UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Siuuuuuuuuu...
Ubaci Jotu ljudino i prolaziš dalje.
Ubaci Jotu ljudino i prolaziš dalje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovo u drugom produzetku rjesava Osman Dembele, 1:0 za galske prijetlove
Jos samo Mendy za Hernandeza i Sengala kompletan
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ronaldo je sigurno u par najgorih igrača na komplet prvenstvu po do sada viđenom. U Portugalu je u svakoj utakmici koju su odigrali bio ili najgori ili među 2-3 najgora.
Drag mi je i poštujem ga, al nije sebi smio dozvoliti ovo brukanje na zalasku karijere. Žalosno koliko je fizički propao, prespor, bez snage, nije uopšte za ovog nivoa fudbala.
Drag mi je i poštujem ga, al nije sebi smio dozvoliti ovo brukanje na zalasku karijere. Žalosno koliko je fizički propao, prespor, bez snage, nije uopšte za ovog nivoa fudbala.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pepe ko na drogama

PEPE

Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Sutaj dembele ne daj je mbapeu, nece ga nikako
Eto kakav se fudbal igra, Pepe igrac turnira.
- invincible1921
- Kontakt:
Meni je jedino veca bruka od Rone sto ga ovaj ne smije izvesbodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:01Ronaldo je sigurno u par najgorih igrača na komplet prvenstvu po do sada viđenom. U Portugalu je u svakoj utakmici koju su odigrali bio ili najgori ili među 2-3 najgora.
=\_1921_/=
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Fakat, citava ekipa Ronin taoc
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ne vidjeh, nosi li dres dugih rukava da pokrije nepostojeće muskelebodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:01Ronaldo je sigurno u par najgorih igrača na komplet prvenstvu po do sada viđenom. U Portugalu je u svakoj utakmici koju su odigrali bio ili najgori ili među 2-3 najgora.

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Umjesto da je zego svaku noć drugu jer mu je Bog dao on radio sklekove i trbusnjake i gledo se u ogledalubodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:01Ronaldo je sigurno u par najgorih igrača na komplet prvenstvu po do sada viđenom. U Portugalu je u svakoj utakmici koju su odigrali bio ili najgori ili među 2-3 najgora.
- numanumaye22
- Kontakt:
Da je Ronaldo u Mbappeovim godinama lik bi vec 2-3 zabio, rastavio bi ihRosicky je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:55A zabio je vise golova od robena u karijeri a da nije napunio ni 25gnumanumaye22 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 22:51Kakav goat Mbappe nije covjek ni najbolje krilo, pa Robben je za njega Garrincha![]()
![]()
Zato će završiti ko Brucce LeeMukebir je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:04Umjesto da je zego svaku noć drugu jer mu je Bog dao on radio sklekove i trbusnjake i gledo se u ogledalubodi123 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 23:01Ronaldo je sigurno u par najgorih igrača na komplet prvenstvu po do sada viđenom. U Portugalu je u svakoj utakmici koju su odigrali bio ili najgori ili među 2-3 najgora.

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Kladionicari ,raste li kvota na Portugal kako se penali priblizavaju
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.