Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 29 mar 2011, 12:29

Andres je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Naravno da vrijedi, kad Nani koji igra sezonu zivota ima par asistencija vise od Fabregasa koji nije odigrao vise od pola sezone, Fabregas visoko kotira kod Wengera a ima 4 godine ugovora bila bi ludost dati ga za 45 miliona funti. Transferi Torresa i Carolla pogotovo povecavaju cijenu Fabregasa.
zato Nani citavu sezonu dere.Zabija , trci ko napusen uz to niej veznja da daje lopte na tanjiru.Poredis covjeka koji je u zivotnoj formi i igraca koji igra jednu od losijih sezona.
Sta ba Nani dere, asistencije su mu sve ubacaji sa strane, ima tek nesto vise golova i asistencija od Arshavina za kojeg smatramo da je odigrao ispod svog nivoa a ovaj igra sezonu karijere :mrgreen: Bas zato i poredim.

Wenger je itekako znao za Gilberta Silvu ta izjava je izmisljena i nema nikakvo pokrice. Szchechny je vrhunski golman vecinu utakmica ove sezone imao je clean sheat a molim te ovaj delegat mu stavlja statistiku iz mocnog Brentforda :lol:
Dio Arsenala

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 29 mar 2011, 12:48

slika :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 mar 2011, 13:15

Persijev mali. :D

[youtube][/youtube]

Ljevica ko u tate. 8-)

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 mar 2011, 13:30

Wengeru daj malom ugovor!
Dio Arsenala

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 29 mar 2011, 14:53

-Paja je napisao/la:
Andres je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Naravno da vrijedi, kad Nani koji igra sezonu zivota ima par asistencija vise od Fabregasa koji nije odigrao vise od pola sezone, Fabregas visoko kotira kod Wengera a ima 4 godine ugovora bila bi ludost dati ga za 45 miliona funti. Transferi Torresa i Carolla pogotovo povecavaju cijenu Fabregasa.
zato Nani citavu sezonu dere.Zabija , trci ko napusen uz to niej veznja da daje lopte na tanjiru.Poredis covjeka koji je u zivotnoj formi i igraca koji igra jednu od losijih sezona.
Sta ba Nani dere, asistencije su mu sve ubacaji sa strane, ima tek nesto vise golova i asistencija od Arshavina za kojeg smatramo da je odigrao ispod svog nivoa a ovaj igra sezonu karijere :mrgreen: Bas zato i poredim.

Wenger je itekako znao za Gilberta Silvu ta izjava je izmisljena i nema nikakvo pokrice. Szchechny je vrhunski golman vecinu utakmica ove sezone imao je clean sheat a molim te ovaj delegat mu stavlja statistiku iz mocnog Brentforda :lol:
:mrgreen: Prvo si lagao dragi djecace da je Gilberto Silva imao ugovor sa Arsenalom prije svjetskog prvenstva 2002.
Evo dokazi da si to izmislio http://www.invisiblewall.net/history/ , a onda od uzvisenog tima za koji navijas
http://www.arsenal.com/arsenal-history/ ... erto-silva , aevo ti i izvor onog komentara za koji kazes da je izmisljen http://www.soccergaming.com/forums/show ... hp?t=43746 .
A sto se tice Szchechny-og. Ti kazes statistika iz Brentforda . Nije istina. Procitaj ponovo pa ces vidjeti da je to ucinak za vrijeme nastupa u Arsenalu , ali i Brentfordu. A onda izneses jos jednu neistinu da je u ovoj sezoni u vecini utakmica spasio svoju mrezu. Opet jedna notorna glupost i laz. U 8 utakmica koje je odigrao u Premier Ligi u 4 je primao golove. Dakle nije istina da je u vecini utakmica imao clean ''sheat ''. I ni u jednom takmicenju u kojem je nastupao za Arsenal nije imao veci procenat od 50 % clean ''sheat ''. Sto se tice Brentforda nisam ja kriv sto je on morao igrati u Engleskoj League One.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 mar 2011, 15:08

Gilberto nije imao ugvoro niti sam to rekao, ugovor je tek kasnije potpisan a sve je bilo dogovoreno prije svjetskog. I sta Szchecny iz osam utakmica u 4 ostvari clean sheat uz tolike probleme u odbrani, takodjer u kupivima ih ima jos, nadji mi golmana u Engleskoj koji je u osam utakmica imao bolji ucinak a ako i takav postoji daj mi golmana njegovih godina koji ima takav ucinak u nekom od jacih klubova? Ti si mu u ucinak pripisao statistiku iz Brentforda koga briga koliko je u jakom Brentfordu primao golova vidim i nesto mu zamjeras sto je nastupao tamo nadji mi golmana koji ima 17 godina a nastupa u nekoj jacoj ligi od League One. 50% Clean Sheat uz odbranu osakacenu povredama za golmana koji ima 19, 20 godina je strahobalna statistika. A ni Clean Sheat nije nuzno neko adekvatno mjerilo, jer po tome ispade Reina bolji od Buffona.

I ispravka kardinalne greske Szchechny sa 20 godina u zadnjih 8 utakmica Premiershipa je 6 puta imao clean sheat bolje od bilo kojeg drugog golmana u ligi u tom periodu.
Dio Arsenala

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 29 mar 2011, 15:51

-Paja je napisao/la:Nije Pires jesu Vieira i Petit, to je jedna titula, 2002 Silva je vec potpisao dakle nas igrac to su 2 i Fabregas je treci dakle tu je sve jasno.
:lol: Stidi se. Kako te nije stid lagati. Ja sam ti postavio dokaz da Wenger nije cuo za Gilberta prije Svjetskog 2002.
Zato molim te tisu-misu.
A za scesny-og si izmislio da je u 8 utakmica u 6 imao clean sheat. Nije istina. On je u 8 utakmica imao 4 puta clean sheet( jer pise se sheet a ne sheat), a primio 6 golova. Dakle nisi u pravu. I on nije sa 17 branio u Brentfordu nego sa 18-19 godina. Za tvoju informaciju Casillas je prvu utakmicu odigrao sa 16 godina u Real Madridu( timu kakav tvoj Arsenal nece nikada biti). Jbg njeg sam se prvog sjetio. A, sto se tice Buffona i Reine pa Reina trenutno i jeste bolji golman od Buffona.
A za neke informacije o ucinku drugih golmana ove sezone imas google pa trazi. Ja sam pokusao da ti otvorim oci nadam se da sam uspjeo. U ovo sumnjam jer vama navijacima Arsenala je tesko nesto dokazati jer vi uprkos neosvajanju trofeja tvrdite da dominirate.
Dominirate, ali u gluposti.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 29 mar 2011, 17:12

Sto se raspravljate sa djecom koja smatraju da je ekipa poput bayerna jaka, velikan da, ali isto tako slaba ekipa na nivou aston ville, a i to je upitno :lol: :lol: 50% clean sheet je malo???? ne mora biti 75% dovoljno je i 50%, uostalom statistika sve pokazuje, ali ne i ono najbitnije, pa slijedeci put kad se vrati momak upali stream i pogledaj kako brani, isto tako vazi i za fabianskog, koji su bolji od bilo kojeg bayernovog golmana trenutno, pa scezni imao samo jedan kiks u toliko utakmica koliko je branio, a debi mu bio protiv manchestera(u ligi) i barce(u LP) :lol: :lol:
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 mar 2011, 18:58

admir0711 je napisao/la:
-Paja je napisao/la:Nije Pires jesu Vieira i Petit, to je jedna titula, 2002 Silva je vec potpisao dakle nas igrac to su 2 i Fabregas je treci dakle tu je sve jasno.
:lol: Stidi se. Kako te nije stid lagati. Ja sam ti postavio dokaz da Wenger nije cuo za Gilberta prije Svjetskog 2002.
Zato molim te tisu-misu.
A za scesny-og si izmislio da je u 8 utakmica u 6 imao clean sheat. Nije istina. On je u 8 utakmica imao 4 puta clean sheet( jer pise se sheet a ne sheat), a primio 6 golova. Dakle nisi u pravu. I on nije sa 17 branio u Brentfordu nego sa 18-19 godina. Za tvoju informaciju Casillas je prvu utakmicu odigrao sa 16 godina u Real Madridu( timu kakav tvoj Arsenal nece nikada biti). Jbg njeg sam se prvog sjetio. A, sto se tice Buffona i Reine pa Reina trenutno i jeste bolji golman od Buffona.
A za neke informacije o ucinku drugih golmana ove sezone imas google pa trazi. Ja sam pokusao da ti otvorim oci nadam se da sam uspjeo. U ovo sumnjam jer vama navijacima Arsenala je tesko nesto dokazati jer vi uprkos neosvajanju trofeja tvrdite da dominirate.
Dominirate, ali u gluposti.
e cuj bas se tako pise? hvala ti na ispravci slijedeci put cu paziti kako brzo kucam i platicu lektora da me ispravi.

Statistika za Szchechnog je potpuno tacna na zadnjih 8 utakmica u Premier ligi 6 puta je imao Clean SHEEEEEEEEEET. Naravno da Arsenal nikad nece biti politicki klub kao sto je Real hvala ti na komplimentu lijepo si to uvidio, vidim falis Casillasa on se kroz svoju karijeru nije istakao Clean Sheeeeeeeeeeetovima :lol: a vjerovatno mislis da je dobar golman.

Kakav si ti postavio dokaz za Gilberta silvu, postavio stranicu Arsenala gdje pise koliko je utakmica odigrao i u kojem periodu :lol: jakog dokaza :mrgreen: ili link na neku izjavu koja je naravno 100% istinita :mrgreen:
Dio Arsenala

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 29 mar 2011, 22:01

I dragi forumasu Pajo opet lazes. Pa ti si pravi ovisnik o lazi. Meni tu prosipas znas da se pise sheet a ne sheat. Da znas ne bi u 2 paragrafa dijeljenja svoje inteligencije i pameti napisao cak 4 puta sheat, a ne sheet. To ti je u vezi ove izjave.
http://www.premierleague.com/page/Playe ... 41,00.html a evo ti i dokaz da je u 8 utakmica u PL primio 6 golova. I ti si napisao u posljednjih 8 utakmica u PL kao da on ima barem 9 , a on i ima samo 8 utakmica u PL.
Sada sto se tice Real Madrida da je politicki klub. Mozda nisi cuo da je FIFA i UEFA strogo zabranila mijesanje politike u fudbal pa su zato i neki savezi bili pod suspenzijom.

Sto se tice Casillasa ti za njega tvrdis kako je slab golman. To tek pokazuje tvoje znanje :roll: . Taj ti je golman evropski i svjetski sampion. Sto se tice evropskih takmicenja taj covjek je na golu Reala stajao 110 puta, za Spaniju branio 118 puta. I da mislim da je jedan od najboljih svih vremena na poziciji koju zauzima u timu a i sveukupno.

Sto se pak Gilberta Silve tice postavio sam ti onaj link od Gilberta Silve da bi mogao procitati da je on u augustu potpisao za Arsenal, a ne kako ti tvrdis prije tog Svjetskog prvenstva 2002, a onu izjavu od Wengera sam ja napisao. Vratio sam se u proslost i ono izmislio samo da bi tebi nastetio :lol: .

A sada za All guns blazing

Sto se raspravljate sa djecom koja smatraju da je ekipa poput bayerna jaka, velikan da, ali isto tako slaba ekipa na nivou aston ville, a i to je upitno.
Pa jesil ti zdrav? Bayern na nivou Aston Ville. Pa kada mozete govoriti da Arsenal dominira onda mozete reci i da je Bayern na nivou Aston Ville. Sva sreca pa je ovo nesuvisla izjava iz tabora takozvanih navijaca Arsenala inace bi se uplasio da nema spasa za moju dragu BiH i njenu buducnost. Pa taj Bayern sto se tice igrackog kadra ima barem 30% bolji tim nego vas napaceni Arsenal.

I konacno za obojicu ne navijam niti za Real Madrid niti Bayern, ali cijenim velike timove. Jedan od njih je i Arsenal.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 29 mar 2011, 22:10

e jel gleda neko holandiju...sto je perise rano izasao ...da nije slucajno povreda ?

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 29 mar 2011, 22:22

admir0711 je napisao/la:I dragi forumasu Pajo opet lazes. Pa ti si pravi ovisnik o lazi. Meni tu prosipas znas da se pise sheet a ne sheat. Da znas ne bi u 2 paragrafa dijeljenja svoje inteligencije i pameti napisao cak 4 puta sheat, a ne sheet. To ti je u vezi ove izjave.
http://www.premierleague.com/page/Playe ... 41,00.html a evo ti i dokaz da je u 8 utakmica u PL primio 6 golova. I ti si napisao u posljednjih 8 utakmica u PL kao da on ima barem 9 , a on i ima samo 8 utakmica u PL.
Sada sto se tice Real Madrida da je politicki klub. Mozda nisi cuo da je FIFA i UEFA strogo zabranila mijesanje politike u fudbal pa su zato i neki savezi bili pod suspenzijom.

Sto se tice Casillasa ti za njega tvrdis kako je slab golman. To tek pokazuje tvoje znanje :roll: . Taj ti je golman evropski i svjetski sampion. Sto se tice evropskih takmicenja taj covjek je na golu Reala stajao 110 puta, za Spaniju branio 118 puta. I da mislim da je jedan od najboljih svih vremena na poziciji koju zauzima u timu a i sveukupno.

Sto se pak Gilberta Silve tice postavio sam ti onaj link od Gilberta Silve da bi mogao procitati da je on u augustu potpisao za Arsenal, a ne kako ti tvrdis prije tog Svjetskog prvenstva 2002, a onu izjavu od Wengera sam ja napisao. Vratio sam se u proslost i ono izmislio samo da bi tebi nastetio :lol: .

A sada za All guns blazing

Sto se raspravljate sa djecom koja smatraju da je ekipa poput bayerna jaka, velikan da, ali isto tako slaba ekipa na nivou aston ville, a i to je upitno.
Pa jesil ti zdrav? Bayern na nivou Aston Ville. Pa kada mozete govoriti da Arsenal dominira onda mozete reci i da je Bayern na nivou Aston Ville. Sva sreca pa je ovo nesuvisla izjava iz tabora takozvanih navijaca Arsenala inace bi se uplasio da nema spasa za moju dragu BiH i njenu buducnost. Pa taj Bayern sto se tice igrackog kadra ima barem 30% bolji tim nego vas napaceni Arsenal.

I konacno za obojicu ne navijam niti za Real Madrid niti Bayern, ali cijenim velike timove. Jedan od njih je i Arsenal.
Sta ima haveru?Onda sam po tvom siguran da je jedan od rijetkih igraca u vecim klubovima koji ima vise nastupa za reprezentaciju nego za klub... :mrgreen: :lol: :lol:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 29 mar 2011, 22:31

mislio sam na nastupe u evropi. :oops: Čovjek mora biti dovoljno velik da prizna svoje pogreške, dovoljno pametan da od njih ima koristi i dovoljno jak da ih ispravi.
Ja se nadam da nisam koga ostetio ovom pogreskom koju eto priznajem i duboko se izvinjavam sa zeljom da mi se ovakve stvari vise nece dogadjati.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 29 mar 2011, 22:33

admir0711 je napisao/la:mislio sam na nastupe u evropi. :oops: Čovjek mora biti dovoljno velik da prizna svoje pogreške, dovoljno pametan da od njih ima koristi i dovoljno jak da ih ispravi.
Ja se nadam da nisam koga ostetio ovom pogreskom koju eto priznajem i duboko se izvinjavam sa zeljom da mi se ovakve stvari vise nece dogadjati.
Haha...de drug ba sta ti je nisi u ispovjedaonici u crkvi ili u BB-u... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 mar 2011, 22:36

armin arsenalovac je napisao/la:e jel gleda neko holandiju...sto je perise rano izasao ...da nije slucajno povreda ?
Povrijedio se. Opet.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 29 mar 2011, 22:38

Bosco je napisao/la:
armin arsenalovac je napisao/la:e jel gleda neko holandiju...sto je perise rano izasao ...da nije slucajno povreda ?
Povrijedio se. Opet.
**** ga grob dragi...pa sta je sjebo...jel teska povreda ???

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 mar 2011, 22:40

armin arsenalovac je napisao/la:
Bosco je napisao/la:
Povrijedio se. Opet.
**** ga grob dragi...pa sta je sjebo...jel teska povreda ???
Ništa još ne znam, šepao je dok je izlazio sa terena, kada bude više informacija javit ću.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 29 mar 2011, 22:41

Ništa još ne znam, šepao je dok je izlazio sa terena, kada bude više informacija javit ću.[/quote]
Dabogda mu je vise odrezali...pa da nema na sta sepat...to sigurno zglob...nema njega do kraja sezone levat je to

admir0711
Kontakt:

Post Postao/la admir0711 » 29 mar 2011, 22:42

Ako je istina stvarno je steta. Na pocetku njegove karijere mi se cinilo da ce uspjeti biti bolji nego Bergkamp ali smo ostali uskraceni zbog mnogobrojnih povreda. Steta...

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 mar 2011, 22:43

Nemoj tako Armine o Persieju ako boga znaš. :|

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.