NBA offseason 2024/25
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: NBA offseason 2024/25
Klay je savrsen primjer kako je bitno biti izabran u ekipu koja ce od tebe napraviti nesto vise tj. zivi i umire sa Curryem.
Nije ovo nesto za Dallas ali eto ostati ce nekad sam pa ponesto i pogoditi i to je to od njega.
Nije ovo nesto za Dallas ali eto ostati ce nekad sam pa ponesto i pogoditi i to je to od njega.
Ako to Lebron aminujeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 jul 2024, 20:44Tu ce DeRozan.Oni vole ove sto ne mogu sutirati trojku.![]()
Neshvatljiv potez Klaya po meni.Ne u smislu toga sto ide u DAL, jer to super odluka igracki za njega, vec zato sto ne mogu da vjerujem da je za ove novce napustio GS.Ocigledno mu je tamo neko opasno stao na zulj.

Kako god po meni strasno dobar posao Dalasa, trenutno je i Denver na gubitku, OKC i Dalas za sada uradili odlican posao, pa i Phila i NYK
Klay je dobro pao. Sad su ti KCP, Max Strus, Grayson Allen i slicni bolji od njega.
Očekujem da će Lakersi zaganjati Granta, ali nisam siguran da će ga Cronin dati za siću.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma jasta je,jedna od slabih karika GSWa prosle sezone.Jos gore od njegovih procenata je njegova igra u odbrani.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mo Bamba signed a 1-year, $2.6M deal with Los Angeles Clippers
Ne razumijem ovaj potez Klaya, osvojio je sve što se može osvojiti sa Warriorsima, možda je treća najveća legenda u historiji kluba, zaradio je dosta para i zar mu ne bi bilo bolje da ostane pa i za dosta manje para tu i završi karijeru bez da okrnji legacy. Uostalom zadnjih 4-5 sezona je primao all-star platu a od toga 2 sezone uopće nije igrao a nakon toga ove zadnje 2 sezone po igrama nije zaslužio ni pola plate što je primao. Pao mi je u očima ako je razlog odlaska taj što se naljutio što mu nisu ponudili više, baš nezahvalno od njega.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kyle Anderson signed a 3-year, $27M deal with Golden State Warriors:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ništa od sniženja da bi se otključao full MLE, vjerovatno nisu mogli nikoga završiti/nije niko htio.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Pa niko ozbiljan nece trenutno u LaL
- BosniaBoston
- Kontakt:
Poverty franchise
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
ozbiljni igraci, tipa Derozan kog bi kao mogli dovesti, hoce da dobiju vece ugovore, a u ekipi u kojoj postajes spot up shooter, u kojoj si glavni krivac ako se izgubi a niko te ne spomene ako pobijedis, jer je za to zasluzan LeBron, to tesko mozes postici..isto je i sa trenerima, znaju da ako LAL sta uzmu da ce price biti kako je LeBron jedini zasluzan, kao sto je bilo i sa Spo-om u MIA npr..sto im to treba u zivotu, pogotovo recimo Derozanu koji je uzeo para da vise dana ne mora igrati...
ali je zanimljivo, draftuju ti sina, ispune ti san, i ti ne uzmes ni milion manje kako bi bar pomogao ekipi da ih ne usere ovaj novi CBA, ako potpise ovaj max, nece moci raditi trade gdje salju 2 ili vise igraca, nece moci ni marke vise dobiti u trade nego sto salju, i nemaju MLE...
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 03 jul 2024, 15:42, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Možda ipak prihvati $1m manje da bi ostali ispod 2nd aprona.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovo im je i dobar potez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.