno dobili taj pobjednici mentalitet. Naravno sada cete osuti paljbu po meni u smisli kako vi stvarate mlade igrace, sto je donekle istina, ali ja sam jednostavno misljenja da se igraci mogu stvarati u nedogled ali ako nemaju potrebni mentalitet za najvece plasmane onda cete ih kroz 5 godina okarakterisati samo kao igrace sa velikim potencijalom ali malim postotkom uspjeha. Bez ljutnje, osim Paje naravno njemu nemozes objasniti da nisi zlonamjeran.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 mar 2011, 15:13

Rooney88 je napisao/la:Fkt nezelim zvucati kao provokator jer to nisam ali uvijek se necije poruke pogresno protumace. Sada po vama FA je na strani Manchester Uniteda i United bez njihove pomoci nebi osvojio nijedan trofej? Ako sam dobro shvatio vasu pravu poentu price. Naravno svako ima svoje misljenje i navijate za Unitedovog najveceg rivala, uz Liverpool naravno, pa donekle i razumijem tu vasu tvrdnju ali hvatate se za slamke. Pa i United je sam ostecen dosta puta ove sezone a i pola navijaca Arsenala je dosta puta dolazilo na nase temu sa postovima tipa "eto sada znate kako je kada vas sudije kradu" i slicno, dobro se sjecam nakon meca sa Birminghamom u gostima kada su izjednacili nakon ocitog faula Zigica u skoku. Fkt nezelim zvucati kao da vas provociram ali zar nemislite da je vrijeme da pogledate u svoju avliju i tu nadjete rjesenje za manjak trofeja godinama? Meni je licno Wenger nakon Fergusona najbolji trener danasnjice ali vama jednostavno treba jos par kvalitetnih igraca i tu lezi problem neuspjeha, uz par provjerenih imena bi sigurno dobili taj pobjednici mentalitet. Naravno sada cete osuti paljbu po meni u smisli kako vi stvarate mlade igrace, sto je donekle istina, ali ja sam jednostavno misljenja da se igraci mogu stvarati u nedogled ali ako nemaju potrebni mentalitet za najvece plasmane onda cete ih kroz 5 godina okarakterisati samo kao igrace sa velikim potencijalom ali malim postotkom uspjeha. Bez ljutnje, osim Paje naravno njemu nemozes objasniti da nisi zlonamjeran.
Da, tako je.

dodaj bodove unitedu gdje su im uzeti od sudijskih greski a oduzmi one sto su im sudije donijele i dobijes ih na drugoj poziciji jos ako isto uradis sa Arsenalom dobijes Arsenal na ubjedljivo prvoj poziciji
Dio Arsenala

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 30 mar 2011, 15:14

GunnerS je napisao/la:Samo da poselamim, pozdravim ovu raju ovdje. Šta mai, kako ste, diral' vas ko, ako jest šta vam ja mogu i tako to :D Ne brinite, ima iduća godina za trofeje :D
o @GunnerS falis nam k'o Arsenalu trofeja... :lol: ;)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 30 mar 2011, 16:08

Stekelenburg je strasno dobar golman....spominjel se sta ozbiljnije u vezi njega???

Eto vam odlicnog rjesenja...stvarno odlican golman..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 30 mar 2011, 17:27

šta ima susjedi? dominira li iko? :D

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 mar 2011, 18:35

Ne vjerujem da cemo poci za Stekelmburgom iako se samo nudi jer Szchechny je predodredjen da dominira na golu Arsenala.
Dio Arsenala

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 30 mar 2011, 18:46

-Paja je napisao/la:Ne vjerujem da cemo poci za Stekelmburgom iako se samo nudi jer Szchechny je predodredjen da dominira na golu Arsenala.
sve dok mu neko malo jace ne sutne po golu i polomi prstice
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 mar 2011, 22:49

Romariooo je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Ne vjerujem da cemo poci za Stekelmburgom iako se samo nudi jer Szchechny je predodredjen da dominira na golu Arsenala.
sve dok mu neko malo jace ne sutne po golu i polomi prstice
Da je Van Persie sutao Valdesu i da je isti slomio prst sudija bi Van Persiju dao crveni karton.
Dio Arsenala

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 31 mar 2011, 12:36

Dijete će uskoro da dobije dijete. :lol:
http://www.telegraph.co.uk/news/picture ... ge-19.html

Danas je 31. mart, tužan dan za sve simpatizere i navijače Arsenala jer je na današnji dan prije 10 god tragično preminuo David "Rocky" Rocastle, jedna od najvećih legendi ovog kluba. U 33. godini izgubio je bitku sa životom, a umro je na dan pobjede Arsenala nad Tottenhamom. U Arsenalu je počeo karijeru gdje je igrao 8 godina i ubilježio 277 nastupa i 34 gola. Upisao je i 14 nastupa za reprezentaciju Engleske. Bio je sjajan dribler, odlično krilo. Koliko je bio nezaboravna ličnost govori podatak i da se 10 godina nakon njegove smrti njegovo ime ipak redovno odjekuje Emiratesom, a prije i Highbury-em. Svakako pogledati video na ovom linku dole, toliko emocija da je to strašno.
http://www.arsenal.com/news/reserves-ne ... nal-legend

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Ooooohh Rocky Rocky, Rocky Rocky Rocky Rocastle.

R.I.P.
:cry:

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 31 mar 2011, 16:35

tako mlad, jel umro prirodnom smrću ili je bolovao od neke bolesti :?: :oops:

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.