RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Post Postao/la MostarskiVelez » 28 jun 2024, 22:08
Mozda pojedincima ovo sa onim seljacicem Dudicem i pjanom Klafijem bude dobra lekcija da se manje vezu za osobe sto ih kupe nekim bombasticnim izjavama na Areni Sportu i da malo vise gledaju dobro kluba a ne pojedinaca.
To su sve interesi pojedinaca sto su u Velezu da uzmu lovu i naprave karijeru. Nit vole klub nit ih boli **** za klubom. To sto vama putem drustveni mreza opale lajk nista ne znaci.
Zna se ko voli FK Velez - mi navijaci i mi mostarci.
Drug moj ima nas koji nismo Mostarci ,a VELEZ nam je u krvi i za koga navijama 40-50- god
VELEZ DO GROBA
Mozda pojedincima ovo sa onim seljacicem Dudicem i pjanom Klafijem bude dobra lekcija da se manje vezu za osobe sto ih kupe nekim bombasticnim izjavama na Areni Sportu i da malo vise gledaju dobro kluba a ne pojedinaca.
To su sve interesi pojedinaca sto su u Velezu da uzmu lovu i naprave karijeru. Nit vole klub nit ih boli **** za klubom. To sto vama putem drustveni mreza opale lajk nista ne znaci.
Drug moj ima nas koji nismo Mostarci ,a VELEZ nam je u krvi i za koga navijama 40-50- god
VELEZ DO GROBA
- GrimReaper
- Kontakt:
Za lagani pocetak
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
A ko nije Mostarac valjda nema pravo voliti Velež. Iz Mostara sam ali me bas zanima definicija ,,mostarluka"MostarskiVelez je napisao/la: ↑28 jun 2024, 22:08Mozda pojedincima ovo sa onim seljacicem Dudicem i pjanom Klafijem bude dobra lekcija da se manje vezu za osobe sto ih kupe nekim bombasticnim izjavama na Areni Sportu i da malo vise gledaju dobro kluba a ne pojedinaca.
-
- Kontakt:
Cuj to?

-
- Kontakt:
Pristojan pres novog trenera. Bez ikakvih obecanja osim da ce se zestoko raditi
Drago mi je sto poziva na oprez pred Inter de Escalades jer kako kaze nema vise slabih ekipa pa i u najmanjim zemljama. Spominje dosta spanjolaca u ekipi iz Andore koji su i njemu nepoznanica
Hajmo jos par igraca Admire pa na Grbavicu da slavimo
Drago mi je sto poziva na oprez pred Inter de Escalades jer kako kaze nema vise slabih ekipa pa i u najmanjim zemljama. Spominje dosta spanjolaca u ekipi iz Andore koji su i njemu nepoznanica
Hajmo jos par igraca Admire pa na Grbavicu da slavimo
Nama i ne trebaju obećanja. Cilj je Evropa i sve ispod toga je neuspjeh.
Republika Bosna i Hercegovina
Evo i sam je to rekao na predstavljanju u TSC. Pogledaj video sa predstavljanja. Odmah na pocetku kaze.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Mozda me ovaj Bromazepam voza, ali rece i da su se spremali s porodicama na duzi odmor, a i da kontakt sa TSC traje nekoliko godina unazad.
Cemu potreba za izvrtanjem necega sto se vrlo lako provjeri, ne ulazeci u to jer je Klafuric bio i prosao i nabijem ga, ne interesuje me, ali cemu?
Still waiting.... Evo ja cu ga se okaniti, ali nemojte suplje price molim vas. Kevelju sretno i neka je odmorio malo, zalaufao se previse, a Adi Rahimicu hvala. Selimbegovic je najbolje rekao o kakvom se covjeku kada je u pitanju Admir Rahimic.mozak je napisao/la: ↑27 jun 2024, 13:27Ma to njih ne interesuje, oni vrebaju slijedeću grešku.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 jun 2024, 13:23Nije se povukao nego kako cujem nije tu. Saznati cete ubrzo zbog cega![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Naravno.Adnan Rahimić je ljudina 100% i netreba trošit riječi za njega.Slažem se u potpunosti brate.KLAF je sam rekao sve u ovom videu ma kakve god greške su i drugi uradili iz uprave ali jedan je RAHIMIĆ.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jul 2024, 13:25Mozda me ovaj Bromazepam voza, ali rece i da su se spremali s porodicama na duzi odmor, a i da kontakt sa TSC traje nekoliko godina unazad.
Cemu potreba za izvrtanjem necega sto se vrlo lako provjeri, ne ulazeci u to jer je Klafuric bio i prosao i nabijem ga, ne interesuje me, ali cemu?
Still waiting.... Evo ja cu ga se okaniti, ali nemojte suplje price molim vas. Kevelju sretno i neka je odmorio malo, zalaufao se previse, a Adi Rahimicu hvala. Selimbegovic je najbolje rekao o kakvom se covjeku kada je u pitanju Admir Rahimic.mozak je napisao/la: ↑27 jun 2024, 13:27Ma to njih ne interesuje, oni vrebaju slijedeću grešku.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 jun 2024, 13:23Nije se povukao nego kako cujem nije tu. Saznati cete ubrzo zbog cega![]()
![]()
Ponovit cu pitanje, cuj to?
Nije mozda.
-
- Kontakt:
Zamisli kad te na bromazepamu pomnozim s nulom, sta bi radio da nisam na tabletama

Ima li odgovoriti na pitanje? Sto lazes ako mozemo svi pogledati video?
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Opet klafovci navalili.
Sedmicu ne izdrzase
-
- Kontakt:
ulazicu vako malo da vam pokvarim politiku netalasanja cisto iz licnih interesa i bezobrazluka
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Samo pisi burazeru. Pogotovo kad se neistinama krene nesto dokazivati, duznost je reagovati. Sad cemo svi glavu u pijesak i praviti se da ne znamo razloge odlaska Klafurica i pljuvati njega... Ko ga bola ****, nije vise trener Veleza i sad mi je bitan ko lanjski snijeg. Nego ne gumo ovu pricu ko da smo vesla svi sisali.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jul 2024, 14:56ulazicu vako malo da vam pokvarim politiku netalasanja
Prvo je napisao zadnji post, pa će sad pomalo ulaziti. 

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Je li slao predsjednik slike sa godisnjeg odmora sa plaze? Sta vam je rekao, gdje je, sprema veliku stvar?

Pa da nisu nastavili s propagandom i neistinama, vjeruj mi da bih se povukao. Svako ziv zna ovdje otkad sam tu i meni da lijepi neko etiketu da sam nesto i da radim nesto iz interesa. Nego necu svasta da pisem zbog Veleza vjeruj, inace bi opleo na najjace jer to ovakvi kao nas moderator bezmozak zasluzuju.Rodjeni81 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 15:00Samo pisi burazeru. Pogotovo kad se neistinama krene nesto dokazivati, duznost je reagovati. Sad cemo svi glavu u pijesak i praviti se da ne znamo razloge odlaska Klafurica i pljuvati njega... Ko ga bola ****, nije vise trener Veleza i sad mi je bitan ko lanjski snijeg. Nego ne gumo ovu pricu ko da smo vesla svi sisali.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jul 2024, 14:56ulazicu vako malo da vam pokvarim politiku netalasanja
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 01 jul 2024, 15:09, ukupno mijenjano 1 put.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
U tvojoj glavi si me pomnozio sa nulom. Postujem.killafrommanilla je napisao/la: ↑01 jul 2024, 14:29Zamisli kad te na bromazepamu pomnozim s nulom, sta bi radio da nisam na tabletamaMozda bi te vratio na tvornicke postavke i u Siouxe
Ima li odgovoriti na pitanje? Sto lazes ako mozemo svi pogledati video?
A za Siouxe...no comment. Je li to neki grijeh sto navijam za 2 kluba, iako je jedan od rodjenja (Velez)?
Steta sto si se povampirio u zadnje vrijeme. Imao si prilicno dosta postovanja od mene, ali Boze moj. Zeznuto je kad te sujeta savlada pa se pocnes ponasati kao sto to ti radis.
Za tvog miljenika Klafurica - kao sto je prosipao suplju u Velezu tako prosipa i ovdje. Pazljivo je birao rijeci kako bi bas takve kao ti ubijedio u oni sto prica.
Mozda nas ima koji znamo neke stvari od ranije jos, ali jbg...mi smo samo "mali Siouxi".
Nego, ti u svojim ublehama uzivaj i dalje. Karakter ti, koliko vidim nije bas stabilan, a i koji ce ti klinac karakter. Obraz si ovim pisanjem i bljuvotinama vec izgubio.
Trajno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.