Horoz je napisao/la: ↑03 jul 2024, 11:54Upravo to, ako si organizovan i odgovoran, ako uz to imaš i barem neki kvalitet, od 6 utakmica ćeš napraviti jedno iznenađenje.fanatik19 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 11:46Upravo to, Slovenija koja ima 2 igraca u Panati, 2 u Slovenskoj ligi, Mlakara i Stojanovica u Serie B ove sezone uspije 120 minuta izdrzat protiv Portugala da ne primi gol a nama Portugal uvali 5 komada za 45 minuta a imamo u 1. Postavi konstatno igrace u boljim klubovima nego oni. Nije sramota izgubit, nek izgubimo svaku u ligi nacija al nek pristup bude pravi i da djelujemo organizovano. Medjutim, ako budemo takvi nemoguce je da izgubimo 6 utakmicaHoroz je napisao/la: ↑03 jul 2024, 11:41Važno je da nemamo više igrača kojima se mora podrediti taktika, a vazda smo ih imali, i da konačno počnemo igrati fudbal u kom su svi igrači podređeni taktici i ekipi.
Džeko se i može istrpiti, ako ima kuveta da klasom napravi razliku u napadu, ostali moraju apsolutno biti podređeni taktici.
Imamo igrački kadar koji je podjednak ili kvalitetniji od barem 2-3 selekcije na EURO, sada je do selektora da to ukomponuje i napravi tim.
Niko ne očekuje neke uspjehe u Ligi Nacija, ali par nerješenih rezultata, možda jedno iznenađene i pobjeda bi bili optimum.
najbitnije je da igramo i izgledamo kao ozbiljna i organizovana ekipa, onda se i poraz može istrpiti
Mi nikada nismo pobijedili nijednu veliku reprezentaciju, zato što smo uvijek suštinski bili razbijena vojska.
Nikada nije bilo organizacije i taktike, nego na ho-ruk i individualni kvalitet.
Tako se može pobijediti neka osrednja reprezentacija. Za pobijediti veliku reprezentaciju uz takav pristup, treba kvalitet koji mi nismo nikada imali.
A imaju nesto sto mi nemamo-Trener