FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Pep hoce Magiju. Bubaju cifre..200m necega €/£. 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Elber se dobro uhljebio, na budzetu brat ko sin od Rame Isaka, bem mu mrtve u usta al da mi se ne ljuti, ljubi ga faćkoOmerbavarac je napisao/la: ↑03 jul 2024, 18:59Apoteka mi je puna pacijenata, naletjese obojica i tu mi je bio kraj.
Ogroman animozitet a ja bih jos dodao strah od novih propaliteta.Centre forward je napisao/la: ↑03 jul 2024, 18:31
Btw, naši imaju ozbiljan animozitet prema likovima iz Južne Amerike. Daj nekog, pa nek bude i flop.
Elber kao skaut nista ne radi.![]()
Pavlovic je trash igrac, ovdje se i dalje dize kao da je Kroos
Portugalac dolazi za cifru od 51 mil. sa bonusima 56. Puni za par dana 29 godinu, moze tri cetiri godine posluzit...
Mazaroui bi mogao u Tursku, to bi bila glupost sa naše strane.
Wirtz se htio dovesti, Uli udario veto 2022. g da se ne dovodi.
Kimmich sa potencijalnim novim ugovorom mora se odreci ca. 20% primanja, ima trenutno 20 miliona.
Zvonarek u Šturm, napisao je neko, da je Nijemac, gurao bi se kao Pavlovic, dobar potencijal.
PSG se uključio u utrku za de Ligta, moguće da imaju prednost zbog Simmonsa.
Sviđa mi se što se dovode mlađi potencijali, to je falilo. Još koji Južnoamerikanac i

Portugalac dolazi za cifru od 51 mil. sa bonusima 56. Puni za par dana 29 godinu, moze tri cetiri godine posluzit...
Mazaroui bi mogao u Tursku, to bi bila glupost sa naše strane.
Wirtz se htio dovesti, Uli udario veto 2022. g da se ne dovodi.
Kimmich sa potencijalnim novim ugovorom mora se odreci ca. 20% primanja, ima trenutno 20 miliona.
Zvonarek u Šturm, napisao je neko, da je Nijemac, gurao bi se kao Pavlovic, dobar potencijal.
PSG se uključio u utrku za de Ligta, moguće da imaju prednost zbog Simmonsa.
Sviđa mi se što se dovode mlađi potencijali, to je falilo. Još koji Južnoamerikanac i

4 godine im je trebalo da dovedu zamjenu za naseg legendarnog Javija. Btw, sta bi sa Ulijevim zajebancijama na Tuchelov racun da nam ne treba "flying six", da kao trener Bayerna moras biti kreativan itd.
Portugalski Matthäus je vjerovatno igracina, ako ikome treba vjerovati kad su defanzivci u pitanju onda je to Tuchel koji ga je ganjao od prvog dana.

Portugalski Matthäus je vjerovatno igracina, ako ikome treba vjerovati kad su defanzivci u pitanju onda je to Tuchel koji ga je ganjao od prvog dana.
- Omerbavarac
- Kontakt:
U Campusu se radi punom parom, nikada kao do sada nije bilo toliko aktivnosti.
Svaki dan nova vijest o dolasku ili odlasku igraca.
Odlasci su vecinom bazirani na posudbama.
Svaki dan nova vijest o dolasku ili odlasku igraca.
Odlasci su vecinom bazirani na posudbama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prodje srijeda, nidje novog Comana. Gdje je i sta radi Michael Olise?
Uli nije mogao Tuchela jer su obojica tvrdoglavi, oni voli ulizivace kao trenere i one koje moze tjerati kako on zeli da postavljaju igru i igrace.
Tuchel je htio tu prokletu 6 dvije godine i nije je dobio.
Do sada nista spektakularno, nisam odusevljen sekunde osim omladinski pogon gdje se dovodi mladi talenti, vidi se potpis freunda i eberla tu, posebno ovog prvog.
Paul Wanner je nas najveci potencijal, kljucna sezona za njega, imat ce prostora i vremena za razvoj, mora pokazati da je po kvaliteti iznad drugih u novoj ekipi. Mozes bit talenat a mozes bit top talenat, ovo prvo se moze razviti u par godinu, ovo drugo (yamal barca, pedri, gavi itd) mozes odmah. Ocekujem mnogo od ovog igraca.
Jos jedna stvar za Tuchela, htio je 6, onda je izmislio Pavlovica
Uli nije mogao Tuchela jer su obojica tvrdoglavi, oni voli ulizivace kao trenere i one koje moze tjerati kako on zeli da postavljaju igru i igrace.
Tuchel je htio tu prokletu 6 dvije godine i nije je dobio.
Do sada nista spektakularno, nisam odusevljen sekunde osim omladinski pogon gdje se dovodi mladi talenti, vidi se potpis freunda i eberla tu, posebno ovog prvog.
Paul Wanner je nas najveci potencijal, kljucna sezona za njega, imat ce prostora i vremena za razvoj, mora pokazati da je po kvaliteti iznad drugih u novoj ekipi. Mozes bit talenat a mozes bit top talenat, ovo prvo se moze razviti u par godinu, ovo drugo (yamal barca, pedri, gavi itd) mozes odmah. Ocekujem mnogo od ovog igraca.
Jos jedna stvar za Tuchela, htio je 6, onda je izmislio Pavlovica

Evo vidi se Eberlov rukopis, za razliku od prošle sezone kad ste se natezali u beskraj, sad su tri pojačanja praktički završena (Ito, Hinja i Olise), a četvrto je na putu (Simons). Ovime će vaš roster u mnogome biti poboljšan, Hinja i Xavi daju vam novu kvalitetu u sredini, a Olise (Doue) na krilu. Nedostaje još rezervni napadač (Guirassy?) i prvenstvo može početi.
Najveće pitanje je ko će osim de Ligta i Comana još otići.
Najveće pitanje je ko će osim de Ligta i Comana još otići.
Neće Guirassy sigurno doći u najboljim godinama da sjedi na klupi. VIše vjerujem u Embolo tim igrača ili će opet gurati Tela. Ne znam šta hoće sa Telom, idealna bi bila posudba u Werder Bremen, Stuttgart ili Hoffenheim.
Olise još nije zvanično.
Simon je visok 1.79, ko bi to rekao, mislio sam da je manji. Ima već tri asistencije na EURU. On je jako upitan oko dolaska kod nas.
Paulinha je mašina, šteta godina samo koje je proveo u slabijim ekipama. Vjerujem da može odigrati tri-četiri vrhunske sezone.
Treba poslati Irukandu također na posudbu, potencijal je velik i tu.
Pamento sa Siebom odrađeno.
Vidović i Ibrahimović također pod hitno na posudbu.
Zvonarek je već otišao kao i Wanner.
Spominje se Desire Doue iz Rennesa kod nas, lijevi bek ali tek 19 godina ima.Ima još dvije godine ugovora, a trenutno favorit u dovođenju je Leverkusen. Arsenal je također bio zainteresiran.
Bakayoko se prati(o), vjerujem nakon potvrde Olisea da neće dovodit ovog igrača.
Kad se sjetim da smo bili zainteresirani za Girouda dok je imao 27/28 godina, Pepe-a te Anthonya, haha.
Ako se Brajan Gruda bude ove sezone još razvio, vjerujem da će kod nas doći 25/26.
Olise još nije zvanično.
Simon je visok 1.79, ko bi to rekao, mislio sam da je manji. Ima već tri asistencije na EURU. On je jako upitan oko dolaska kod nas.
Paulinha je mašina, šteta godina samo koje je proveo u slabijim ekipama. Vjerujem da može odigrati tri-četiri vrhunske sezone.
Treba poslati Irukandu također na posudbu, potencijal je velik i tu.
Pamento sa Siebom odrađeno.
Vidović i Ibrahimović također pod hitno na posudbu.
Zvonarek je već otišao kao i Wanner.
Spominje se Desire Doue iz Rennesa kod nas, lijevi bek ali tek 19 godina ima.Ima još dvije godine ugovora, a trenutno favorit u dovođenju je Leverkusen. Arsenal je također bio zainteresiran.
Bakayoko se prati(o), vjerujem nakon potvrde Olisea da neće dovodit ovog igrača.
Kad se sjetim da smo bili zainteresirani za Girouda dok je imao 27/28 godina, Pepe-a te Anthonya, haha.
Ako se Brajan Gruda bude ove sezone još razvio, vjerujem da će kod nas doći 25/26.
Da ne duljim u jednom postu esej, ovdje drugi dio.
Bit će zanimljivo pratiti:
Hyun-ju Lee-a na posudbi u Hannoveru, ofanzivni vezni, igrao je dobro u regionalnoj ligi koju je prekucao.
Asp-Jensen će dobit odlaskom Lee-a više prostora za igru u regionalnoj ligi.
Javier Fernandez, jedan od onih igrača koji bi mogli "eksplodirati" u budućnost ali momak, iako ima 17 godina, hronično povrijeđen. Valjda bude ovo njegova sezona.
Jonah Kusi-Asare, upravo danas puni 17 godina. Ako se sjećate ovog transfera, čak 4,5 miliona eura je plaćen. Nažalost je već 3 mjeseca povrijeđen zbog zgloba i još se ne zna tačan povratak na teren. Fernandez i on su potencijalnom u vrhu.
Kako pratim ove mlađe kategorije, istakao bih Stuttgart koji ima par jako perspektivnih igrača.
Inače Turci u omladinskim kategorijama kao i i 2-3 decenije unazad, dobro raspoređeno sa par veliki talenata.
Bit će zanimljivo pratiti:
Hyun-ju Lee-a na posudbi u Hannoveru, ofanzivni vezni, igrao je dobro u regionalnoj ligi koju je prekucao.
Asp-Jensen će dobit odlaskom Lee-a više prostora za igru u regionalnoj ligi.
Javier Fernandez, jedan od onih igrača koji bi mogli "eksplodirati" u budućnost ali momak, iako ima 17 godina, hronično povrijeđen. Valjda bude ovo njegova sezona.
Jonah Kusi-Asare, upravo danas puni 17 godina. Ako se sjećate ovog transfera, čak 4,5 miliona eura je plaćen. Nažalost je već 3 mjeseca povrijeđen zbog zgloba i još se ne zna tačan povratak na teren. Fernandez i on su potencijalnom u vrhu.
Kako pratim ove mlađe kategorije, istakao bih Stuttgart koji ima par jako perspektivnih igrača.
Inače Turci u omladinskim kategorijama kao i i 2-3 decenije unazad, dobro raspoređeno sa par veliki talenata.
Đe @ dilah sa osvježenjem, đe su dežurni krUtičari
Utrnuli vas eseji Ede Popovića
Navodno novi Robben potpisuje u nedjelju, dok Pralija/Hinja stiže direkt nakon ispadanja Portugala sa EP.

Utrnuli vas eseji Ede Popovića

Navodno novi Robben potpisuje u nedjelju, dok Pralija/Hinja stiže direkt nakon ispadanja Portugala sa EP.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ja možda svojim komentarima ostavljam utisak kritičara uprave, ali generalno to prestaje kada se tranfer završi. Ako se pokaže da Palija baš rastura i donese nam titule razne, super… a ako postanne PRovalija u koju ćemo i mi upasti makar će reći znao sam
Olise ljekarski u nedjelju. Dopustili mu da ide na Olimpijske igre
PSG zagrizao za Kimmicha, hoće da igra kao zadnji vezni, Kimmich preferira Englesku, odnosno City.
Velika je borba za Wonderkida iz Danske, Chido Obi Martin, igrača Arsenala koji je u omladinskoj kategorije izrešetao protivničke golove 32 gola na 20 utakmica u U18 engleskoj ligi. Momak ima 16 godina, 188 visok, a za Dansku U17 ima 10 golova u 14 utakmica, igrao je za Englesku U16 repku, može birati reprezentaciju.U Arsenal je došao iz Kopenhagena, nigerijskog je porijekla.
Simonsa žele dovesti odmah nakon EURA i to direktnom kupnjom bez posudbe. PSG želi posudbu.
Coman najvjerovatnija pojačava PSG. Istakao je da želi ići, gospodin čovjek.
Gdje je i šta radi Leon Goretzka? Uživa li što je preplaćen? Gleda li EURO?
Gdje nam je Gnabry
Očigledno je plan nove Uprave riješiti se preplaćenih igrača, dobar put ka stabilizaciji kluba. Trebali su se riješiti Neuera nakon EURA, ima vrhunskih odbrana ali vidi se da je dosta usporio, idu godine, ne može više. Nubel je treba od ove sezone bit na golu ili onaj Gruzijac iz Valencije.

PSG zagrizao za Kimmicha, hoće da igra kao zadnji vezni, Kimmich preferira Englesku, odnosno City.
Velika je borba za Wonderkida iz Danske, Chido Obi Martin, igrača Arsenala koji je u omladinskoj kategorije izrešetao protivničke golove 32 gola na 20 utakmica u U18 engleskoj ligi. Momak ima 16 godina, 188 visok, a za Dansku U17 ima 10 golova u 14 utakmica, igrao je za Englesku U16 repku, može birati reprezentaciju.U Arsenal je došao iz Kopenhagena, nigerijskog je porijekla.
Simonsa žele dovesti odmah nakon EURA i to direktnom kupnjom bez posudbe. PSG želi posudbu.
Coman najvjerovatnija pojačava PSG. Istakao je da želi ići, gospodin čovjek.
Gdje je i šta radi Leon Goretzka? Uživa li što je preplaćen? Gleda li EURO?

Gdje nam je Gnabry

Očigledno je plan nove Uprave riješiti se preplaćenih igrača, dobar put ka stabilizaciji kluba. Trebali su se riješiti Neuera nakon EURA, ima vrhunskih odbrana ali vidi se da je dosta usporio, idu godine, ne može više. Nubel je treba od ove sezone bit na golu ili onaj Gruzijac iz Valencije.
...
Nisi me u potpunosti skonto

Ti si osvježenje ovog pdf., a kritičari su oni koji po vazda kritikuju , ništa drugo ne pišu

Sinoć pripremna utakmica olimpijske reprezentacije Francuske....
Olis na 10i, ovdje sjajna asistencija

-
- Kontakt:
Vidi ove dvojice što ga puše jedan drugom ispod stola 

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Prozvani

Imaš svog dečka, ne budi ljubomoran

Poceo rijedje ulazit na temu i odmah suha qrca ostanem, svi momke pokupili 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Najveće Bracine greške su, po meni, napuhavanje plaća zbog čega sad imate problema da ih vratite u normalne okvire, tjeranje Flicka nakon nevjerojatno uspješne sezone i kilavljenje u pregovorima. On bi sa Hinjom npr. bio krenuo sa 25 milki i sad bi trenutno bio na četvrtoj ponudi od 37,5.
Eberlov rad se može ocijeniti tek po završetku sezone, ključno je da se potpiše Simons jer vam je to karika koja nedostaje. Također, iako sam ja među prvima postavio pitanje Kimmicha pa su neki rekli da je to glupo pitanje (a sad vidimo itekako aktualno), mislim da bi ga trebali zadržati jer je mentalno jak i praktički jedini nosilac "bayern gena" nakon skorog odlaska doajena. Trebali bi ga tražiti da se, kao znak dobre volje i primjer drugima, simbolično odrekne 10% plaće za novi ugovor, jer ovih 20% mi se čini predrastično i dojam je da ga tjerate da bi se ispeglala financijska konstrukcija.
Eberlov rad se može ocijeniti tek po završetku sezone, ključno je da se potpiše Simons jer vam je to karika koja nedostaje. Također, iako sam ja među prvima postavio pitanje Kimmicha pa su neki rekli da je to glupo pitanje (a sad vidimo itekako aktualno), mislim da bi ga trebali zadržati jer je mentalno jak i praktički jedini nosilac "bayern gena" nakon skorog odlaska doajena. Trebali bi ga tražiti da se, kao znak dobre volje i primjer drugima, simbolično odrekne 10% plaće za novi ugovor, jer ovih 20% mi se čini predrastično i dojam je da ga tjerate da bi se ispeglala financijska konstrukcija.
-
- Kontakt:
Ja se ne sjećam da sam nekoga zvao "osvježenjem" i čekao njihov upis kao ozeblo sunce

Nađi nekog mlađeg momčiluka, stari su ovi za tebeharden je napisao/la:Poceo rijedje ulazit na temu i odmah suha qrca ostanem, svi momke pokupili

Btw @ledar i Neutral su spominjali Guirassya kao rezervnog napadača. On je čini mi se već sve dogovorio sa Dortmundom, a i ne dovodiš jednog takvog napadača da ti grije klupu 90% vremena.
I am not yet born; O hear me.
@ Buli, osvježenje u vidu postova. Nešto malo drugačije, uostalom vidi se da je lik zreo i da je nekad šutao loptu.
Naveo si da ti je na ignore listi, molim te dodaj i mene pa će vam svaki post ličiti k'o jaje jajetu.
Neće niko u naponu snage da bude rezervni napadač. Guirassy je to naglasio, posao sa BvB još čeka, jer se priča o nekoj trampi sa Füllkrugom.
Tako isto je propao transfer ( ne samo zbog odštete) ovog Gruzijskog golmana još prošle godine. Da sjedi na klupi i čeka kad će Neuer reći zbogom.
Naveo si da ti je na ignore listi, molim te dodaj i mene pa će vam svaki post ličiti k'o jaje jajetu.

Neće niko u naponu snage da bude rezervni napadač. Guirassy je to naglasio, posao sa BvB još čeka, jer se priča o nekoj trampi sa Füllkrugom.
Tako isto je propao transfer ( ne samo zbog odštete) ovog Gruzijskog golmana još prošle godine. Da sjedi na klupi i čeka kad će Neuer reći zbogom.
Ma Guirassy se spominjao prije mjesec i pol, slažem se sa svima da je to nerealno. Pitanje je jel vi pored Tela i Müllera uopće trebate napadača, iako to naravno ovisi i o Kompanjonovoj kontracepciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.