Joj VucicaVučić o napadaču iz Beograda: Pratili smo ga, nedostajalo je samo sedam - osam dana za hapšenje

Znali ko je i nisu ga htjeli uhapsiti...
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Joj VucicaVučić o napadaču iz Beograda: Pratili smo ga, nedostajalo je samo sedam - osam dana za hapšenje
Tuga jaraneakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:50Do nedavno bi to bila top vijest a sada je taj tip zlocina u ovom gradu kao sto je nekad bila pljacka prodavnica, niko se vise ne iznenadjuje niti sokira nego smatra normalnom svakodnevnicom
To je najveci problem
Meh, vehabije su najmanji problem od svega toga.Judd je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:15Pa gdje su u BiH te vehabije? Šta rade, đe žive, čime se bave?
Svaki dan dvoje ljudi ode pod zemlju. Pred kafićima i na šetalištima se rafala. Pripadnici policije peru keš i rasturaju drogu. Slažem se, moramo se plašiti vehabija, opasni su. Vučić i Dodik su nas danas upozorili.![]()
U svakom vecem gradu na svijetu su ovakve stvari normalna pojava.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:50Do nedavno bi to bila top vijest a sada je taj tip zlocina u ovom gradu kao sto je nekad bila pljacka prodavnica, niko se vise ne iznenadjuje niti sokira nego smatra normalnom svakodnevnicom
To je najveci problem
Za sto ce ga uhapsiti?MaroonBjelave je napisao/la: ↑30 jun 2024, 00:27Gledam danas vijesti, čini mi se Nova BH, i komšija iz zgrade gdje se desilo ubistvo kaže da je samo bilo pitanje dana kad će se ovako nešto dogoditi u toj porodici. E sad, policija kao nije imala, kako oni kažu operativna saznanja? Ili su i oni k'o Vučić čekali još 7-8 dana, pa da uhapse Gorana?
Btw, nadam se da Goran nije vehabija.
Mogli je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:40U svakom vecem gradu na svijetu su ovakve stvari normalna pojava.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:50Do nedavno bi to bila top vijest a sada je taj tip zlocina u ovom gradu kao sto je nekad bila pljacka prodavnica, niko se vise ne iznenadjuje niti sokira nego smatra normalnom svakodnevnicom
To je najveci problem
Jesu smrtnu dobili?alemsa je napisao/la: ↑30 jun 2024, 00:40Mogli je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:40U svakom vecem gradu na svijetu su ovakve stvari normalna pojava.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:50
Do nedavno bi to bila top vijest a sada je taj tip zlocina u ovom gradu kao sto je nekad bila pljacka prodavnica, niko se vise ne iznenadjuje niti sokira nego smatra normalnom svakodnevnicom
To je najveci problem
Znam i ovu curicu i mater joj, isla mi sa komsijom zivjeli skupa pa raskinuli i ona preselila, kad vidim na vjestima ubijena ova curica; valjda se izvukla iz kuce u 12 noci i ovi je negdje slucajno vidjeli, ufatili, silovali i udavali. Ilegalci iz Venecuele
10 miliona dollara je kaucija, govore da ce traziti smrtnu kaznu ali to je po meni easy way out, bolje dozivotna, posebno se zna za pedofile cim kroci u bilo koji Americki zatvor, silovani su svaki dan do kraja kazne. I to cuvari dopustaju bukvalno
Ma 99% njih ce odabrat dozivotnu ispred smrtne. Ceste su i nagodbe da se smrtna izbjegne. Treba im ici kontra zelje. A svakako i ne treba da drzava trosi novac na njih.
Ma znaju kako stavljaju, nece Trumpu staviti 10 miliona kad moze platit, sta ce ovi ilegalci odakle mu 10 miliona, to reda radi.
Ma je.bo to inekcija i ne osjetis, bolje dozivotno da ga crnci peru/drapaju prava kaznaMogli je napisao/la: ↑30 jun 2024, 00:49Ma 99% njih ce odabrat dozivotnu ispred smrtne. Ceste su i nagodbe da se smrtna izbjegne. Treba im ici kontra zelje. A svakako i ne treba da drzava trosi novac na njih.
Nešto se ne sjećam da su saudijske vehabije koje su rentale auta od mene pripremali i izvršavali terorističke napade , ali eto ti bolje znaš . Kako ti znaš koji su glavni klijenti za moja auta ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:02Meh, vehabije su najmanji problem od svega toga.Judd je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:15Pa gdje su u BiH te vehabije? Šta rade, đe žive, čime se bave?
Svaki dan dvoje ljudi ode pod zemlju. Pred kafićima i na šetalištima se rafala. Pripadnici policije peru keš i rasturaju drogu. Slažem se, moramo se plašiti vehabija, opasni su. Vučić i Dodik su nas danas upozorili.![]()
Pa vensanu su iste te vehabije (samo iz Saudije i bliskog istoka) glavni klijenti za auta, vjerovatno mu oni nisu problem dok ostavljaju lovu![]()
Kazem da su iste vehabije kao i ovi sto zive u BiH, ne vidim da i jedni i drugi prave probleme za razliku od ovoga sto judd napisa i sto se desava po Sarajevu u zadnje vrijeme. Zato sam reagovao jer te vehabije ne prave probleme u BiH vec odavno, isto kao i ti sto dolaze pa uzimaju auta kod tebe.VensanKasel je napisao/la: ↑30 jun 2024, 01:16Nešto se ne sjećam da su saudijske vehabije koje su rentale auta od mene pripremali i izvršavali terorističke napade , ali eto ti bolje znaš . Kako ti znaš koji su glavni klijenti za moja auta ?rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:02Meh, vehabije su najmanji problem od svega toga.Judd je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:15Pa gdje su u BiH te vehabije? Šta rade, đe žive, čime se bave?
Pa vensanu su iste te vehabije (samo iz Saudije i bliskog istoka) glavni klijenti za auta, vjerovatno mu oni nisu problem dok ostavljaju lovu![]()
Nema potrebe da stavljaš smajli na kraju rečenice sa kojom provociraš , što pokušavaš u zadnje vrijeme . Kod mene je svaki klijent isti , bio vehabija iz Bosne i Hercegovine ili Amerikanac isto mu je . Ako si na crnoj listi ili imaš kriminalnu prošlost , nećeš dobiti auto i to je to .
Iskreno nisam očekivao takav post od tebe , bujrum dođi na aerodrom i pregledaj ko su moji klijenti , pa onda napiši . Nemoj gluposti izmišljati i pisati , ja tebe smatram za ozbiljnog lika .
Odabrat ce jer ide na death row (cekanje smrtne kazne) a to zna potrajati i 10 godina, u samnici. Radije ce dozivotnu jer postoji svijet i u zatvoru jebga nije mu bitno da promjeni poso ili kupi kucu k'o tebi ali gleda kako ce doci do cigara, bolje hrane ovo ono. Ali tu ne govorim o pedofilima i ljudima sto su povrijedili/zlostavljali djecu/ubili itd. Njima je bolje to prvo x50. Nad njima je izivljavanje svaki dan, to svako zna, nepisano pravilo u Usa, sta god uradis vrijedno zatvora, budi 2000% siguran da nea veze s djecom.
Vehabije se opet čakijaju.Muškarac izboden na benzinskoj pumpi na Stupu, dvije osobe uhapšene
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.