English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kakav je Palmer bio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Bolji od Fodena
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
I onaj će glupan vjerovatno opet stavit isti tim i u četvrtfinalu. *ebao ga Foden u vrh guzice.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
- Kontakt:
- VivaLaStella
- Kontakt:
vodafone vibes

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Dok su oci uprte na Euru
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sjetimo se bajki onog srednjoškolca budućeg metalostrugara ometenog u razvoju o tome kako će Konate igrati umjesto Salibe. Uvijek je znao 

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam sta ce nama calafiori,realno.
Nema kog izbaciti iz prve + lijevi bek su i zini,kiwior,timber,tomiyasz
Ide 3-4-3 i calafiori na lijevom stoperu. Nema boljeg iznosača lopte od njega, distribucija mu je već sad elitna.
S tim da ja ne vjerujem u ovo, on mora u juve.
S tim da ja ne vjerujem u ovo, on mora u juve.
-
- Kontakt:
Al' volite pretjerati.

Calafiori je prvi put prebačen sa lijevog beka na stopera u proljeće 2023. u Baselu.
Arteta i dalje kopira Pepa i u Calafioriju vidi svog Akea.
Zinchenko je rupa u obrani, Kiwior stoper koji ima dobar pass, ali je beskoristan sa loptom u nogama.
Timber i Tomiyasu su dešnjaci.
Juventus nema para prije prodaja, Bologna nema razloga za prodati ispod 50M jer 50% odštete ide Baselu.
Za EPL smiješne pare i de bude više od 50M, idealno dugoročno rješenje.
Calafiori bi bio besmislena kupovina za Arsenal.
Bez napadača, koji je pravi CF i koji ima 20ak ligaških golova u nogama, Arsenal ne treba ni ulaziti u slijedeću sezonu. Calafiori i slični trenutno nisu potrebni.
Bez napadača, koji je pravi CF i koji ima 20ak ligaških golova u nogama, Arsenal ne treba ni ulaziti u slijedeću sezonu. Calafiori i slični trenutno nisu potrebni.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Što Arsenal ne zaganja Šeška 

Vise je Pep kopirao Artetu po pitanju odbrane nego obrnutokoeficijent je napisao/la: ↑03 jul 2024, 18:14Al' volite pretjerati.![]()
Calafiori je prvi put prebačen sa lijevog beka na stopera u proljeće 2023. u Baselu.
Arteta i dalje kopira Pepa i u Calafioriju vidi svog Akea.
Zinchenko je rupa u obrani, Kiwior stoper koji ima dobar pass, ali je beskoristan sa loptom u nogama.
Timber i Tomiyasu su dešnjaci.
Juventus nema para prije prodaja, Bologna nema razloga za prodati ispod 50M jer 50% odštete ide Baselu.
Za EPL smiješne pare i de bude više od 50M, idealno dugoročno rješenje.
- wadethegreat
- Kontakt:
Nema Juve kesa.
Fabrizio kaze Celzi i Arsenal jedini u utrci s tim sto je Arsenal sluzbeno poceo da rjesava stvari.

Slazem se kolega. Besmislena kupovina igraca koji nije potreban. Transfer je vec gotov jer je Arsenal mnogo privlacnija destinacija od Chelsea i Juventusa i tu nece biti tesko odluciti.
Sa mlitavim Havertzom u napadu svakako se ne moze nista osvojiti.
Dobar je igrač ali tu smo najbolje pokriveni tj generalno u zadnjoj liniji imamo dovoljno igrača da još i njega utrpamo

Slažem se da kapitalac mora biti napadač ali isto tako ako Partey ne ostane u Arsenalu ta pozicija postaje jednako važna kao i napadač.
Sve se bojim da će dovesti napadača i onda probati ovu Southgate taktiku gdje je Rice jedini pravi veznjak a Havertz i Odegaard glume da igraju s njim,
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.