Slika govori hiljadu riječi.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Re: Re: Chat
Kazu neki Milos zvao se Sabahudin…
Kaze pratilii ga 7 dana
Haha joj mitmanije brata mi garant hoce razlog da vojsku raspodjeli po Sandzaku blizu Kosova
Cim je rekao teroristicki napad na koji ce regovati
Kaze pratilii ga 7 dana
Haha joj mitmanije brata mi garant hoce razlog da vojsku raspodjeli po Sandzaku blizu Kosova
Cim je rekao teroristicki napad na koji ce regovati
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Mene samo zanima šta mu je onaj jadni drot bio kriv?
Sta ovo zenu ubio na Pofalicima
Neku noc troje na sirokaci
Boze sacuvaj sve vise budala
Neku noc troje na sirokaci
Boze sacuvaj sve vise budala
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Majku **** meni ustase odlucuju hocu li plaćati skuplje struju. Hajde meni ali ovim penzionerima jadnim sa 700 maraka penzije poskupljuju a nedaju im veće penzije.

Gadjali nas granatama u ratu sad nas gadjaju cijenama uz pomoć domaćih izdajnika..HVO

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- akisarajevo92
- Kontakt:
Do nedavno bi to bila top vijest a sada je taj tip zlocina u ovom gradu kao sto je nekad bila pljacka prodavnica, niko se vise ne iznenadjuje niti sokira nego smatra normalnom svakodnevnicom
To je najveci problem
Don't believe the hype.
- VensanKasel
- Kontakt:
Šta je Mevlidu ambasada bila kriva ?MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:22Mene samo zanima šta mu je onaj jadni drot bio kriv?

Ispran mozak buraz , nažalost ni mi ni Srbija ne doživljavamo ozbiljno ove vehabije-teroriste vjerovatno čekamo neki ozbiljan teroristički napad pa da reagujemo ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Pa gdje su u BiH te vehabije? Šta rade, đe žive, čime se bave?
Svaki dan dvoje ljudi ode pod zemlju. Pred kafićima i na šetalištima se rafala. Pripadnici policije peru keš i rasturaju drogu. Slažem se, moramo se plašiti vehabija, opasni su. Vučić i Dodik su nas danas upozorili.
Svaki dan dvoje ljudi ode pod zemlju. Pred kafićima i na šetalištima se rafala. Pripadnici policije peru keš i rasturaju drogu. Slažem se, moramo se plašiti vehabija, opasni su. Vučić i Dodik su nas danas upozorili.

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Sarajevu sada kada se desi neko ubistvo kao iz horor filma ili serije CSI Miami, kao da je neko prosao kroz crveno svjetlo na semarofu.
I vehabije se dijele na neagresivne i agresivne.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Imali smo mi buraz i Mevlida i policijsku stanicu i Bugojnu. Nakon Mevlida ne sjećam se da je bilo nešto ozbiljno. Ali mene zanima šta se htjelo postići i s Mevlidovim pucanjem po ambasadi i ovo ranjavanje policajca?VensanKasel je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:55Šta je Mevlidu ambasada bila kriva ?MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:22Mene samo zanima šta mu je onaj jadni drot bio kriv?![]()
Ispran mozak buraz , nažalost ni mi ni Srbija ne doživljavamo ozbiljno ove vehabije-teroriste vjerovatno čekamo neki ozbiljan teroristički napad pa da reagujemo ...
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E hajde molim te reci, kakva se to revolucija podigla kod vas nakon evo zadnjeg ubistva žene od strane onog medicinara što je radio u Njemačkoj?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:21U Sarajevu sada kada se desi neko ubistvo kao iz horor filma ili serije CSI Miami, kao da je neko prosao kroz crveno svjetlo na semarofu.
- JayCatwright
- Kontakt:
Frajer apsolutno svaku priliku čeka da popljuje po Sarajevu, debilčina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:47E hajde molim te reci, kakva se to revolucija podigla kod vas nakon evo zadnjeg ubistva žene od strane onog medicinara što je radio u Njemačkoj?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:21U Sarajevu sada kada se desi neko ubistvo kao iz horor filma ili serije CSI Miami, kao da je neko prosao kroz crveno svjetlo na semarofu.
Re: Chat
Debil teski, samo ga na ignore staviti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E ne mogu da vjerujem bgm. I to kaže CSIJayCatwright je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:51Frajer apsolutno svaku priliku čeka da popljuje po Sarajevu, debilčina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:47E hajde molim te reci, kakva se to revolucija podigla kod vas nakon evo zadnjeg ubistva žene od strane onog medicinara što je radio u Njemačkoj?tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:21U Sarajevu sada kada se desi neko ubistvo kao iz horor filma ili serije CSI Miami, kao da je neko prosao kroz crveno svjetlo na semarofu.

A još prije toga kad je onaj drot isto ženu ubio? I šta je to kosmopolitska Tuzla napravila?
- JayCatwright
- Kontakt:
Bolje bi mu bilo da brine kako će kupiti pelene ili kako će platiti račun za struju, jer svako malo kuka oko toga.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:56E ne mogu da vjerujem bgm. I to kaže CSIJayCatwright je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:51Frajer apsolutno svaku priliku čeka da popljuje po Sarajevu, debilčina.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:47
E hajde molim te reci, kakva se to revolucija podigla kod vas nakon evo zadnjeg ubistva žene od strane onog medicinara što je radio u Njemačkoj?![]()
A još prije toga kad je onaj drot isto ženu ubio? I šta je to kosmopolitska Tuzla napravila?
Prestižni Institut za mir sa sjedištem u Australiji objavljuje izvještaje na godišnjem nivou, te pruža sažetak globalnih trendova i obrazaca u terorizmu. Po tom izvještaju države se rangiraju prema terorističkim aktivnostima.VensanKasel je napisao/la: ↑29 jun 2024, 19:55
Uglavnom, Globalni index terorizma pokazuje da naša zemlja iz godine u godinu bilježi nevjerovatan napredak te da je itekako sigurna.
Dalje imaš i Izvještaj o stanju sigurnosti BiH po godinama. Fokus je išao na otkrivanje onih koji se mogu dovesti u vezu sa djelovanjem nekog radikalnog pokreta. Godinama unazad sve čisto.
Ne možeš, ama baš nikako reći da ne doživljavamo ozbiljno ovu vrstu prijetnje i da čekamo napad, pa tek onda da se raguje. Reagujemo, čuvamo, kontrolišemo i sarađujemo.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 29 jun 2024, 23:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja bih mu savjetovao da dođe u DE. Pa da iz npr Stuttgarta kuka i pljuje po Berlinu.JayCatwright je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:57Bolje bi mu bilo da brine kako će kupiti pelene ili kako će platiti račun za struju, jer svako malo kuka oko toga.MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:56E ne mogu da vjerujem bgm. I to kaže CSIJayCatwright je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:51
Frajer apsolutno svaku priliku čeka da popljuje po Sarajevu, debilčina.![]()
Pa nije da kod nas u Tuzli nije isto. Bili par dana u vezi one zene u trznom centru protesti i zavrsi sve. Da sad pitas nekoga na ulici, ne bi ni znao za to nazalost. U istim smo mi gofnima svi.tuzlak1987 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 20:21U Sarajevu sada kada se desi neko ubistvo kao iz horor filma ili serije CSI Miami, kao da je neko prosao kroz crveno svjetlo na semarofu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 24 gosta.