Pa druze nije nista vjecno. Odrzavala je Alba i prvih godina kad je tek postavljen travnjak pa je bio tepih. U ozbiljnim ligama se travnjak mijenja jednom godisnje a nasem ima 15 godina i ocekujemo da ce bit vrhunski. Sve ima svoj rok trajanja pa taman da Bilino odrzava ekipa zaduzena za terene Wimbledona ne moze nakon 15 godina bit tip top.Celicni je napisao/la: ↑02 jul 2024, 18:28Ma ne znaju druže, nedovoljno edukacije.Alba održaje stadion na nivou ko prije 20 godina kao što se održavao.Ošišaj zaljevaj nabacaj gdje fali i to je to.Održavaju oni i na Grbavici pa ista stvar.Nema ovdje firme kakve treba za to, vidio si da dolaze firme sa strane kade se travnjak postavlja i kakve se mašine sve koriste.Ovi ne znaju ni za šta služi a kamoli da imaju.avenija je napisao/la: ↑02 jul 2024, 17:27I ova Alba zna se pohvaliti sa tim nekim ugovorom da su potpisali 3 godine sa gradom Zenicom u vezi odrzavanja a travnjak na ovim slikama šaren, nikakav kao da ga ni ne odrzavaju. Ako im grad placa tih 120 k godisnje kao sto Fudo često tvrdi to treba da blista a ne da lici na prošareni pašnjak na Vlašiću. Ili zakidaju na održavanju i tretmanima ili Fudo ne plaća redovno pa se krpe. 120 000 KM nije malo.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Prije 3 godine zamjenjen travnjak, a preko 2 godine ga vec gledamo isflekanog i do dan danas milimetra pomaka.Fudo kmečavac samo čeka savez, a Albe boli kar.Na 120k nisu 20k potrosili za cijelu godinu.Zna se kako kod nas ide i kako se talovi uzimaju, pola meni pola tebi.Za 120k treba da bude ko staklo.smajlovic99 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 18:31Pa druze nije nista vjecno. Odrzavala je Alba i prvih godina kad je tek postavljen travnjak pa je bio tepih. U ozbiljnim ligama se travnjak mijenja jednom godisnje a nasem ima 15 godina i ocekujemo da ce bit vrhunski. Sve ima svoj rok trajanja pa taman da Bilino odrzava ekipa zaduzena za terene Wimbledona ne moze nakon 15 godina bit tip top.Celicni je napisao/la: ↑02 jul 2024, 18:28Ma ne znaju druže, nedovoljno edukacije.Alba održaje stadion na nivou ko prije 20 godina kao što se održavao.Ošišaj zaljevaj nabacaj gdje fali i to je to.Održavaju oni i na Grbavici pa ista stvar.Nema ovdje firme kakve treba za to, vidio si da dolaze firme sa strane kade se travnjak postavlja i kakve se mašine sve koriste.Ovi ne znaju ni za šta služi a kamoli da imaju.avenija je napisao/la: ↑02 jul 2024, 17:27I ova Alba zna se pohvaliti sa tim nekim ugovorom da su potpisali 3 godine sa gradom Zenicom u vezi odrzavanja a travnjak na ovim slikama šaren, nikakav kao da ga ni ne odrzavaju. Ako im grad placa tih 120 k godisnje kao sto Fudo često tvrdi to treba da blista a ne da lici na prošareni pašnjak na Vlašiću. Ili zakidaju na održavanju i tretmanima ili Fudo ne plaća redovno pa se krpe. 120 000 KM nije malo.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ma ne moze vise covjek bit pametan ,jasno je da smo mi daleko od ulaska u Wwin ligu BiH ali nazad ne smijemo.
Lahko je sve pricati nekima treba igraca dobrih treba ovo treba ono a nema se novca ili pricat trebaju navijaci punit stadion,trebaju davat ,treba cijene dignit a realnost je sasvim druga nesto da tako ne mozes ti imat klub jak od navijaca jer navijaci to ne mogu, mogu ovako pogurat nesto i ja takvim kapu skidam ali da tako to ide zauvjek od toga nema nista.
Znaci moras ti imat jaku upravu sa jakim ljudima da tebi obezbjede i novac i funkcionisanje,da li to ovi momci mogu ja stvarno ne znam ali im kapu skidam za tu borbu i ljubav ali ne mozes ti jak imat klub bar u okviru BiH samo sto volis,i ja volim ali nemam da dam ,ne mogu da nadjem nekog da da nekog privrednika itd.
Ne fali meni ti derbi utakmica tzv nagledo sam se ja tih utakmica i u Zenici i u gostima i europskih i reprezentacije nisam opterecen sa tim,ja bi vise volio u ovoj ligi par sezona i da smo u vrhu i da rijesimo te probleme nego se kockat ko Sloboda sa nekim hajpom i ulaskom a najbolji igrac im ode u Stupčanicu ali oni mogu dok ih gura grad ali ovo je maximum im.
Mi smo izabrali ovaj put i slozio bi se sto Steelman kaze imat ces klub koliko ga volimo i mi navijaci i privrednici i grad ali za sad je sve to tanko od sviju.Ovaj rang ok ali ovako mozes da udjes za 3 ili 5 god ili nikad da ne udjes i sa tim se trebamo pomirit pa ko ima zivaca gledat ce pratit ce kako god bude a ko nema cekat ce i docekat a mozda nece nikad docekat ulazak...SAMO ČELIK.
Vidim odlaze igraci sretno im a jos nista kad ce prozivka jer vidim Tomislav je vec izvrsio prozivku a opet Tosk kazu nema 5 igraca i otkazali utakmicu sa Zeljom a i ovo ostalo je sve u 5 grama...SRETNO NAM SVIMA I TREBAT CE TU SABURA I ZIVACA PUNO!!
Lahko je sve pricati nekima treba igraca dobrih treba ovo treba ono a nema se novca ili pricat trebaju navijaci punit stadion,trebaju davat ,treba cijene dignit a realnost je sasvim druga nesto da tako ne mozes ti imat klub jak od navijaca jer navijaci to ne mogu, mogu ovako pogurat nesto i ja takvim kapu skidam ali da tako to ide zauvjek od toga nema nista.
Znaci moras ti imat jaku upravu sa jakim ljudima da tebi obezbjede i novac i funkcionisanje,da li to ovi momci mogu ja stvarno ne znam ali im kapu skidam za tu borbu i ljubav ali ne mozes ti jak imat klub bar u okviru BiH samo sto volis,i ja volim ali nemam da dam ,ne mogu da nadjem nekog da da nekog privrednika itd.
Ne fali meni ti derbi utakmica tzv nagledo sam se ja tih utakmica i u Zenici i u gostima i europskih i reprezentacije nisam opterecen sa tim,ja bi vise volio u ovoj ligi par sezona i da smo u vrhu i da rijesimo te probleme nego se kockat ko Sloboda sa nekim hajpom i ulaskom a najbolji igrac im ode u Stupčanicu ali oni mogu dok ih gura grad ali ovo je maximum im.
Mi smo izabrali ovaj put i slozio bi se sto Steelman kaze imat ces klub koliko ga volimo i mi navijaci i privrednici i grad ali za sad je sve to tanko od sviju.Ovaj rang ok ali ovako mozes da udjes za 3 ili 5 god ili nikad da ne udjes i sa tim se trebamo pomirit pa ko ima zivaca gledat ce pratit ce kako god bude a ko nema cekat ce i docekat a mozda nece nikad docekat ulazak...SAMO ČELIK.
Vidim odlaze igraci sretno im a jos nista kad ce prozivka jer vidim Tomislav je vec izvrsio prozivku a opet Tosk kazu nema 5 igraca i otkazali utakmicu sa Zeljom a i ovo ostalo je sve u 5 grama...SRETNO NAM SVIMA I TREBAT CE TU SABURA I ZIVACA PUNO!!
Ma nevjerujem mislim da je ovo cisti javasluk, ono vide niko nista ne prati nema nadzora, ni od grada ni od Čelika itd pa kontaju kosi samo i tjt, a fino uzeti ozbiljnu cifru.smajlovic99 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 18:31Pa druze nije nista vjecno. Odrzavala je Alba i prvih godina kad je tek postavljen travnjak pa je bio tepih. U ozbiljnim ligama se travnjak mijenja jednom godisnje a nasem ima 15 godina i ocekujemo da ce bit vrhunski. Sve ima svoj rok trajanja pa taman da Bilino odrzava ekipa zaduzena za terene Wimbledona ne moze nakon 15 godina bit tip top.Celicni je napisao/la: ↑02 jul 2024, 18:28Ma ne znaju druže, nedovoljno edukacije.Alba održaje stadion na nivou ko prije 20 godina kao što se održavao.Ošišaj zaljevaj nabacaj gdje fali i to je to.Održavaju oni i na Grbavici pa ista stvar.Nema ovdje firme kakve treba za to, vidio si da dolaze firme sa strane kade se travnjak postavlja i kakve se mašine sve koriste.Ovi ne znaju ni za šta služi a kamoli da imaju.avenija je napisao/la: ↑02 jul 2024, 17:27I ova Alba zna se pohvaliti sa tim nekim ugovorom da su potpisali 3 godine sa gradom Zenicom u vezi odrzavanja a travnjak na ovim slikama šaren, nikakav kao da ga ni ne odrzavaju. Ako im grad placa tih 120 k godisnje kao sto Fudo često tvrdi to treba da blista a ne da lici na prošareni pašnjak na Vlašiću. Ili zakidaju na održavanju i tretmanima ili Fudo ne plaća redovno pa se krpe. 120 000 KM nije malo.
Sezona zavrsila, izmedju sezona treba da bude reparacija, popravka, tretmani da se izlijeci i oporavi max ova dva mjeseca nekoristenja medjutim nista. 0 KM ulaganja. Sto neko napisa uzmu 120k potrose 70-80k, istog sam misljenja.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Ma pranje para čisto ko suza.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Smijesna je ta neka prica o biranju da ne igramo PL. Pa valjda na ovom forumu ne moramo detaljisati zasto Celik NE MOZE uci u PL.
Celik!3,2,2.
Cuj Mehicu ponudili da bude igrac i trener omladinskih selekcija.A svašta da i ovo cujem.Ko nije uspio u fudbalu ceka ga funkcija u klubu.Sabirni centar pa ga j.ebi.I kažu neki bi u PL

-
- Kontakt:
Alba jedina firma u BiH gdje su edukovani, imaju certifikate i dozvole za odrzavanje travnjaka. To ako imaju fleke po travnjaku ne znaci da isti nije kvalitetan, vani te fleke farbaju. Ovdje svi sve znaju od rukovodjenja klubovima do odrzavanju travnjaka. Uostalom ako ima ko neku drugu povoljniju i kvalitetniju opciju od Albe nek javi Fudi i Gradskoj upravi
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
travnjak ne valja kurcu nit ga znaju odrzavati, stede maksimalno, ne odrzavaju po propisima, cekaju da ga kisnica zalije.dinodino2019 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 09:36Alba jedina firma u BiH gdje su edukovani, imaju certifikate i dozvole za odrzavanje travnjaka. To ako imaju fleke po travnjaku ne znaci da isti nije kvalitetan, vani te fleke farbaju. Ovdje svi sve znaju od rukovodjenja klubovima do odrzavanju travnjaka. Uostalom ako ima ko neku drugu povoljniju i kvalitetniju opciju od Albe nek javi Fudi i Gradskoj upravi

ali hoce ugovor na 3 godine po 120 k a kose jos istom kosilicom sto su nabavili prije 15 godina

za te pare mora biti apoteka.
120 000 KM za ovo iz budzeta grada

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Kao tepih - šaren

Edukovali se u Širokom i dobili certifikat.Ti pričaš ko da si jucer rođen u Bosni pa ne znas kako ovdje stvari idu.Od tendera do certifikata.Tebi ako treba stručnjak da saberes dva i dva onda ne znam.Da skontaš da imas najduzu pauzu u Evropi, 5 mjeseci u godini i da daješ 120k godisnje .Divi ti bolan terena, mjesec dana se vec ne korsti.dinodino2019 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 09:36Alba jedina firma u BiH gdje su edukovani, imaju certifikate i dozvole za odrzavanje travnjaka. To ako imaju fleke po travnjaku ne znaci da isti nije kvalitetan, vani te fleke farbaju. Ovdje svi sve znaju od rukovodjenja klubovima do odrzavanju travnjaka. Uostalom ako ima ko neku drugu povoljniju i kvalitetniju opciju od Albe nek javi Fudi i Gradskoj upravi
- BatistutA19
- Kontakt:
Djaba pricate o stadionu tu nista ne moze Čelik nit je stadion Celikov nit Celik placa ,stadion je gradski ,grad placa Albi ovi rade .Jedino ako nije dobro Celik moze se obratit gradu a grad njima da im kazu da poboljsaju ili mozda i NFSBIH da isto trazi poboljsanje a ne moze ni trava bit da se ne mijenja ,to se u savremenim drzavama ligama stalno mijenja i cao.
Mi mozemo samo pricat ovako pa mozda neko i procita pa se poboljsa.
Jucer tema Wwin liga BiH, danas stadion ,zna li se ista kad bi mogle pocet pripreme i prozivka ,da hoce deblokada ,to mi bitnije od svega.
Mi mozemo samo pricat ovako pa mozda neko i procita pa se poboljsa.
Jucer tema Wwin liga BiH, danas stadion ,zna li se ista kad bi mogle pocet pripreme i prozivka ,da hoce deblokada ,to mi bitnije od svega.
-
- Kontakt:
Kazem ti ako si strucnjak, ako znas bolje firme i za manje novca izvoli predlozi nasem gradonacelniku rado cete saslusat mozda ces zavrsit kod njega i na listi kako si pametanCelicni je napisao/la: ↑03 jul 2024, 13:55Edukovali se u Širokom i dobili certifikat.Ti pričaš ko da si jucer rođen u Bosni pa ne znas kako ovdje stvari idu.Od tendera do certifikata.Tebi ako treba stručnjak da saberes dva i dva onda ne znam.Da skontaš da imas najduzu pauzu u Evropi, 5 mjeseci u godini i da daješ 120k godisnje .Divi ti bolan terena, mjesec dana se vec ne korsti.dinodino2019 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 09:36Alba jedina firma u BiH gdje su edukovani, imaju certifikate i dozvole za odrzavanje travnjaka. To ako imaju fleke po travnjaku ne znaci da isti nije kvalitetan, vani te fleke farbaju. Ovdje svi sve znaju od rukovodjenja klubovima do odrzavanju travnjaka. Uostalom ako ima ko neku drugu povoljniju i kvalitetniju opciju od Albe nek javi Fudi i Gradskoj upravi
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Znaci Čelik mu 4ta opcijaIako se očekivalo da će ostati na Tušnju, te narednu sezonu igrati u Premijer ligi, kako saznaje ***** to se neće desiti. Tabaković je zajedno sa svojim agentom otputovao u Češku, gdje postoji velika šansa da nastavi svoju karijeru.
U slučaju da propadne transfer u ovoj zemlji, kako saznajemo Tabaković bi se trebao vratiti u Čelik, potpisati ugovor i nastupati u crno-crvenom dresu narednu sezonu.

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
A uz dužno poštovanje ima neke logike da mu Češka bude prije Čelika, teško mi pada što mu je i Sloboda prije Čelika, ali za dijete Sarajeva mi ima logike i da mu Premier liga bude opcija prije nas pa makar i sa Slobodom. Imamo mi naše zeničke djece pa nas izdaju i nismo im neke opcije. Meni je Talha uvijek dobrodošao zbog svog ponašanja, pristupa, posvećenosti i ozbiljnosti koju ima sa 19 godina.redbull93 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 14:36Znaci Čelik mu 4ta opcijaIako se očekivalo da će ostati na Tušnju, te narednu sezonu igrati u Premijer ligi, kako saznaje ***** to se neće desiti. Tabaković je zajedno sa svojim agentom otputovao u Češku, gdje postoji velika šansa da nastavi svoju karijeru.
U slučaju da propadne transfer u ovoj zemlji, kako saznajemo Tabaković bi se trebao vratiti u Čelik, potpisati ugovor i nastupati u crno-crvenom dresu narednu sezonu.![]()
Nad Zenicom nebo se pali
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi
- BatistutA19
- Kontakt:
Sretno Tabakovicu gdje god zavrsi korektno je momak odigro i volio bi da se vrati a nema tu sta nama bit krivo nije on odabro Slobodu prije nas nego samo ligu gdje ce se pokusat nametnit i iskorak napravit ,da smo i mi u Wwin ligi BiH ne bi se on dvoumio ni sekunde osto bi u Čeliku..Treba vidjet sa Sarajevom opet neka bar 2 igraca i nesto se ciljano pojacat i bit pri vrhu i ocekivat pozitivne vjesti u vezi te deblokade bar to rijesit u par narednih mjeseci ali et vidjet cemo klupske ciljeve kad se obrate navijacima pa onda komentirat vise.
Dino sam sebe demantuje ovim tekstovima. Po njemu je talha vec bio potpisao za slobodu.
Pravda za flash-a!!!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Ustati pa reci Fenan Salcinocic!
-
- Kontakt:
Potpisao za Igman.RubikovaKocka je napisao/la: ↑19 jun 2024, 06:41
Sto se Rudara tice Anes Hrustanović, veznjak, 22 godine. Mozda i njihov najbolji igrac u proljetnom dijelu.
Kad ćemo mi dovesti igrača ?