FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Asimdemineri
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Asimdemineri » 29 jun 2024, 19:39

Dilah je napisao/la:
29 jun 2024, 19:32
dirkules je napisao/la:
29 jun 2024, 18:26
🚨🔴 We’ve been told that Manchester United have opened talks about Matthijs de Ligt on player‘s side now!

Understand that #MUFC have gathered more information about the 24 y/o in recent days as he can leave Bayern with a suitable offer as revealed.

De Ligt, ready to leave Bayern and open to join ManUtd as he will not become the central defender No. 4 or 5. Still no contact between the clubs yet.

@kerry_hau | @SkySportDE 🇳🇱
Znači to je to otprilike, samo je pitanje sume :think:
Izbaceli De Ligta i ostave Sanea, ozbiljno cu odvagati da li da ih dalje pratim...
Kako će Bayern bez tebe, nemoj im to raditi molim te :(

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 29 jun 2024, 19:44

Ispod 67 za kojih je dosao nista. :D
Ali mi smo uvijek donji ko ovih velikih transfera. Ispod 60 fakat ne treba ici, ni on a ni Kimmich.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 29 jun 2024, 19:56

Ostavis rupčagu Upamecana, prodajes jedinog stopera koji je nesto odigrao (uz Diera).
Kazu ima "velika primanja" , a zar ih nema Goretzka, Coman, Muller...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 29 jun 2024, 20:07

Tako im i treba kad dovedu yebenog Kompanya da im nešto odlučuje ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 29 jun 2024, 20:19

Asimdemineri je napisao/la:
29 jun 2024, 19:39
Dilah je napisao/la:
29 jun 2024, 19:32
dirkules je napisao/la:
29 jun 2024, 18:26

Znači to je to otprilike, samo je pitanje sume :think:
Izbaceli De Ligta i ostave Sanea, ozbiljno cu odvagati da li da ih dalje pratim...
Kako će Bayern bez tebe, nemoj im to raditi molim te :(
Ako mi popušiš k razmisliću ovtvom predlogu, alo ono dobro da ga pofafaš 😀

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 29 jun 2024, 20:40

Mir, mir, niko nije kriv :stop:
Ima Dier :D
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 29 jun 2024, 21:24

Lenaa je napisao/la:
29 jun 2024, 19:56
Ostavis rupčagu Upamecana, prodajes jedinog stopera koji je nesto odigrao (uz Diera).
Kazu ima "velika primanja" , a zar ih nema Goretzka, Coman, Muller...
Kupiti Japanca, htjeti Taha a prodavati jedinog stopera koji je normalan u ovoj otvorenoj ludnici zahtjeva hitno promatranje i egzorcizam svh prisutnih.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jun 2024, 21:33

De Ligt je doktor nauka za Kima, Upamecana a pogotovo za Taha.

Onda su mogli Rudigera dzabera, preskup im bio, nesto kao Aguero, de Bruyne itd... :rol:

korisnik32
Kontakt:

Post Postao/la korisnik32 » 29 jun 2024, 21:41

Realno prodaja Deligta bi bila velika greška. Ocigledno nesto ima sto mi ne znamo, pa ga se zele rijesit. Sigurno su otkrili da je sklon povredama ili im smeta sto dobro zarađuje a nema ga nikad. Dosta utakmica je propustio u prvom djelu sezone, u drugom propustio kljucne, sad na Euru mislim da minutu nije dobio, skroz cudno, steta ce biti ako ga Bayern proda, al opet zivot ide dalje..

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 29 jun 2024, 22:18

Kahnu i Hasanu treba dici spomenik ispred Allianz Arene sto su ovu tabletasku prevaru nogirali iz Bayerna.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 29 jun 2024, 22:23

korisnik32 je napisao/la:
29 jun 2024, 21:41
Ocigledno nesto ima sto mi ne znamo, pa ga se zele rijesit.
Sve je poznato, prodaju sve što imaju šanse prodati.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 jun 2024, 22:29

Drug armando mirotvorac a Halid je haman zaboravio odlike socijalističkog morala :mrgreen:

Glede postova prije, nismo još definisali ko će napolje od defanzivaca iako je armando otupio pero :D.

Prodaja De Ligta znači da vuče neku ozbiljnu povredu koju ni njemačka medicina ne može da zaliječi. Ja drugo objašnjenje, a da je logično, ne vidim. Paradox je što će Dier koji je došo da Sir ima s kime progovorit' na maternjem i popit' toplo pivo, postat' glavni baja u odbrani.

Da se protegnu za nekog klasnog veznjaka pa da im čovjek i halali ove piydarije koje prave u zadnje vrijeme.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 29 jun 2024, 23:07

Centre forward je napisao/la:
29 jun 2024, 22:29
Drug armando mirotvorac a Halid je haman zaboravio odlike socijalističkog morala :mrgreen:

Glede postova prije, nismo još definisali ko će napolje od defanzivaca iako je armando otupio pero :D.

Prodaja De Ligta znači da vuče neku ozbiljnu povredu koju ni njemačka medicina ne može da zaliječi. Ja drugo objašnjenje, a da je logično, ne vidim. Paradox je što će Dier koji je došo da Sir ima s kime progovorit' na maternjem i popit' toplo pivo, postat' glavni baja u odbrani.

Da se protegnu za nekog klasnog veznjaka pa da im čovjek i halali ove piydarije koje prave u zadnje vrijeme.
Ma ufati me budala u nevrijeme, baš ljutog kada sam čitao sastav elfa za današnju utakmicu. Wirz i Fulkrug moraju startati umjesto dva oederčića Saneta i Havertza.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 jun 2024, 23:18

Florian Wirtz je doslovno kopija Mario Gotzea, ne kazem da je to lose ali znamo kako je Gotze kod nas igrao :thumbup:

Kimmich, Neuer i Musiala do sada odlični.
Sane izgubljen u vremenu i prostoru.
Znak Mullera kako treba i kod nas u novoj sezoni sjediti na klupi.

Odavno nije bilo manje igraca Bayerna u repci.

De Ligt mora da ima problema sa povredama, ne vidim drugi razlog za prodaju.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 29 jun 2024, 23:25

Za neko vrijeme ćemo imati 3 ili 4 njemačka igrača u ekipi i dvije trećine preplanulih.
Fudbal ide u nekom drugom smjeru.
Halide, moramo ovo prihvatiti :cool:
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 30 jun 2024, 00:51

armando je napisao/la:
29 jun 2024, 23:25
Za neko vrijeme ćemo imati 3 ili 4 njemačka igrača u ekipi i dvije trećine preplanulih.
Fudbal ide u nekom drugom smjeru.
Halide, moramo ovo prihvatiti :cool:
Ako bude 3 ili 4 Njemacka bice premija, meni izgleda kao da bi vec sledece godine moglo biti 3 ili 4 koja nisu preplanula
, ukljucujuci i Dzapance :) Nista rasizam, ali ja sam oduvijek navijao za Bayern koji je imao Svapski karakter (SPORT) i Mia Sun Mia brend!!

Lenaa
Kontakt:

Post Postao/la Lenaa » 30 jun 2024, 19:21

Bundesliga je napisao/la:
27 jun 2024, 15:09
Olise je riješen. Aktivirana je klauzula, samo treba proći ljekarske preglede. Ljetni prelazni rok se otvara prvog jula. Ne mogu prije vremena ništa raditi.
Rekoh ti ja da nesto "smrdi" u vezi tog transfera.
Cak postoji sansa da sve propadne.
Michael Olise's Bayern move is not in jeopardy at this stage. Bayern want to finalize the deal as soon as possible because many clubs are trying to hijack the transfer, including Manchester United. Olise remains determined to join Bayern. There are still small details to be clarified between the clubs. The medical check was supposed to take place this week. But now it's planned for the coming week [
@Plettigoal

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 jul 2024, 02:07

apsolutno tu nista ne smrdi, ove sedmice ce se predstavit novi coman.

i dalje se trazi stoper, spominje se sada Calafiori, koji je doktor nauka za Taha. Cim valja, nece kod nas.

ekipa gubi lagano identitet, musiala od mladjih igraca da je "NIJEMAC" te Pavlovic wannabe "Nijemac".

gdje nestadose njemacki omladinci koji su godinama bili snaga ove ekipe, lahm, svajni, kroos, kimmich (29 god), muller itd.

nikakvih novih vijesti za zadnjeg veznog, odbranu, napadaca, hajde, tek je 1.7, nije zurba, imamo mi pavlovica, kratizga i vidovica koji su dosli sa posudbi :thumbup:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 jul 2024, 10:56

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Elber111
Kontakt:

Post Postao/la Elber111 » 01 jul 2024, 11:12

Ovo do sada sa transferima nije bas idealno blago receno.
Odlazaka nema...evo spominje se DeLiht i Man.Utd...
Kimich za sad ni tamo ni ovamo.
Coman bi izgleda mogao u PSG.
I to je to.
Dolasci Japanac realno solidan transfer i to je to.
Olise moram priznati nisam ga gledao i neznam kakav ucinak moze imati na ekipu...ali realno daleko od nekog top transfera tipa Ribwry ili Roben.
Embolo se spominje kao napadac realno solidna zamjena za Kejna.
Ako cemo iskreno najvece pojacanje bi bilo produzenje ugovora Musiale.
Zadnji vezni ja nesto i nisam odusevljen Palinhom....
Sve u svemu realno sve ovo mozemo gledati kroz dva mjeseca bitnih utakmica od februara do kraja aprila.
Npr polufinale LP igras s Realom kod njih Mbape Vini i Rodrigo kod nas Olise Kejn Sane...
Velika razlika Kejn to malo izjednacava ali krila daleko od onoga sto smo nekad imali.
Nadam se dolasku Simonsa kako sam procitao koristili bi ga kao veznjaka iza Musiale mozda bi on mogao napokon da zamjeni Thiagov ucinak u Bayernu.
Upamecano po meni treba da ode jos jedna sezona straha i brige hoceli pogrijesiti mislim nije opcija.
Vjerovatno poslije eura mozemo mnogo vise ocekivati ali trenutno nije lose ali i daleko od nekog vrh prelaznog roka.
I ovo sa Dejvisom je lose brate ko da je Mbape licno gledacemo ga ovu sezonu dok on sanja Real.....mozda grijesim ali koliko mi je bio drag nakon one sezone u covidu toliko ga sad ne zelim gledati u ekipi.
Bice zanimljiva Bundesliga sigurno Lever radi solidan posao slazy ekipu...BVB sa Sahinom nesto nevjerujem da ce biti u borbi za titulu...kao ni Leipzig posebno ako ostanu bez Simonsa i Olma....trenutno su tu s nama u borbi za Simonsa pa vidjecemo.
Nadam se da ce Tel napokon dobiti pravu priliku.
Mada realno tesko...kako sada stvari stoje Olise desno Sane lijevo Musiala u sredini ispred Kejn ....Tel nazalost klupa.
Nadam se da Wirtz dolazi sljedece godine i sa Musialom i Siminsom bi zaista imali strasna tri igraca oko kojih bi mogli graditi tim za narednih 10 godina i vise

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.