Debilu retardirani, vasi krezubi klosari cugaju i druze se sa cetnicima koji imaju sliku transparenta sratka na svakoj utakmici i parole mu pisu.
Nihad Mujakić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nihad Mujakić
Nihu nikad nije krasila neka inteligencija, ali da je toliko glup, to je nevjerovatno da bas sada u ovaj vakat ide tamo, pored toliko klubova i liga, bas tamo. Nejasna odluka i to da je uradio sto su oni trazili, i to je debeli minus. Zar su pare i uspjeh vrijedne toliko da te neko psuje i pljuje. Debil teski
Nije nikad smio kod troprstasa ici ali otisao je tamo iskljucivo jer ga je trener trazio.
A ovi debili koji ga razapinju, da bog da vas isto snaslo.
A ovi debili koji ga razapinju, da bog da vas isto snaslo.
Možda, ali oni nisu fudbaleri, reprezentativci.

Vaši igrači nas brukaju na svakom koraku i to već postaje simptomatično. Prosto mi je facinantno da niti jednom igraču ne možete usaditi taj osjećaj pripadnosti.
Mada, kad vidim evo recimo ovaj prelazni tok... dosta toga bude jasnije.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Shategabri
- Kontakt:
Ovi sa ovog smiješnog tviter naloga odmah poletili da objave. Mamicu im ****.Shategabri je napisao/la: ↑04 jul 2024, 11:01Ogavno je šta sve gledaju pojedini da mu napakuju![]()
Moralne vertikale![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Igraci su placenici, svi. Ali zato krezubi klosari s juga vjerni ''bosnjaci'' idu na noge ''svojima'' i cetnikuju skupa. Nije krv voda izgleda, uzevsi u obzir ko je osnovao zeleznicaraVirtu4l je napisao/la: ↑04 jul 2024, 10:52
Možda, ali oni nisu fudbaleri, reprezentativci.![]()
Vaši igrači nas brukaju na svakom koraku i to već postaje simptomatično. Prosto mi je facinantno da niti jednom igraču ne možete usaditi taj osjećaj pripadnosti.
Mada, kad vidim evo recimo ovaj prelazni tok... dosta toga bude jasnije.![]()
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 04 jul 2024, 11:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Samo dokaz koliko malo fali junačinama iza anonimnih naloga da se pokenjjaju po momku.Virtu4l je napisao/la: ↑04 jul 2024, 11:03Ovi sa ovog smiješnog tviter naloga odmah poletili da objave. Mamicu im ****.Shategabri je napisao/la: ↑04 jul 2024, 11:01Ogavno je šta sve gledaju pojedini da mu napakuju![]()
Moralne vertikale![]()
Na kraju ne treba ni razlog, može se i izmisliti.
Mislim, to da li je trebao preći u Partizan ili ne je druga tema, al ova hajka i ovo ogavno mahalašenje, nije to samo na Nihadovoj temi.
To je i na Edinovoj, Jusufovoj...babe mahaluše jedva čekaju da serru o kome god stignu.
A ono još kod matere s 40+ žica za kafu, cigare i kladionicu i pokupilo svu pamet svijeta

Koševo Zapad
Najgore od svega je što takvim pisanjem mi cijelu državu ljudi svedu na običnu selendru. Ima pravo svako da odnos do rata, Srba i Srbije doživljava u milion nijansi od toga da mrzi do toga da voli i sve izmedju. Pustite to minderisanje.
- invincible1921
- Kontakt:
Svaki Bosnjak koji ode igrat za partizan ili zvezdu (doduse tu ne moze i da hoce)....je umno obolio. Ja nemam drugog objasnjenja
Isto ko i bazdar, pa zamisli samo situaciju ovi velicaju mladica i vrijedjaju srebrenicu i sta kao ti das go i odes proslavis sa njima
Isto ko i bazdar, pa zamisli samo situaciju ovi velicaju mladica i vrijedjaju srebrenicu i sta kao ti das go i odes proslavis sa njima
=\_1921_/=
Poklopi se po usima i tisina.Stroj1946 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 09:44Nihu nikad nije krasila neka inteligencija, ali da je toliko glup, to je nevjerovatno da bas sada u ovaj vakat ide tamo, pored toliko klubova i liga, bas tamo. Nejasna odluka i to da je uradio sto su oni trazili, i to je debeli minus. Zar su pare i uspjeh vrijedne toliko da te neko psuje i pljuje. Debil teski
Debilu retardirani, vasi krezubi klosari cugaju i druze se sa cetnicima koji imaju sliku transparenta sratka na svakoj utakmici i parole mu pisu.
Prati pulena u Partizanu i tisina.
To debilu ostavi za kuce ili stale. Gdje vec obitavas.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Beduin
- Kontakt:
Srbuj Nemanja Mujakicu makar slamu jeo.
Bez tri prsta i 10.000 lajkova nikakav si igrac Partizana.
Zamisli levata, procitas negdje na netu iz cetnickig zurog medija o tvom postu o Srebrenici i odmah arhiviras/skrijes objavu radi mira (vjerovatno). A onda te pljuju i tvoji njihovi zbog labilnog karaktera pa zbunjen vratis objavu i pospes se pepelom.
Nemanja, Nemanja, ocu ti svom zenu glupu j3bo.
Bez tri prsta i 10.000 lajkova nikakav si igrac Partizana.
Zamisli levata, procitas negdje na netu iz cetnickig zurog medija o tvom postu o Srebrenici i odmah arhiviras/skrijes objavu radi mira (vjerovatno). A onda te pljuju i tvoji njihovi zbog labilnog karaktera pa zbunjen vratis objavu i pospes se pepelom.
Nemanja, Nemanja, ocu ti svom zenu glupu j3bo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
da su Grobari imalo pametni, i dalje bi bojkotovali sad zbog njega, ko što cigani nisu dolazili na košarkaške tekme zbog Omića...
zar i ti sine Ivane!?
(Relativno) uspješan debi za crno-bele četalje, obzirom da su golom u sudijskoj nadoknadi pobijedili Napredak iz Kruševca.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Nego, naumpade mi. Nikad ne dobismo odgovor, kojim igracima su navijaci Zelje i Sarajeva psovali zbog nacionalnosti sto ovdje neki napisase?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
fino asistira ukrajincu na volej
Dugo je trebalo da mu počnu yebavati od do, čak dvije utakmice.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
od 0-1 do 3-1 za 5 minuta, nice
Samo nek mu yebu. Yebali ga oni, kao da nema nijednog drugog kluba na svijetu. Ako nista dokazalo se da on nema sta traziti u reprezentaciji.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobar Mujakic za u19 reprezentacije, samo ga godine jebu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], mrAdislic, Proximic, Skojevska, Sveti i 58 gostiju.