Ne treba nikoga zaliti.redbull93 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 11:21440 KM danVensanKasel je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:26Jučer ujutro rano Ryadh sletio , ja kod kolege u kancelariji sjedim jer su mi sva auta zauzeta , dolaze arapi direktno na njegov šalter i tuc muc žrla frla žigu bigule van fortin days , ovaj moj njemu na digitron cijenu arap pokazuje da vidi kombi . Odoše eto ih za minut , kaže OK i ovaj krenu da pravi ugovor kažem mu ja koliko mu reče kaže 440 maraka dantabba77 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 07:20
To je cijena prema strancima i na neki period do 10 dana. Ako je više dana, onda ide i niža cijena.
Pa mogao si i u Tuzli naći auto za 25 KM/dan, posebno kod ovih koji imaju preko 50 auta koja su na leasing, njemu se isplati i za 25 KM izrentati, zbog rate. A ako nisu auta na leasing, onda je veća cijena normalna. A da smo popularni, jesmo, posebno ove godine, dovoljno ti je da odeš na aerodrom 2-3 sata i vidiš kakve su gužve.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nek ih klepaju, takve je sevap udariti po usima. Al zato ja ne mogu naci auto po normalnoj cijeni za 4 dana.![]()
I mi kad odemo u neku njihovu drzavu, bubaju nam cijene za sve živo. Nigdje cjenovnika, samo odokativno lupaju cijene.
Ljudi se za obicno šišanje cjenkaju, a kamoli za nešto drugo...