Kako mi je zao sto Hulkenberg nema bolji bolid.On je top vozac.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Perez 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Perez je imao preferencijalni tretman zbog sponzora dok je bio timski kolega sa Hulkom, nema drugog objasnjenja za ovo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Stata Max, moglo je se i moralo ovdje do 1 mjesta. Jos gore sto je ovaj smecar Russell uzeo 1 mjesto 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nema šta Maksmilijanova krivica, ali i onaj Noris znaš li preteći tito te **** smotani 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Uze Đorđe neočekivano
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Lando bio i ostao choker. Imao je vala prilika da pretekne Maxa, a on ono svoje, chokerski. Sam je kriv, mada je i Max supak. Ne bi ocu dao da ga pretekne.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bravo Russel.Poklonu se ne gleda u oci.Ovakve trke nam trebaju.Milina.
Dajte Hulkenbergu taj Red Bull da se pobije sa Maxom za titulu
Dajte Hulkenbergu taj Red Bull da se pobije sa Maxom za titulu

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Za ovakvo konstantnu bezobraznu voznju, samo grid penalty za Maxa bila bi pravedna kazna.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Haj ba, Maksmilijan je kriv niko to ne spori, ali Noris ne zna preticati, nevjerovatno u bržem bolidu da lik ne zna preteći
MANIJACI JUG 1987
I 2021. dueli Maxa i Hamiltona. Svaki put ako Hamilton ne bi popustio, bio je incident, bukvalno svaki. Niti jednom u situaciji 50-50, Max se nije povukao, svaki put je isao na kontakt.
-
- Kontakt:
Mali piçiç Max dobija redovno po labrnjici od ovih iz vrtića.
Čuj goatstapen

Čuj goatstapen
Vracanje pozicije Maxa izvan okvira staze, nije bilo preticanje? Krivudanje i mjenjanje pravca je dozvoljeno?BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 16:35Haj ba, Maksmilijan je kriv niko to ne spori, ali Noris ne zna preticati, nevjerovatno u bržem bolidu da lik ne zna preteći
- AshburtonG
- Kontakt:
Buraz, gdje ce preteci, kad mu je ovaj 3-4x usao u putanju dok je pokusavao unutarnjom linijom? Onda pokusa vani, ovaj parkira bolid tamo.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 16:35Haj ba, Maksmilijan je kriv niko to ne spori, ali Noris ne zna preticati, nevjerovatno u bržem bolidu da lik ne zna preteći

Jos 2-3 ovakve trke na noz, pa cemo vidjet jaranstvo na djelu.

Max je trebao dobit makar jednu kaznu za promjenu linije pri kocenju. Mogli smo gledat spektakl do zadnjeg metra, da je pustio Norrisa. Ovaj bi svakako dobio 5sec za limite, a nije ostalo vise od 7-8 krugova. Lando je bio mnogo brzi, ali vidjeli bi da li moze pod pritiskom deliverat 7-8 brzih krugova i borbu sa stopericom.
Opet Lando vozač dana 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Bukvualno sam zaboravio kakav je max prgavac , hahaha, sta uradi landu od odlicne trke.
Max je bezobrazan, pa toliko supacki se postavlja godinama unazad, kad je ko bolji ili brzi on ide grubo i uvijek na rubu incidenta. Ne znam sta je Lando mogao uraditi danas da ga pretekne a da ovaj ne napravi neki cirkus.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ako ništa Maksmilijan opet jedini kuha nešto na stazi, ostali pičići čuvaju bolideAshburtonG je napisao/la: ↑30 jun 2024, 16:39Buraz, gdje ce preteci, kad mu je ovaj 3-4x usao u putanju dok je pokusavao unutarnjom linijom? Onda pokusa vani, ovaj parkira bolid tamo.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 16:35Haj ba, Maksmilijan je kriv niko to ne spori, ali Noris ne zna preticati, nevjerovatno u bržem bolidu da lik ne zna preteći![]()
Jos 2-3 ovakve trke na noz, pa cemo vidjet jaranstvo na djelu.![]()
Max je trebao dobit makar jednu kaznu za promjenu linije pri kocenju. Mogli smo gledat spektakl do zadnjeg metra, da je pustio Norrisa. Ovaj bi svakako dobio 5sec za limite, a nije ostalo vise od 7-8 krugova. Lando je bio mnogo brzi, ali vidjeli bi da li moze pod pritiskom deliverat 7-8 brzih krugova i borbu sa stopericom.

Sve u svemu Maksmilijan je kriv niko to ne poriče, ali realno Lando ne zna preticati mora tu još iskustva steći
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.