Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Umjesto sto je ovaj covjek ovo sebi uradio ovo su trebali svi delegati iz saveza sami sebi da urade vec odavno....
http://www.facebook.com/video/video.php ... 9&comments
http://www.facebook.com/video/video.php ... 9&comments
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
nazalost svi koji nose srpska i hrvatska imenaLAW je napisao/la:HOCEMO IMENA I PREZIMENA ko je za ko protiv DA GA PLJUNEM KAD PRODEM PORED NJEGA

Politika je odlucila stvari , doslo je do prebrojavanja krvnih zrnaca , ovo je na visem nivou doneseno.
Iako je ovo sportski forum moram reci :
Dodik hoce autonomiju , a Covic prijvremene izbore da ponovo dobije vlast. Sve je zbog moci i para.
Kako se dolazi do moci i para: ZAVADI PA VLADAJ, to je jedini cilj da se narodi u BiH ponovo zamrze , pa se nebiraju sredstva , lome se kola i na fudbalu jer je on najmasovniji i popularniji sport.

- Megamon
- Kontakt:
Volim ja Cartmo kad si ti pesimista,bio si pesimista pred utakmicu sa Rumunijom i u taktiku Papeta pa si se na kraju elegantno "izvinuo".On meni hvala Bogu nije tetak, nego ga znam preko njega. Yebem ja njemu i svim ostalim skutorima i cetnicima u savezu i sire mater seljacku. Nemam ja sta pretpostavljat nego je UEFA tako rekla i tako ce bit.
Mozda hoces ovim da smanjis euforiju koju smo vec napravili ovim mogucim "novonastalim" savezom?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kojim ba mogucim savezom? Sto Sinan Sinanovic i SC najavljuju? Bas cu vise njima vjerovat nego UEFA-i ljudima koji se spominju da ce bit u tom savezu. Taj savez ce uz to bit bez ikakvog legitimiteta u vecini drzave. Bas da vidim kako ce to izvest. Mene boli neka stvar ko tu sjedi, samo da repka igra. Klubovi neka gore sto se mene tice. Oni su svakako najveci krivci za ovo.Megamon je napisao/la:Volim ja Cartmo kad si ti pesimista,bio si pesimista pred utakmicu sa Rumunijom i u taktiku Papeta pa si se na kraju elegantno "izvinuo".On meni hvala Bogu nije tetak, nego ga znam preko njega. Yebem ja njemu i svim ostalim skutorima i cetnicima u savezu i sire mater seljacku. Nemam ja sta pretpostavljat nego je UEFA tako rekla i tako ce bit.
Mozda hoces ovim da smanjis euforiju koju smo vec napravili ovim mogucim "novonastalim" savezom?
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 29 mar 2011, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- spielführer_21
- Kontakt:
Nemam snage sad da objašnjavam koliko je ovo loše i pogrešno mišljenje. Mislim da ću sutra-prekosutra početi pisati kolumnu, gdje ću se dotaći i ovog pitanja.Cartman je napisao/la:Kojim ba mogucim savezom? Sto Sinan Sinanovic i SC najavljuju? Bas cu vise njima vjerovat nego UEFA-i ljudima koji se spominju da ce bit u tom savezu. Taj savez ce uz to bit bez ikakvog legitmiteta u vecini drzave. Bas da vidim kako ce to izvest. Mene boli neka stvar ko tu sjedi, samo da repka igra. Klubovi neka gore sto se mene tice. Oni su svakako najveci krivci za ovo.Megamon je napisao/la:Volim ja Cartmo kad si ti pesimista,bio si pesimista pred utakmicu sa Rumunijom i u taktiku Papeta pa si se na kraju elegantno "izvinuo".On meni hvala Bogu nije tetak, nego ga znam preko njega. Yebem ja njemu i svim ostalim skutorima i cetnicima u savezu i sire mater seljacku. Nemam ja sta pretpostavljat nego je UEFA tako rekla i tako ce bit.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Yebo Papca, nece ga ni u Glasgowu vise.....sad ga opet trebamo prodavat preko repke.....Imamo Lulica, Subasica.....i masu mladih novih...demir44 je napisao/la:Izgubit cemo nakaradni savez,al cemo dobit Sasu Papca...Gledajte malo pozitivno na situaciju
A i Salihovic se vracaPIRKE33 je napisao/la:Yebo Papca, nece ga ni u Glasgowu vise.....sad ga opet trebamo prodavat preko repke.....Imamo Lulica, Subasica.....i masu mladih novih...demir44 je napisao/la:Izgubit cemo nakaradni savez,al cemo dobit Sasu Papca...Gledajte malo pozitivno na situaciju

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Uh dugo ga nije bilo....et vidis haman ga zaboravio.....Bosnier je napisao/la:A i Salihovic se vracaPIRKE33 je napisao/la:Yebo Papca, nece ga ni u Glasgowu vise.....sad ga opet trebamo prodavat preko repke.....Imamo Lulica, Subasica.....i masu mladih novih...demir44 je napisao/la:Izgubit cemo nakaradni savez,al cemo dobit Sasu Papca...Gledajte malo pozitivno na situaciju
Papac je uvijek bio prosjek prosjeka. Ali mogao bi i takav bit u nasoj prvoj postavi kao centar-half. A jest brate i to velika nagrada sto cemo Papca dobit. Sta ce nam? Da igra prijateljske protiv Sjevernog Kipra i Kosova?
Moze na stopera,kako god,miljama je ispred Mravca...PIRKE33 je napisao/la:Yebo Papca, nece ga ni u Glasgowu vise.....sad ga opet trebamo prodavat preko repke.....Imamo Lulica, Subasica.....i masu mladih novih...demir44 je napisao/la:Izgubit cemo nakaradni savez,al cemo dobit Sasu Papca...Gledajte malo pozitivno na situaciju

Rotor Volgograd...
Nadam se da slijedi preporod BIH fudbala, znaci ovi sadasnji foteljasi idu pa-pa, a dolaze novi ljudi i korako po korak stvari ce krenuti na bolje.
Siguran sam da nam nece suspendovati reprezenaciju i timove, ali me ne bi cudilo da ovi sadasnji idioti upute zalbu kad ih smjene.
Siguran sam da nam nece suspendovati reprezenaciju i timove, ali me ne bi cudilo da ovi sadasnji idioti upute zalbu kad ih smjene.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dobar je Papac, al bio.......nasa reprezentacija je u usponu, tako da nam ne trebaju igraci koji su u padu...Cartman je napisao/la:Papac je uvijek bio prosjek prosjeka. Ali mogao bi i takav bit u nasoj prvoj postavi kao centar-half. A jest brate i to velika nagrada sto cemo Papca dobit. Sta ce nam? Da igra prijateljske protiv Sjevernog Kipra i Kosova?
- skyisthelimit
to je to, jedini covjek koji nije odustao od svojih motiva Sasa Papac, e sad da ga vidimo hocel se odazvati kad su gamad otisla...ja vjerujem u Fifu i Uefa da imaju neko rjesenje kojim nece ispastat reoka, klubovi i igracidemir44 je napisao/la:Izgubit cemo nakaradni savez,al cemo dobit Sasu Papca...Gledajte malo pozitivno na situaciju
15.10 - 15.06 ...
Treba Papca samo testirat...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- Goalgetter
- Kontakt:
Gdje da se Papac vrati
Pa izolirace nas totalno UEFA i FIFA, nema nama vise igrati utakmica
Ovo je tek pocetak sranya.

Pa izolirace nas totalno UEFA i FIFA, nema nama vise igrati utakmica

Ovo je tek pocetak sranya.
Sta ce nam Papac sada kada Rangersi nece da potpisu ugovor sa njim kada mu je pedala, daj BIH da me malo progura... Mars!
Gledam razne emsije i izjave niko nij optimista u vezi ljudi koji ce poslije doci... tesko nama!
Gledam razne emsije i izjave niko nij optimista u vezi ljudi koji ce poslije doci... tesko nama!

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
-
- Kontakt:
Čuj ne treba Papac, standardni igrač Rangersa. Jok eto treba Mravac da igra. Momak pojma nema i nije kalibar za reprezentacije. Papac bi bio ko kec na desetku. U obrani BiH škripi.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
kad je pape optimistasto nebi bili mi ba.... halo znate li vi stasmo mi postigli ovim danas??? novi savez(nase legende koje iskreno vole ovu zemlju), regularno takmicenje sponzore, nakolnost uefe i fife, zakon o sportu privvatiztacije klubova idt.....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Postigli smo to sto cemo u buducnosti igrat protiv Sjevernog Kipra. Bice ogroman broj sponzora, nema sta. Yebli vas fanaticosi i njihove teorije.Rule_hz je napisao/la:kad je pape optimistasto nebi bili mi ba.... halo znate li vi stasmo mi postigli ovim danas??? novi savez(nase legende koje iskreno vole ovu zemlju), regularno takmicenje sponzore, nakolnost uefe i fife, zakon o sportu privvatiztacije klubova idt.....
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 16 gostiju.