Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ma oni mogu dobiti Spaniju, a izgubiti od Bugarske npr. Nesto kao i mi. Ko bude manje los, dobit ce te duele.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moguce je i to. Samo da dovedu playa normalnog. Bez njega nemamo sta traziti protiv njih. Cak mi ni Hezonja ne predstavlja neku preveliku prijetnju. Znamo da zna bas oscilirati u utakmicama.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nadam se tome najvise, odbranu ja kontam da ce Laza najvise na Hezonji igrat znamo dobro kako on moze igrat odbranu.DamirT je napisao/la: ↑04 jul 2024, 14:34Moguce je i to. Samo da dovedu playa normalnog. Bez njega nemamo sta traziti protiv njih. Cak mi ni Hezonja ne predstavlja neku preveliku prijetnju. Znamo da zna bas oscilirati u utakmicama.
Jedno pitanje za insajdere da li postoje sanse da se Suljo vrati u repku jer bi nam bio od koristi u ovim utakmicama.
Ja sjedim i gledam jucer utakmicu protiv NZ...i kontam, da smo mi jucer bili umjesto Hrvatske, mislim da bi nas ljudi nabili 40 razlike...
Helem, gledajuci ove Hrvate, racunat cemo da nece biti Zubca, Sarica i Bogdanovica...
Isto se nadam da ce u NBA ostati Karlo Matkovic, te ne znam na kojoj godini univerziteta je Ivsic, ali eto uglavnom se nadam da ce i njih dvojica biti preko bare...
Nadam se da ce i dalje van stroja biti Bender (povreda), te Ante Zizic i Luka Bozic radi licnih sukoba koje imaja HKS...
I na kraju kontam, nama bi vise odgovaralo da bude zabrana igranja Eutoleague igraca, tada njima nece biti Hezonje, Brankovica iz Bayerna i najvjerovatnije Smitha, a mi bi zjanili Musu...jos ako bi nasli kakvog kvalitetnog playa iz Eurocupa i da vratimo Sulejmanovica u reket, onda bih bio siguran da ih mozemo obje utakmice da mlatnemo...
Helem, gledajuci ove Hrvate, racunat cemo da nece biti Zubca, Sarica i Bogdanovica...
Isto se nadam da ce u NBA ostati Karlo Matkovic, te ne znam na kojoj godini univerziteta je Ivsic, ali eto uglavnom se nadam da ce i njih dvojica biti preko bare...
Nadam se da ce i dalje van stroja biti Bender (povreda), te Ante Zizic i Luka Bozic radi licnih sukoba koje imaja HKS...
I na kraju kontam, nama bi vise odgovaralo da bude zabrana igranja Eutoleague igraca, tada njima nece biti Hezonje, Brankovica iz Bayerna i najvjerovatnije Smitha, a mi bi zjanili Musu...jos ako bi nasli kakvog kvalitetnog playa iz Eurocupa i da vratimo Sulejmanovica u reket, onda bih bio siguran da ih mozemo obje utakmice da mlatnemo...
Nas će Kaputa i Filipović ubiti, ne treba im niko više.
E ako ne mozemo sa njima dvojicom ne mozemo izaci na kraj, onda jbg...ja se nadam u to, da pored toga sto mi imamo neznalicu na klupi, nije ni kod Hrvata nesto bolja situacija sa Sesarom...
Jos ja sam poprilicno siguran da ce Euroleague igraci igrati kvalifikacije...
-
- Kontakt:
Emir je ljut na Bekira još od Eurobasketa, sada mu pozivi i ne stižu a vrlo rado želi igrati međutim dok je ovaj selektor ništa od toga. Žaalosno je zbog toga što je žrlio nositi naš dres prije Finske, sada je u najboljim godinama, veliki doprinos je dao repci i vraća mu se na najgori način zbog čovjeka čiji spisak kreiraju drugi ljudi i zbog kojeg gubiš snažno pojačanje u rosteru.CAZIN je napisao/la: ↑04 jul 2024, 16:18Nadam se tome najvise, odbranu ja kontam da ce Laza najvise na Hezonji igrat znamo dobro kako on moze igrat odbranu.
Jedno pitanje za insajdere da li postoje sanse da se Suljo vrati u repku jer bi nam bio od koristi u ovim utakmicama.
Ne znam da li postoji mogućnost da se taj odnos izgladi ali sumnjam da išta od toga ima čim ovaj debil traži zamjenu u Lončaru, Sejfiću i sličnim

Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Ma Suljo bi nam bio pojacanje u ovom trenutku jer uz njegovu atleticnost ima za nase prilike veoma dobar sut za tri jedino bi problem bio minutaza jer bi igrao 4 a tu imamo Alibegovica.Gargamel22 je napisao/la: ↑05 jul 2024, 00:29Emir je ljut na Bekira još od Eurobasketa, sada mu pozivi i ne stižu a vrlo rado želi igrati međutim dok je ovaj selektor ništa od toga. Žaalosno je zbog toga što je žrlio nositi naš dres prije Finske, sada je u najboljim godinama, veliki doprinos je dao repci i vraća mu se na najgori način zbog čovjeka čiji spisak kreiraju drugi ljudi i zbog kojeg gubiš snažno pojačanje u rosteru.
Ne znam da li postoji mogućnost da se taj odnos izgladi ali sumnjam da išta od toga ima čim ovaj debil traži zamjenu u Lončaru, Sejfiću i sličnim![]()
Nadam se da ce izgladiti odnos sa Bekirom i da nam bude dostupan u novembru da slavimo dvije pobjede

Tu Sloveniju smo dobili i miinvincible1921 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 13:24I evo otrese ih NZGargamel22 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 08:24Ako je neko gledao Hrvatska-Slovenija utakmicu može vidjeti kolike ćemo imati probleme u dvomeču sa komšijama. Istina sinoć jesu igrala imena iz NBA lige i na njihov pogon je najviše Hrv samljela Sloveniju. Međutim odigrali su iskusno strpljivo i fascinirali me. Bojim se da bi takav pristup mogli i protiv nas gdje će Musa odigrati svoju rolu sa cca 20 poena kao i Dončić a u ostalim segmentima igre i odbranom nas izdominirati. Vidim riješenje isključivo u ranijim pripremama, dobrom scoutingu i DOVOĐENJU ADEKVATNOG PLAYA. Zaista je krajnje vrijeme da neko dođe sa kvalitetom. Ova generacija je sada u najboljim godinama i bilo ni tragično da ostane uskraćena za Eurobasket dok se Kockar, Hariz i kompanija zajebavaju u najbitnijem dvomeču koji je jako blizu

-
- Kontakt:
Da se ne lazemo, Slovence smo dobili iskljucivo na pogon Robersona koji je brutalno gađao trice tu utakmicu. 7/13 mu sut za 3 bio.lumani je napisao/la: ↑06 jul 2024, 00:29Tu Sloveniju smo dobili i miinvincible1921 je napisao/la: ↑04 jul 2024, 13:24I evo otrese ih NZGargamel22 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 08:24Ako je neko gledao Hrvatska-Slovenija utakmicu može vidjeti kolike ćemo imati probleme u dvomeču sa komšijama. Istina sinoć jesu igrala imena iz NBA lige i na njihov pogon je najviše Hrv samljela Sloveniju. Međutim odigrali su iskusno strpljivo i fascinirali me. Bojim se da bi takav pristup mogli i protiv nas gdje će Musa odigrati svoju rolu sa cca 20 poena kao i Dončić a u ostalim segmentima igre i odbranom nas izdominirati. Vidim riješenje isključivo u ranijim pripremama, dobrom scoutingu i DOVOĐENJU ADEKVATNOG PLAYA. Zaista je krajnje vrijeme da neko dođe sa kvalitetom. Ova generacija je sada u najboljim godinama i bilo ni tragično da ostane uskraćena za Eurobasket dok se Kockar, Hariz i kompanija zajebavaju u najbitnijem dvomeču koji je jako blizuMi smo najbolji kada se igra na dosta poena a to Hrvati igraju .
Trenutno takvog igraca nemamo, operisani smo od sut za 3
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
19vendetta87 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 00:40Da se ne lazemo, Slovence smo dobili iskljucivo na pogon Robersona koji je brutalno gađao trice tu utakmicu. 7/13 mu sut za 3 bio.
Trenutno takvog igraca nemamo, operisani smo od sut za 3
Nije samo Robi ,bilo ih je vise a i Doncic pomogao
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ko je ovaj Luke Avdalović što igra SL za Spurse? Ima li kakve poveznice s nama?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Bek šuter (195, 1998), dobar trojkaš. Njegov đed sa očeje strane Nebojša iz rodom iz Stolca ali je odrastao u Zagrebu pošto mu je otac prekomandovan tamo, polovinom60-tih otišao je u SAD gde je ostao nakon studije medicine. Baba sa očeve strane Nevenka je Dalmatinka.
Sikiras u Rabotnickom.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Imam jedno pitanje da li ovaj Jovic iz Mege zeli igrati za nas ilu ceka poziv komsija
-
- Kontakt:
On je vec igrao za u18 Srbije, tako da sigurno ceka poziv u prvi tim
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
jovic je neki dan igrao i za u20 srbije
Ovo se Gegic ozenio
vidim samo Nurka.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: boatenkk, dark44, TripleThreat i 23 gosta.