AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Primitivac ne razumije da ce ga ljudi i platiti 17.5 M, ali vazno je 'pametovati' po forumu.
Izgleda da mu je promaklo kad se pisalo, da dogovoris sa igracom sve, platu i duzinu ugovora i tvoj je za smijesnu klauzulu. Izgleda pretjerano rukovanje sa varikinom ostavilo posljedica na njeg.
Izgleda da mu je promaklo kad se pisalo, da dogovoris sa igracom sve, platu i duzinu ugovora i tvoj je za smijesnu klauzulu. Izgleda pretjerano rukovanje sa varikinom ostavilo posljedica na njeg.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
O čemu ti?milanist je napisao/la: ↑27 jun 2024, 18:51Primitivac ne razumije da ce ga ljudi i platiti 17.5 M, ali vazno je 'pametovati' po forumu.
Il Club più titolato al mondo!
Ne brini care, nije se na tebe odnosilo, vec na nekog drugog, zna on dobro kad vec proziva.muxa je napisao/la: ↑27 jun 2024, 18:55O čemu ti?milanist je napisao/la: ↑27 jun 2024, 18:51Primitivac ne razumije da ce ga ljudi i platiti 17.5 M, ali vazno je 'pametovati' po forumu.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Vidim seljacic i dalje ima dug jezik, ali pizdica ne smije u lice reci. Svakako mi je na foe pa ga ne citam, osim nazalost kad ga citirate, rahatluk. A sad nek odj3be.
Izofirao se i sad pronalazi neke izgovore, a prvo je bila prica da klauzulu aktiviras i tvoj je pa kad sam rekao da ti moras igraca privoliti i platu dati kao i menadzera ispostovati sad neke varkine spominje, eto pameti.
Izofirao se i sad pronalazi neke izgovore, a prvo je bila prica da klauzulu aktiviras i tvoj je pa kad sam rekao da ti moras igraca privoliti i platu dati kao i menadzera ispostovati sad neke varkine spominje, eto pameti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Ja sam nesto ubijedjen da je Zirkzee nas igrac. Samo mi cudno kako Ibra nema nekih veza da potegne kad znamo kakav odnos je imao sa pokojnim Raiolom, pa vjerovatno i sa Pimentom i Vincenzom koji su bili Raiolina desna ruka. Bice da nemaju u izlogu igrace za Milan trenutno.
075 ❤
075 ❤
Ajde sto je primitivac na kvadrat, vec zna dobro i da laze, a kud ces gore od toga. Izgleda da ovo gdje pise da dogovoris sve sa Guirassyjem za platu i duzinu ugovora i onda se nema sta tu Stutgart pitati, on i ne vidi. Ili je od svog bjesnila oslijepio. Gdje god pise smiju mu se ljudi.milanist je napisao/la: ↑28 mar 2024, 09:06Kako ne mozes, dogovoris recimo sa Guirassyem sve, platu i novi ugovor i onda je tvoj za 20M, nema tu sta Stuttgart zayebavati, vidis da moze, ostali 30M ponudis Lilleu za J.Davidea ionako je u zadnjoj godini ugovora, plus imamo dobre odnose sa njima. Ne mogu ni traziti neku cifru vecu jer onda rizikuju da ode dzaba.

Kakve budale su u BVB, uhvatili se klauzule, tako bi rekao sveznali. Cudi me da im ne dadnu 50M, jer je to stvarna vrijednost igraca, ybes klauzulu

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Junated je opasno napao, najbolje bi bilo da ga Juve uzme, da se ne svađateBeduin je napisao/la: ↑27 jun 2024, 23:46Ja sam nesto ubijedjen da je Zirkzee nas igrac. Samo mi cudno kako Ibra nema nekih veza da potegne kad znamo kakav odnos je imao sa pokojnim Raiolom, pa vjerovatno i sa Pimentom i Vincenzom koji su bili Raiolina desna ruka. Bice da nemaju u izlogu igrace za Milan trenutno.

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- Beduin
- Kontakt:
Ja ne znam ima li igrac na trzistu da ga ManUtd ne napadne, evo svake godine, kao i generalno englezi. Lesinari pravi.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 00:19Junated je opasno napao, najbolje bi bilo da ga Juve uzme, da se ne svađateBeduin je napisao/la: ↑27 jun 2024, 23:46Ja sam nesto ubijedjen da je Zirkzee nas igrac. Samo mi cudno kako Ibra nema nekih veza da potegne kad znamo kakav odnos je imao sa pokojnim Raiolom, pa vjerovatno i sa Pimentom i Vincenzom koji su bili Raiolina desna ruka. Bice da nemaju u izlogu igrace za Milan trenutno.![]()

Imate vi Dusana golgetera, kao i Milika, samo zamjenski napadac vam treba. Dacemo vam Origija za klupe.
075 ❤
075 ❤
Izrazio zelju ostanka u ligi i ako cemo vjerovati Milan mu se najvise dopada od svih opcija. Tu je i faktor burazera mu koji isto obecava i vrlo moguce da i on dodje bez odstete. Potencijalno dobar deal, cak i da se ne ostvari transfer starijeg brataBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 00:19Junated je opasno napao, najbolje bi bilo da ga Juve uzme, da se ne svađateBeduin je napisao/la: ↑27 jun 2024, 23:46Ja sam nesto ubijedjen da je Zirkzee nas igrac. Samo mi cudno kako Ibra nema nekih veza da potegne kad znamo kakav odnos je imao sa pokojnim Raiolom, pa vjerovatno i sa Pimentom i Vincenzom koji su bili Raiolina desna ruka. Bice da nemaju u izlogu igrace za Milan trenutno.![]()
Vrv ce se naci zajednicka sa Kiom i platiti tih 15 u ratama ili nekih 8-11 odmah uz neke pojacane bonuse u ugovore.
80% vjerovatnoce da se ovo zavrsi imho
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
ganjaju ga svaki prelazni rokMilan continue to work on signing Chukwuemeka from Chelsea. Contacts between the two clubs are progressing. Milan aim to close the deal on loan with option to buy

Samo nek se obrceMilan have signed Jimenez permanently from Real Madrid for €5M plus add-ons. Real Madrid have an option to buy him back for around €9M next summer and around €12M in 2026

Zadnja izmjena: milanist, dana/u 28 jun 2024, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Eto ode meta u BVB za bzvznih 17M, golemo da algoritam nije nanjušio to
Nadam se sa ispadaju sa EP što prije zlatne koke, kao i onaj zadnji tamo preko bare.
Formula po kojoj su uzeli Jimeneza iz Reala treba da bude upozorenje za budućnost, kako NE raditi. Šteta za D.Maldinija, ali šta drugo očekivat nakon što mu je yebeni Excel otjerao ćaću iz kluba. Međutim, ne želim crniti, čekam 1.sep da donesemo neki konačni sud ili vam ga ocjenu što se tiče mercata.

Formula po kojoj su uzeli Jimeneza iz Reala treba da bude upozorenje za budućnost, kako NE raditi. Šteta za D.Maldinija, ali šta drugo očekivat nakon što mu je yebeni Excel otjerao ćaću iz kluba. Međutim, ne želim crniti, čekam 1.sep da donesemo neki konačni sud ili vam ga ocjenu što se tiče mercata.
Nadati se makar da ce mu licenca uskoro isteciBertolucci criticizes Moncada: "I read about a certain Chukwuemeka, we need to take the computer out of Moncada's hands otherwise it will cause damage"

Ja mislim da kod nas algoritam radi kao u FM24 znaci off the ball min. 15, shooting, pace, agility, I ne znam sta ti jos, nisam igrao managera vec 5 godina jer se nije nažalost ništa promijenilo. Jedino ako ko ima iskustva, slobodno recite Jel vrijedi ponovo uzimat. Jer obožavao sam tu igricu, nema ništa draže nego do 01:00 čekat zadnju tekmu grupe CH Lige da uspiješ prolaz u osmine finala sa Saarbruckenom ili Swansea Hahaha čak sam jednom poslije 10 godina uspio dovest Bresciu do Scudetta (Milan ispao u Serie B
)
Da se vratimo na temu. E to je bio prije algoritam. Sad nam je algoritam: cost max. 5mil all inclusive. Age 20- 38, position sve u napadu ništa specifično, nation svejedno, i plaćanje na 36 mjeseci
Koji pacovi su ovi ameri. Evo sad dovodimo propalo Lukaku i Abrahama za 55 milki da bi Roma mogla uzet Zirkeza, i onda se ko mi čudimo kako ostali zarađuju na prodajama a mi moramo sve najbolje prodat. Nema ništa od Zirkeza, dovest ćemo nešto propalo i ganjat opet 4to mjesto, a sa Fonsecom sumnjam u to.
Danas čitam Fofana ipak hoće u Milan, neda mu se u Premier jer: ovdje ima dosta saigraca iz repke. Znaci Mike i Theo ostaju. Leao nažalost neće niko jer je tip smotan, Tonali čitam na engleskim medijima neće da produzi ugovor za Newcastle (da možda on stvarno ne planira sačekat kraj i opet se vratit Milanu).
Jučer na Gazzetti izašao fin članak o Conte - Milan, veza koja nikad nije ostvarena. Navodno htio je da bude glavni šef a naši kreteni to nedaju. Znaci neće ni Klopp nikad doc vec treneri koji nemaju pojma. Stim se vraćamo na ljeto 2023: nije Pioli nikad birao igrače vec su mu američka gamad dovodila igrače pa ti pravi nesto.
A još nešto, izreka od govana se ne pravi pita, pogledaj samo sta Ragnick uradi sa Austrijom. Ili ce te mi reci da je Baumgartner, Prass, Grillitsch, Wimmer, i ostali igrači svjetske klase??? Kad neko zna svoj posao, njemu ne trebaju milioni I izvinjenja, već da vidi sta njegova momčad moze i sta toj momcadi najbolje odgovara. Stim Ragnick je dr.prof.uni.akad. Za onog celavog imbecila sto nas je vodio zadnji 5 godina
Da se vratimo na temu. E to je bio prije algoritam. Sad nam je algoritam: cost max. 5mil all inclusive. Age 20- 38, position sve u napadu ništa specifično, nation svejedno, i plaćanje na 36 mjeseci
Koji pacovi su ovi ameri. Evo sad dovodimo propalo Lukaku i Abrahama za 55 milki da bi Roma mogla uzet Zirkeza, i onda se ko mi čudimo kako ostali zarađuju na prodajama a mi moramo sve najbolje prodat. Nema ništa od Zirkeza, dovest ćemo nešto propalo i ganjat opet 4to mjesto, a sa Fonsecom sumnjam u to.
Danas čitam Fofana ipak hoće u Milan, neda mu se u Premier jer: ovdje ima dosta saigraca iz repke. Znaci Mike i Theo ostaju. Leao nažalost neće niko jer je tip smotan, Tonali čitam na engleskim medijima neće da produzi ugovor za Newcastle (da možda on stvarno ne planira sačekat kraj i opet se vratit Milanu).
Jučer na Gazzetti izašao fin članak o Conte - Milan, veza koja nikad nije ostvarena. Navodno htio je da bude glavni šef a naši kreteni to nedaju. Znaci neće ni Klopp nikad doc vec treneri koji nemaju pojma. Stim se vraćamo na ljeto 2023: nije Pioli nikad birao igrače vec su mu američka gamad dovodila igrače pa ti pravi nesto.
A još nešto, izreka od govana se ne pravi pita, pogledaj samo sta Ragnick uradi sa Austrijom. Ili ce te mi reci da je Baumgartner, Prass, Grillitsch, Wimmer, i ostali igrači svjetske klase??? Kad neko zna svoj posao, njemu ne trebaju milioni I izvinjenja, već da vidi sta njegova momčad moze i sta toj momcadi najbolje odgovara. Stim Ragnick je dr.prof.uni.akad. Za onog celavog imbecila sto nas je vodio zadnji 5 godina
Hahaha potpuno se slažem. Kakav ba crni Čukumeka, pa taj ne zna uopće kako se našao u Londonu. Glavni igrač na PlayStation i Tiktok fan, samo nam još taj debil fali. Ali, posto nas vode američki debili, nebi me čudilo ništa.
There are a couple of Arab clubs are interested in Bennacer. There was a summit today, it’s a situation to follow
50M i moze da ide, za te pare dovesti Fofanu i Rabioa. Dati im i rostilj majstora za dzaba,It’s much more than an enquiry from an Arab club for Bennacer, the summit that took place was four hour long

Koji cigani su ovi nasi postali, da im jesve ispod cijeneMonaco ask for €25M to sell Fofana, Milan would like to spend around €15-18M since the French midfielder is out of contract next summer and wants to leave the club

Darmian, Cristante, El Sharawi. Milanova djeca, al za nas nemaju pojma. Jer costanta gluposti, Bakayoko, Onuywo i ostala gamad su izmisli fudbal za ove debile sto igraju za azzurre.
Milanista, uz tebe sam. Dok ne riješimo ovu gamad koja se provlači kroz upravu Milana, mi nećemo krenuti dalje. Ni sam ne znam kako ta gamad uvijek uspijeva ostati na svojim pozicijama, a pojma nemaju.
Nacemo mi jos Terraciana, Jovica, kako se zvase onaj lijevi bek sto nikad ne odigra kod nas, a naročito onaj mladi napadač iz Trenta sto smo doveli, najveća nada Italie, ni mater njegova ne zna gdje je završio
E to su naši algoritmi i debilizmi koje cinimo
Milanista, uz tebe sam. Dok ne riješimo ovu gamad koja se provlači kroz upravu Milana, mi nećemo krenuti dalje. Ni sam ne znam kako ta gamad uvijek uspijeva ostati na svojim pozicijama, a pojma nemaju.
Nacemo mi jos Terraciana, Jovica, kako se zvase onaj lijevi bek sto nikad ne odigra kod nas, a naročito onaj mladi napadač iz Trenta sto smo doveli, najveća nada Italie, ni mater njegova ne zna gdje je završio

E to su naši algoritmi i debilizmi koje cinimo
- Beduin
- Kontakt:
A inace su dobri Cristante, Darmian i Saravi 
da me j3bes, ne bih znao po kojem redu ih poredati koji je gori
075 ❤
075 ❤
Hvala k pa su ispale ove levatine što brukaju dres Azzurra, većih levatina ta nacija nije vidjela, nikad slabija repka. Nego se sad laganini mogu okrenut mercatu Serie A klubovi, nadam se da od ovih fazona Lukaku+Abraham nema ništa, ma da sa algoritmom nikad ne znaš
Nadam se da i holanđani kupe prnje sa EP, da se završi ta Zirkzee saga više, odličan pik za Milana.

Nadam se da i holanđani kupe prnje sa EP, da se završi ta Zirkzee saga više, odličan pik za Milana.
Fakat da čovjek ne povjeruje da neko žali za Cristanteom, Darmianom i ElSaravijem
Il Club più titolato al mondo!
Pa kako onda mogu igrat u repki ako nemaju pojma? Ne žalim ja sto su oni otišli, već što su zamjenjeni sa još gorim igracima. Žalim što pogrešno procjenjujemo igrače pa kad odu negdje završe u repki a kod nas nemaju pojma (Acerbi). Da Darmian nema pojma, nebi igrao u merdi. Cristante već godinama igra za repku. Ti momci su mogli bez problema bit u ekipi kao zamjena na klupi, a sigurno bi bolje odigrali od mrtvog Florenzija i onog povrijeđenog Arapa.
Kako je moguće da nemamo reprezentativca u ekipi a zna se da je Milan bio italijanski klub a stranci bi igrali u Internazionalu. Dovodimo tamo neke strance koji se kasnije ispostavi da nemaju pojma. Prodaj Thiawa i idi po Buongiorna. U sredini dovedi Pratija iz Cagliarija tek mu 20 godina, Colpanni iz Monze, sta je malim Maldinijem, jbt. Ima dovoljno dobri italiana na marktu. Al daj ti nama nekog Ewailtona iz Brazila, kažu čudo svijetsko.
Kako je moguće da nemamo reprezentativca u ekipi a zna se da je Milan bio italijanski klub a stranci bi igrali u Internazionalu. Dovodimo tamo neke strance koji se kasnije ispostavi da nemaju pojma. Prodaj Thiawa i idi po Buongiorna. U sredini dovedi Pratija iz Cagliarija tek mu 20 godina, Colpanni iz Monze, sta je malim Maldinijem, jbt. Ima dovoljno dobri italiana na marktu. Al daj ti nama nekog Ewailtona iz Brazila, kažu čudo svijetsko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.