Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Čitam na portalima da se primjenjuje novi zakon o državljanstvu u Njemačkoj što znači da Đedović sad može imati dvojno ako nisam nešto pogrešno protumačio.
Mislim da bi itekako bio koristan u ovom ključnom prozoru.
Mislim da bi itekako bio koristan u ovom ključnom prozoru.
Fudbalska reprezentacija se pomladjuje, rukometna isto, volio bih znati koga selektor Beciragic od ovih 2002. godiste i mladjih planira da polako uvodi u A-selekciju.
Osim Delalića....
Koliko vidim nije imao neku takmicarsku formu, po 11 utakmica u 3 kluba u 3 godine. Ozbiljniju sezonu odigrao u Murciji kad je Musa bio MVP. Ovo u Kini ne racunam ozbiljnom kosarkom. Prema transferima, ne izgleda kao neko ko ce se zadrzati vise sezona u jednom timu. U euroligasima po 11 utakmica ili bijeg ili noga. Prije da je noga, sto povlaci za sobom i element osobnosti...hm...
Igrac je dobar a ko je izjavio da CE igrati za nas
Savez 

Najgori savez u ovoj državi i kao sad glume taj neki profesionalizam, pa neće da izađu sa imenom. Prosto, već spremaju sebi alibi da mogu okriviti tog "misterioznog" igrača za svoju nesposobnost.
Kad već onako otvorenog srca dajemo igrače Hrvatskoj, što im ne bi poklonili i dvije pobjede, pa onda za njih možemo navijati i na Eurobasketu, užasno stanje koje predvodi cirkusant Bećiragić.
Kad već onako otvorenog srca dajemo igrače Hrvatskoj, što im ne bi poklonili i dvije pobjede, pa onda za njih možemo navijati i na Eurobasketu, užasno stanje koje predvodi cirkusant Bećiragić.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Vec vidim izgovore kako nisu uspjeli srediti papire, opstrukcije i slicno. Isto kao da dovode NBA igraca. Igrac prihvatio, vi ga nasli, pa dajte vise ime. Nece se predomisliti ako je prihvatio vec...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa u opticaju bio lik koji igra po Filipinima i Portoriku, hajde da je to Punter/Baldwin/Canaan, neko od te "elite", ali jasno da oni nisu sposobni za tako nešto, nego je to neki rubi Eurocup igrač i toliko nešto kriju.
Nije moguće da nema ljudi koji bi pasionirano vodili brigu o reprezentaciji, ali očigledno da to nije njima u cilju, pa čak i legenda Teletović davao papire Petersu, da malo pogura svoj klub. Nije problem biti loš i izgubiti, ako si dao sve od sebe, ali ovdje očigledno nema želje da se ide naprijed. Od onog cirkusa sa Bosnićem do ovog.
Nije moguće da nema ljudi koji bi pasionirano vodili brigu o reprezentaciji, ali očigledno da to nije njima u cilju, pa čak i legenda Teletović davao papire Petersu, da malo pogura svoj klub. Nije problem biti loš i izgubiti, ako si dao sve od sebe, ali ovdje očigledno nema želje da se ide naprijed. Od onog cirkusa sa Bosnićem do ovog.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Izgleda jda je Košarkaški Savez jedino gori od fudbalskog, počev od selektora uhljupa pa do predsjednika. Ovi su koliko toliko transparentiji, mislim na fudbalski, ali ovi su ko sa dark weba ili udbe.
Ludi su ganjali Waldena a on ima Srpski pasos

Sada neka ganjaju Aleca koji nije odigrao min ....za

Na kraju nece nijednog srediti, a imali vremena od februara

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
DamirT je napisao/la: ↑30 jun 2024, 15:07Na kraju nece nijednog srediti, a imali vremena od februara![]()
Trebao je jedan Koji poznaje BIH ,ali povreda ...da vidimo drugi izbor..ja bi Aleca pokusao ,lik ima 20 poena u rukama.
Alec Peters?
Sto ce nam on koji vrag, pa da Musa igra opet playa, a sa ga mijenja Atic...
-
- Kontakt:
Momak igra Euroligu, sta ti vrijedi takav igrac kad moze igrati samo na EP i SP. Veliko je pitanje hoce li euroligasi igrati u novembru
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sefe, sve je ok...ali mi da smo imali Robersona prosle godine, ja bih ruku dao da bi sad igrali kvalifikacije za Olimpijadu...mi nemamo uopce nikoga ko moze organizovati i postaviti napad, ni ti imamo nekoga ko moze braniti protivnickog igraca nizeg od 195 cm...
I u takvoj situaciji mi trebamo za stranca uzimati krilnog centra koji zna sutati trojke...
-
- Kontakt:
Ako je neko gledao Hrvatska-Slovenija utakmicu može vidjeti kolike ćemo imati probleme u dvomeču sa komšijama. Istina sinoć jesu igrala imena iz NBA lige i na njihov pogon je najviše Hrv samljela Sloveniju. Međutim odigrali su iskusno strpljivo i fascinirali me. Bojim se da bi takav pristup mogli i protiv nas gdje će Musa odigrati svoju rolu sa cca 20 poena kao i Dončić a u ostalim segmentima igre i odbranom nas izdominirati. Vidim riješenje isključivo u ranijim pripremama, dobrom scoutingu i DOVOĐENJU ADEKVATNOG PLAYA. Zaista je krajnje vrijeme da neko dođe sa kvalitetom. Ova generacija je sada u najboljim godinama i bilo ni tragično da ostane uskraćena za Eurobasket dok se Kockar, Hariz i kompanija zajebavaju u najbitnijem dvomeču koji je jako blizu
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
ne mogu poluamaeri imati zlatne godine,reprezentacija Muse ,menadjera i poluamatera ce imati i protiv farskih otoka probleme.
kako se zove onaj iz poljske lige jel loncar,pa de ono je neozbiljno staviti na terminu da igra a ne za neku reprezentaciju
ja ne znam st se ljudi jos uvijek nadaju nekom plasmanu negdje
kako se zove onaj iz poljske lige jel loncar,pa de ono je neozbiljno staviti na terminu da igra a ne za neku reprezentaciju
ja ne znam st se ljudi jos uvijek nadaju nekom plasmanu negdje
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- invincible1921
- Kontakt:
I evo otrese ih NZGargamel22 je napisao/la: ↑03 jul 2024, 08:24Ako je neko gledao Hrvatska-Slovenija utakmicu može vidjeti kolike ćemo imati probleme u dvomeču sa komšijama. Istina sinoć jesu igrala imena iz NBA lige i na njihov pogon je najviše Hrv samljela Sloveniju. Međutim odigrali su iskusno strpljivo i fascinirali me. Bojim se da bi takav pristup mogli i protiv nas gdje će Musa odigrati svoju rolu sa cca 20 poena kao i Dončić a u ostalim segmentima igre i odbranom nas izdominirati. Vidim riješenje isključivo u ranijim pripremama, dobrom scoutingu i DOVOĐENJU ADEKVATNOG PLAYA. Zaista je krajnje vrijeme da neko dođe sa kvalitetom. Ova generacija je sada u najboljim godinama i bilo ni tragično da ostane uskraćena za Eurobasket dok se Kockar, Hariz i kompanija zajebavaju u najbitnijem dvomeču koji je jako blizu
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], VolimBiH96 i 20 gostiju.