Roma-Juventus 1-3 bez problema.. Moramo pobjediti da bi nastavili imati neku nadu za to 4 mjesto

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
[youtube][/youtube]SoloJuve26 je napisao/la:Ma Udinese osvaja Ligu a kako da nebi onda igrali u LP![]()
Roma-Juventus 1-3 bez problema.. Moramo pobjediti da bi nastavili imati neku nadu za to 4 mjesto
ehhh , REFKO I ČOMBE BACAJU BOMBErobovi88 je napisao/la:Bacali bombe -.-' http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... ce-sinisa-JuveSissoko je napisao/la:zezas??robovi88 je napisao/la:Eto ja je napravio
EDIT : Van Basten novi trener Fiorentine od iduće sezoneako je tacno onda je to sjajno, vratio se "svoju " ligu
nekako su povezani roma i juve kako smo dobili novog vlasnika: vi hocete meneza, mi buffona, sad se i mirko spominje u tom kontekstu, cak sam negdje procitao neku bombu u vezi chiellinijasarajlija89 je napisao/la: Ovaj mec,u Italiji,vec su okarakterislali kao derby za mercato sljedece sezone,jer se pretpostavlja da ce oba tima dosta kupovati a dosta zavisi i od igranja u Evropi...![]()
to je to..o tom govorim..pored zajednickih interesa za pastorea,mascherana i druge...medjusobno cemo mozda trgovatinekako su povezani roma i juve kako smo dobili novog vlasnika: vi hocete meneza, mi buffona, sad se i mirko spominje u tom kontekstu, cak sam negdje procitao neku bombu u vezi chiellinijabice zanimljivo
ja bolan bolan legro je u milanu, hahahaha kako sam to mogao zaboravitsarajlija89 je napisao/la:Legro je u Milanu![]()
![]()
Barzagli je tu i Bonucci...
to je to..o tom govorim..pored zajednickih interesa za pastorea,mascherana i druge...medjusobno cemo mozda trgovatinekako su povezani roma i juve kako smo dobili novog vlasnika: vi hocete meneza, mi buffona, sad se i mirko spominje u tom kontekstu, cak sam negdje procitao neku bombu u vezi chiellinijabice zanimljivo
Ova dva velikana su igrala do sada 274 utakmice, što u Italiji što i u Evropi te prijateljskim utakmicama.Inter ima 95 pobijeda, 72 neriješene i 107 pobijeda Milana.Najbolji strijelac u derbijima je Andriy Shevchenko sa 14 golova.
Apel iz Milana: Sve nas manje ljudi gleda, Serija A će postati drugorazredna
Pad kvaliteta u italijanskoj Seriji A je sve očitiji uprkos činjenici da je, na primer, Inter prošle godine osvojio titulu pobednika evropske Lige Šampiona.
Ipak, ostali klubovi nisu ni blizu sličnih uspeha poslednjih godina, pa se tako opraštaju od evropskih takmičenja vrlo rano, neki čak i tokom jesenjeg dela takmičenja kao što je ove sezone Juventus bio primer u Ligi Evrope.
Isto tako, interes italijanskih navijača za domaće prvenstvo je sve manji, što potkrepljuju i brojke. Jasno je to mnogima u italijanskom fudbalu, a javno je o tome kao poslednji prozborio Umberto Gandini, jedan od ljudi iz čelništva Milana, trenutno vodeće ekipe te lige.
"Stadioni su poluprazni i to je naš najveći problem. Prihodi od prodaje televizijskih prava i dalje rastu, ali gledaoci se očigledno sve češće odlučuju za opciju ostanka kod kuće, a ne dolaska na stadion", rekao je Gandini i dodao:
"Mora da nam bude jasno da više ne spadamo u vrh evropskog fudbala. Sve smo bliže tome da postanemo drugorazredna liga."
Inače, ukoliko pogledamo prošlu sezonu prosečno najviše ljudi je bilo na utakmicama Bundeslige, nešto više od 42.000 po meču. U engleskom Premiershipu je prosek 34.000, a u španskoj Primeri 27.500. U Seriji A prosečno jednu utakmicu prati 24.500 gledalaca.