AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Kako Khvicha pokaza na prvenstvu kako se bori za dres i promovise svoje ime na najvecoj smotri, a ne ko nas glupan Leao kojem so zivota nije, ali je glasan i uporan da mu se drasticno poveca plata.
Najgori potez Uprave, ako ga se ne proda na vrijeme i dovedu adekvatne zamjene.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kvicha je trenutno za koplje bolji igrac od Leao. Yebiga nije dovoljan samo talenat vec i rad , a ovaj to i na terenu pokazuje dok Leao ladi muda.Beduin je napisao/la: ↑04 jul 2024, 22:57Kako Khvicha pokaza na prvenstvu kako se bori za dres i promovise svoje ime na najvecoj smotri, a ne ko nas glupan Leao kojem so zivota nije, ali je glasan i uporan da mu se drasticno poveca plata.
što se tiče tog, "na vrijeme", mislim da je to već prošlo. A svakom odigranom utakmicom samo je bliže tome da ćemo ga pamtitu uz onu "bio je to strašan talenat"Beduin je napisao/la: ↑04 jul 2024, 22:57Kako Khvicha pokaza na prvenstvu kako se bori za dres i promovise svoje ime na najvecoj smotri, a ne ko nas glupan Leao kojem so zivota nije, ali je glasan i uporan da mu se drasticno poveca plata.
- Beduin
- Kontakt:
Zato i govorim "na vrijeme", jer najbolje partije su iza njega i ne mogu se vratiti, ali dok jos uvijek vrijedi na trzistu i u startnih 11 je Portugala zato mislim da se jos uvijek moze dobro unovciti.ik0ik0 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 07:32što se tiče tog, "na vrijeme", mislim da je to već prošlo. A svakom odigranom utakmicom samo je bliže tome da ćemo ga pamtitu uz onu "bio je to strašan talenat"Beduin je napisao/la: ↑04 jul 2024, 22:57Kako Khvicha pokaza na prvenstvu kako se bori za dres i promovise svoje ime na najvecoj smotri, a ne ko nas glupan Leao kojem so zivota nije, ali je glasan i uporan da mu se drasticno poveca plata.
Ili rizikovati sa narednom sezonom, novim trenerom i ako dodje nekoliko dobrih igraca pa da i on odradi ponovo jaku sezonu, ali sve je to sad "AKO".
Jer njegov govor tijela jednostavno iritira i ogranicava ga, totalno bezvoljan u svojim godinama kad treba da ore teren, tesko to moze promijeniti. Ili jesi ili nisi, nema tu promjene.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Milan are strongly pursuing Morata. Concrete contacts with his agent. His release clause and salary won’t be a problem. Only thing missing to see whether Morata is ready to leave Atletico, though he is tempted by Milan
Milan had positive contacts with Morata’s agent tonight for a contract until 2027

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Samo se nadam da je on rješenje da se pojača klupa.
U suprotnom...
U suprotnom...
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Umjesto Girouda sasvim solidna opcija, uz garanciju da će dovesti napadača koji će biti starter. Samo tako može, nećega valjda dovesti da bude prvi napadač.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Morata valja reprezentaciji Spanije ali ne valja Milanu. Nisam bas najveci fan istog ali mislim da je strasno podcijenjen igrac. Cak i da bude starter ne bi bila velika tragedija. Velika tragedija bi bila ukoliko bi dosao onaj panj Lukaku kao prva opcija.
Leao valja Portugalu ali ne valja 'nama' 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Realno ne valja ni njima 
Ne znam da li si gledao njihove utakmice na ovom euru?
Ako jesi mogao si vidjeti da je istu dozu qurcobolje imao kao zadnju sezonu kod nas.
Lika kad ide ne može ga niko zaustaviti, ali realno uglavnom ga je išlo protiv slabijih ekipa i na nepostavljenu odbranu.
Tu je on nezaustavljiv.
Ali problem je što kad protivnik postavi odbran on je ko tele, ne zna se pozicionirati, ne zna se kretati, totalno pogublje.
I na to sve kad vidim govor tijela, zapitam se da li se njemu uopšte igra ili mu je već vakat u saudijsku ligu.
On je meni drag, ima veliki talenat, ali...

Ne znam da li si gledao njihove utakmice na ovom euru?
Ako jesi mogao si vidjeti da je istu dozu qurcobolje imao kao zadnju sezonu kod nas.
Lika kad ide ne može ga niko zaustaviti, ali realno uglavnom ga je išlo protiv slabijih ekipa i na nepostavljenu odbranu.
Tu je on nezaustavljiv.
Ali problem je što kad protivnik postavi odbran on je ko tele, ne zna se pozicionirati, ne zna se kretati, totalno pogublje.
I na to sve kad vidim govor tijela, zapitam se da li se njemu uopšte igra ili mu je već vakat u saudijsku ligu.
On je meni drag, ima veliki talenat, ali...
Ma kakav Leao u Portugalu. Nikad nista od njega nije doslo dobro. Porediti Moratin doprinos i Leaov je nebo i zemlja. Leao apsolutno nista nije uradio dosad u reprezentaciji.
Morata je dobar izbor u napadu. Rekoh da ce traziti iskusnog napadaca kad ode Giroud, Zirkzee to ne bi mogao sam da iznese na plecima. Ovaj ima iskustva i prekaljen igrac. A ko zna mozda ga krene u Milanu. Ja bi i Lukakua volio, neka ga na klupi, dobar je kad udje u zavrsnici utakmice.
Morata je dobar izbor u napadu. Rekoh da ce traziti iskusnog napadaca kad ode Giroud, Zirkzee to ne bi mogao sam da iznese na plecima. Ovaj ima iskustva i prekaljen igrac. A ko zna mozda ga krene u Milanu. Ja bi i Lukakua volio, neka ga na klupi, dobar je kad udje u zavrsnici utakmice.
Pa svako ko iole gleda Milan i Rafu zna da nije tip igraca koji ce da trci konstantno, niti mu njegove fizikalije to dozvoljavaju. lako je kad si 1.70 visok
Druga stvar igra Milana i Portugala se itekako razlikuje, pa mu zato i ne odgovara sigurno. Rafa je prejak iz kontre ili polukontre, i kad ima ispred sebe protsor gdje moze da pokaze svoje kvalitete. Vec na postavljenu odbranu to puno skripi. Uzmemo li u obzir da Portugal vecinom ima loptu ida igra na postavljenu odbranu protivnika tu Rafi vec nastaje problem.
Kurcobolje ima uvijek, i meni to licno smeta, ali da prizivam njegov odlazak a ekipa nam puna drugi problema gluho bilo jok.
Cim im igra znaci da im nesto vrijedi, valjda. Nadovezao sam se na meepa koji je kazao za Moratu da valja Spaniji ....

Kurcobolje ima uvijek, i meni to licno smeta, ali da prizivam njegov odlazak a ekipa nam puna drugi problema gluho bilo jok.
Cim im igra znaci da im nesto vrijedi, valjda. Nadovezao sam se na meepa koji je kazao za Moratu da valja Spaniji ....
Ma milanista ne prati to. Njemu je bitno da baci kontru pa kud puklo. Prosli mec ga trener vadi na poluvremenu toliko da "valja" Portugalu da ne spominjemo cinjenicu da je grijao klupu propalom Joao Felixu prije Eura. Kad vidis da Ronaldo sa skoro 40 godina trci i bori se a ovaj se setka usao bi na teren i opalio mu pljusku da se dozove. On je jak u Seria A jer liga nema puno brzi igraca stavi ga u EPL , sa ovim zalaganjem i stavom , bit ce prosjecan igrac mozda i flop.
Ne odgovara njemu prema prosloj sezoni i onoj polusezoni pretprosloj ni igra Milana bas najbolje.
Nista milanista ne prati dobro moj
zato kada Zirkze ili Okafor ne igraju onda je to zato sto ih je trener uzeo na zub, ne zbog toga sto ne zasluzuju.

E cuj Leao ne valja, reklo bi se imamo takva 3-4 u rosteru pa eto nek ga prodaju, sreca ima ljudi u upravi koji su rekli da on i Theo ostaju, sta treba da se samo prodaju najbolji igraci i traze se zamjene pa ako i kad ubodes sa nekim dobro i jes
Nisam fan Morate ali lik je startni napadac Spanske repke, igrac koji je itekako dobro igrao u Juventusu dok je bio, poznaje ilgu i nebi mu trebalo da se privikava,na kraju ima Ibra zna bolje od nas ko valja ko ne
Nisam fan Morate ali lik je startni napadac Spanske repke, igrac koji je itekako dobro igrao u Juventusu dok je bio, poznaje ilgu i nebi mu trebalo da se privikava,na kraju ima Ibra zna bolje od nas ko valja ko ne
Ovdje fakat vise nema smisla pisati. Konstantno se ide iz krajnosti u krajnost. Daleko od toga da Leao ne valja, al ako ima istine u tome da je neko nudio 100 mil, mišljenja sam da bi uz njegovo (ne)zalaganje na terenu bilo suludo odbiti tu cifru, jer se manje para može dovesti Nico Williams.
Dobro objasni nam zbog cega Depay ili Werghost zasluzuju da igraju ispred Zirkzea ?
Depay grijao klupu u Atleticu , odigrao oko 1200 minuta postigao 9 golova i upisao 2 asistencije u svim takmicenjima.
Werghost poslan iz Burnleya u Hoffenheim na pozajmicu i generalno imao je los ucinak 30 utakmica 7 golova i 4 asistencije.
Zirkzee jedan od najboljih igraca Bologne izborio LP s klubom , postigao 14 golova u svim takmicenjima i upisao 9 asistencija.
Znaci nemjerljivo ova dvojica manje doprinijela zajedno od Zirkzeea koji inicijalno nije cak ni pozvan za Euro ali zato ovi propaliteti jesu. Cak i holandski mediji pisu o tome da Koman gradi autoritet na njemu.
Okafor i ne treba da igra u prvom timu jednostavno nije bilo standardan u Milanu i to postujem kod Jakina. Igraju oni koji su bili standardni u klubovima tokom sezone.
Ne citas sa razumijevanjem. Nisam napisao da ne valja samo sam iznio cinjenice da Seria A nije liga koja ima puno brzi igraca za razliku recimo od EPL-a ili La Lige i Leao je banja ovdje cak i s kurcoboljom , a u EPL-u recimo tesko da bi s tim prosao i zbog toga u Europi i u nacionalnom timu nije neki velik fatkor. I ne daj boze da imamo 3-4 Leao u timu borili bi se za opstanak jer ne bi imao ko trcati nazad.ronaldo99 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 12:27E cuj Leao ne valja, reklo bi se imamo takva 3-4 u rosteru pa eto nek ga prodaju, sreca ima ljudi u upravi koji su rekli da on i Theo ostaju, sta treba da se samo prodaju najbolji igraci i traze se zamjene pa ako i kad ubodes sa nekim dobro i jes
@muxa ako su pametni ovi u menadzmentu ce to uraditi 55 miliona je otkupna klauzula za Nica Wiliamsa. Isti profil igraca s tim sto momak jede na terenu a plus ti onda ostane neki 45 miliona za koje mozes dovesti finog igraca.
Samo si zaboravio spomenuti, da je Depay uradio tranziciju pozicija. Sa krilnog na centralnog napadaca, i kao takav je ispred Zirkzeea, odnosno i i Weghorst ima prednost, i dobro napisa, nije cak ni pozvan bio odnosno dobio naknadno poziv. Toliko o tome koliko racunaju na njega. I piso sam prosli put, Milanu je najpotrebnije da pocne dovoditi provjerene reprezentativce jer ima treba iskustva, i da pocne dovoditi igrace koji ce postati brzo reprezentativci. To je falilo recimo u odbrani gdje su bila samo 3 reprezentativca, dva standardna i jedan neredovan Kjaer. Zato je odbrana khurac bila obicni jer nemaju jakih utakmica u nogama, zato ih je Inter samarao kad je stigao ili se nisu znali postaviti u tim odlucujucim utakmicama.
Morata i Emerson.
Izgleda odlučili gomilati polovnjake.

Izgleda odlučili gomilati polovnjake.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.