FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne bi me cudilo da tako i Kalesic zavrsi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Dolazi nam Rijad Kobiljar. Brz, agilan, dobar šut i pas. Trebao bi biti veliko pojačanje.
- Beduin
- Kontakt:
Zezate za Delica?
Bice da momak gleda svoju egzistenciju, a Stupcanica pokazuje interes za PL i naredne sezone. Ionako kod nas nisi nacisto sa platom, u Stupcanici ce sigurno dobro zaraditi, a vrbovali su ga i prosle sezone u cudo da nije jos tad otisao, malo je falilo.
Bice da momak gleda svoju egzistenciju, a Stupcanica pokazuje interes za PL i naredne sezone. Ionako kod nas nisi nacisto sa platom, u Stupcanici ce sigurno dobro zaraditi, a vrbovali su ga i prosle sezone u cudo da nije jos tad otisao, malo je falilo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
De ba, kakva egzistencija.Beduin je napisao/la: ↑02 jul 2024, 15:56Zezate za Delica?

- Beduin
- Kontakt:
Ne znam sta tebi znaci egzistencija, ali ne igras u Ligi Petice, nego u Slobodi gdje i mizerne plate nisu redovne. A onda umjesto 1500-2500 ti dobijes 3x ili 4x vise, naravno da je to neki vid egzistencije za nase kokuze.montolivo18 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 16:12De ba, kakva egzistencija.Beduin je napisao/la: ↑02 jul 2024, 15:56Zezate za Delica?
Bice da momak gleda svoju egzistenciju, a Stupcanica pokazuje interes za PL i naredne sezone. Ionako kod nas nisi nacisto sa platom, u Stupcanici ce sigurno dobro zaraditi, a vrbovali su ga i prosle sezone u cudo da nije jos tad otisao, malo je falilo.Neće on u Stupčanici dobiti 10 hiljada za mjesec dana. Mene ne bi čudilo da odu i Dervišagić i Kalešić, i eto treći Delić. Nala ih nešto ne miriše, i to se moglo vidjeti. Doći će Tallison i Kobiljar, koji isto tako nisu jeftini, a spominjao se i Hrvanović.
E sad ne moze svako sebi obezbijediti milion za buducnost.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne znam sta ga je to privuklo tamo, pa nije tamo plata 10 hiljada mjesecno, mislim da samo Sarajevo, Zrinjski mogu takve plate ponuditi
Nije on star igrac da bi se zadovoljio federalnom
Ako moze Said ganjat PL, mogao je i on naci sebi neki klub u PL ako ne zeli ostati kod nas , a ne s konja na magarca
Al hajd nek mu je sa srecom
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kada su mnogi koji su vrijedjali klub dosli nazad u Slobodu onda moze i Kobiljar koji je provocirao dok je igrao za Sarajevo i TC.montolivo18 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 14:41Dolazi nam Rijad Kobiljar. Brz, agilan, dobar šut i pas. Trebao bi biti veliko pojačanje.
Vracamo se na pocetak...Iza nas teska sezona u federalnoj,gdje je bilo napeto,kako god ko mislio...Momci iz uprave koji su tu rade vrijedno,rjesavaju repove iz proslosti...Nije lahko raditi u Slobodi,ma kako god ko mislio...Rijesili smo se Civica na ruzan nacin,zasluzio Civa barem malo veci respekt bez obzira na sve,a nije pobjego glavom bez obzira...Minus dovodjenje Osmankovica,taj je ispalio kad smo ispali,a ni kad je igro sem par bliceva nije izgledao kako treba,mozda ce to drugacije izgledati sa Ignjatovicem...Dila hvala za tvoje golove u FL,Gradacac,Kakanj itd...Kenan Delic sta reci za njega,momak koji je majstor s loptom,koji je bio jedan od motora ekipe,dosta lijepih momenata je bilo u njegovoj reziji,sad ako se nisu usaglasili za dalje sta je tu je....Ostaje ko ostaje,ko ide neka mu je sa srecom..Rubrika dolasci ce tek nesto kasnije biti kompletirana,dosta ima medijskih spekulacija natpisa i sl..Onaj Brazilac iz Zvijezde bi mogo biti hit ako potpise za nas,ostalo sad za sad manje vise...Pred nama je burno ljeto,a malo vise ce se sigurno znati do kraja sedmice,i sutra kad se izvuku takmicarski brojevi za bergerove tablice...Sretno nam
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
-
- Kontakt:
Ako vec ganjaju igrace iz TC, mozda je bolje ganjati Pantelica nego Kobiljara, a pretpostavljam da je i jeftinija opcija.
Takodjer, ne znam kakvo je stanje Prsesa u Velezu, ako im nije u planovima, pokusat i s njim dogovorit.
Takodjer, ne znam kakvo je stanje Prsesa u Velezu, ako im nije u planovima, pokusat i s njim dogovorit.
Volim tebe, više od sebe
Ne znam zasto ne pokusaju neku posudbu dogovoriti sa nekim igracima iz Sarajeva/Zrinjskog koji nisu u planovima trenera. Mozda su cak i jeftinije opcije ako se isposluje placanje npr 50% plate ili nesto slicno. Samo da se ova sezona pregura gdje 4 ispadaju, onda bi moglo biti lakse.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:43Ako vec ganjaju igrace iz TC, mozda je bolje ganjati Pantelica nego Kobiljara, a pretpostavljam da je i jeftinija opcija.
Ti mora da se salis za ovo
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Prsesa ili Pantelica?Sunderland je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:01antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:43Ako vec ganjaju igrace iz TC, mozda je bolje ganjati Pantelica nego Kobiljara, a pretpostavljam da je i jeftinija opcija.
Ti mora da se salis za ovo![]()

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Azir
Harun/pojacanje - Ignjatović - pojacanje - Obradov
Kalesic-pojacanje
Tallison
Pantelic-Poturalic/Komazec-Hrvanovic
Po meni sasvim solidna ekipa, a ne toliko skupa.
Cvijanovica zadrzat, jer mislim ako bude spreman itekako moze pomoci, jer pokazao je da zna igrat. Sad je samo pitanje njegove volje za fudbalom.
Osmankovica ne bih vracao, da se mene pita.
Vulic, Hasanovic i Dervisagic solidne zamjene.
Harun/pojacanje - Ignjatović - pojacanje - Obradov
Kalesic-pojacanje
Tallison
Pantelic-Poturalic/Komazec-Hrvanovic
Po meni sasvim solidna ekipa, a ne toliko skupa.
Cvijanovica zadrzat, jer mislim ako bude spreman itekako moze pomoci, jer pokazao je da zna igrat. Sad je samo pitanje njegove volje za fudbalom.
Osmankovica ne bih vracao, da se mene pita.
Vulic, Hasanovic i Dervisagic solidne zamjene.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 02 jul 2024, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Da je Pantelic jeftiniji od Kobiljara. Ja Rikija ne volim sto je prznica, ali bi nam legao ko budali samar. Prsesu dole lijepo zena dijete nece nigdjeantisisoja1919 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:07Prsesa ili Pantelica?Sunderland je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:01antisisoja1919 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 19:43Ako vec ganjaju igrace iz TC, mozda je bolje ganjati Pantelica nego Kobiljara, a pretpostavljam da je i jeftinija opcija.
Ti mora da se salis za ovo![]()
![]()
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Ma cisto moja neka pretpostavka, jer mislim da je Kobiljar vece ime od Pantelica i ima bolju karijeru iza sebe, pa sam zato pomislip da je jeftinija opcija.Sunderland je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:10Da je Pantelic jeftiniji od Kobiljara. Ja Rikija ne volim sto je prznica, ali bi nam legao ko budali samar. Prsesu dole lijepo zena dijete nece nigdje![]()
A eto Prsesa sam naveo jer se nije Bog zna nesto naigrao zadnju sezonu.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Pantelic skup ko djavoantisisoja1919 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:19Ma cisto moja neka pretpostavka, jer mislim da je Kobiljar vece ime od Pantelica i ima bolju karijeru iza sebe, pa sam zato pomislip da je jeftinija opcija.Sunderland je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:10Da je Pantelic jeftiniji od Kobiljara. Ja Rikija ne volim sto je prznica, ali bi nam legao ko budali samar. Prsesu dole lijepo zena dijete nece nigdje![]()
A eto Prsesa sam naveo jer se nije Bog zna nesto naigrao zadnju sezonu.
Sloboda je moja nacija
-
- Kontakt:
Ako je istina ovo za Dinu, onda od danas ima moje jos vece postovanje
, a svakako sam ga gotivio najvise od svih igraca.
Njegov ostanak je jedno od većih pojacanja.

Njegov ostanak je jedno od većih pojacanja.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Nista onda, da dzaba ne mastam viseSunderland je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:22Pantelic skup ko djavoantisisoja1919 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:19Ma cisto moja neka pretpostavka, jer mislim da je Kobiljar vece ime od Pantelica i ima bolju karijeru iza sebe, pa sam zato pomislip da je jeftinija opcija.Sunderland je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:10
Da je Pantelic jeftiniji od Kobiljara. Ja Rikija ne volim sto je prznica, ali bi nam legao ko budali samar. Prsesu dole lijepo zena dijete nece nigdje![]()
A eto Prsesa sam naveo jer se nije Bog zna nesto naigrao zadnju sezonu.![]()

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Pokušati dovesti Šipovca, bio bi pravo pojačanje. Svaki put nam je pravio probleme kad god je igrao protiv nas. Vjerujem da ne bi bio puno skup.
-
- Kontakt:
On, Saliman il Vadze.montolivo18 je napisao/la: ↑02 jul 2024, 20:27Pokušati dovesti Šipovca, bio bi pravo pojačanje. Svaki put nam je pravio probleme kad god je igrao protiv nas. Vjerujem da ne bi bio puno skup.
Mada su se za Salimana i Vadzea zanimali i Sarajevo i Zrinjski.
Red bi bio da i mi jednog mrkog imamo u ekipi.

Valjda mozemo makar jednom ponudit koliko je i Zvijedza davala.
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.