RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Za pristup grupi ne moli niko nikoga, samo su se zbog curenja informacija postavili neki uslovi za pristup, jer je bilo likova sa strane koji su pokušavali da pristupe. Al dobro ni ne očekujem da gledaš na bilo šta pozitivno, pa ni na ovo... Najbolje širiti negativu, jer tu smo šampioni univerzuma. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!

Klafurić zvanično u TSC-u.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
DVIJE razlike izmedju Fedje Dudica i Deana Klafurica:
1. Za Fedju smo se vise vezali jer je s nama bio 3 sezone. Klafurica smo tek poceli da "volimo" pa ovaj raskid manje boli, ali je jednako odvratan osjecaj.
2. Fedja je otisao je po isteku ugovora, dok je Dean trazio raskid za vrijeme vazeceg ugovora.
Sto se "sporazumnog" raskida tice, klub nikako nije trebao dozvoliti da to bude sporazumno. Penali i uslovi za jednostrani raskid ugovora se trebaju znati i precizirati.
I da, Klafuric je vec ranije pregovarao sa TSC.
Ali to vise nije bitno. Idemo dalje, podrzimo novog trenera i Velez, jer na kraju dana samo je to bitno.
#kupiclansku
1. Za Fedju smo se vise vezali jer je s nama bio 3 sezone. Klafurica smo tek poceli da "volimo" pa ovaj raskid manje boli, ali je jednako odvratan osjecaj.
2. Fedja je otisao je po isteku ugovora, dok je Dean trazio raskid za vrijeme vazeceg ugovora.
Sto se "sporazumnog" raskida tice, klub nikako nije trebao dozvoliti da to bude sporazumno. Penali i uslovi za jednostrani raskid ugovora se trebaju znati i precizirati.
Ali to vise nije bitno. Idemo dalje, podrzimo novog trenera i Velez, jer na kraju dana samo je to bitno.
#kupiclansku
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Imao je i Dudic ugovor, znas da se hvalio po podcastima kako se odrekao premije za plasman u Evropu i osvojeni kup kako bi otisao u Sarajevo.Zoom088 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 18:02DVIJE razlike izmedju Fedje Dudica i Deana Klafurica:
#kupiclansku
Pitanje je cega se Klafuric odrekao pod emocijama?
#kupiClansku
Kakvi klafuric i dudic , nego hoce li bit jos pojacanja?
Znaju li se protivnici na pripremama?
Ma druze foliraju se ti tamo na telegramu ko da su sad oni bliski klubu vise od ostalih....mislim da im je cilj ustvari agentura.Mostarac1974 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:46Neću blatit ni upravu ni Klafa a oba su imali greške.Uprava jer je dozvolila da se trener pita za sve. Pa kako drugi klubovi funkcionišu.A Klaf je moro malo povuć ručnu.Pa druže nemožes ti samo dovodit igrače,nisu takva pravila u svijetu a da i nametneš ovdje.A za grupu TELEGRAM.Nemojte se ni vraćat na forum još će te počet govorit kako ste veći Veležovci od sviju.Iskupili se demagozi na jedno mjesto a zanimalo me ko i kakvi su.Ali ću reći da me zanima samo Velež i niko osim Veleža.Sve prolazi i Uprave i treneri a zauvijek ostaje Velež.Gr0hot je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:32Neka vas u grupama mozak. Odlicna stvar ako ce dati neku korist klubu. Ali Ostanimo gospoda prema nekome ko je to zasluzio a to je Klaf zasluzio. Blatite ga kao klosara kakvog a ne vidim da je iko igdje napisao za Kevelja zasto ga je mali slino ucjenjivao i sa tim napravio nam nered u klubu?
Poenta ako smo spremni blatit jednu stranu, blatimo i drugu.
Ja evo znam sa cime ga je ucjenjivao ali ne zelim pisati lose o njemu jer to za Velez nije dobro. Ali isto tako ne dozvoljavam da se blati druga strana. Da bi se oprala druga!
Damir Desnica je davno rekao, Velez je gospodski klub!
Ostanimo to, na blatimo taj ugled koji imamo.![]()
Ti si zapamtio vjerovatno i jugo ligu, spavao po parkovima u sretno doba zbog Veleza i sad ovi klinci bi da postavljaju uslove i komanduju...sto ne ide ne ide..takvi kao ti bi trebali biti pocasni clanovi.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Tako je. Moja greska.
Mislio sam da je Fedjin ugovor bio do 06/22, ali bio je do 06/23.
Izvinjavam se.
U svakom slucaju gorak okus su obojica ostavili, a stvarne razloge necemo izgleda nikada saznati.
Obzirom na to da se od proslosti ne zivi, hajde da gledamo u buducnost sa optimizmom.
Prema najavama, imamo se pravo nadati mnogim lijepim stvarima.
I naravno, idemo svi #kupiclansku
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Neka raje u telegramu ne treba to da nam bude povod za podjele i nesuglasice. Ja licno nisam htio u grupu jer ne osjecam da mi je tamo mjesto. Jednostavno Nemam motiv
A spavao sam od do mjesta za Velez, sto me ne cini vecim velezovcem od bilo koga drugog. Ponosnim da, itekako. Ali vecim i posebnijim nikada. Moja ljubav je meni moja obaveza. Obaveza prema voljenom klubu
Cudna je ta ljubav, za tom crvenom bojom.
A spavao sam od do mjesta za Velez, sto me ne cini vecim velezovcem od bilo koga drugog. Ponosnim da, itekako. Ali vecim i posebnijim nikada. Moja ljubav je meni moja obaveza. Obaveza prema voljenom klubu
-
- Kontakt:
Gr0hot je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:21Neka raje u telegramu ne treba to da nam bude povod za podjele i nesuglasice. Ja licno nisam htio u grupu jer ne osjecam da mi je tamo mjesto. Jednostavno Nemam motiv
Sutra ocekujemo novi potpis, a nije Savic

Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:24Gr0hot je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:21Neka raje u telegramu ne treba to da nam bude povod za podjele i nesuglasice. Ja licno nisam htio u grupu jer ne osjecam da mi je tamo mjesto. Jednostavno Nemam motiv
Sutra ocekujemo novi potpis, a nije Savic![]()
Nikakvi klinci nisu u grupi.mostar_mo je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:11Ma druze foliraju se ti tamo na telegramu ko da su sad oni bliski klubu vise od ostalih....mislim da im je cilj ustvari agentura.Mostarac1974 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:46Neću blatit ni upravu ni Klafa a oba su imali greške.Uprava jer je dozvolila da se trener pita za sve. Pa kako drugi klubovi funkcionišu.A Klaf je moro malo povuć ručnu.Pa druže nemožes ti samo dovodit igrače,nisu takva pravila u svijetu a da i nametneš ovdje.A za grupu TELEGRAM.Nemojte se ni vraćat na forum još će te počet govorit kako ste veći Veležovci od sviju.Iskupili se demagozi na jedno mjesto a zanimalo me ko i kakvi su.Ali ću reći da me zanima samo Velež i niko osim Veleža.Sve prolazi i Uprave i treneri a zauvijek ostaje Velež.Gr0hot je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:32Neka vas u grupama mozak. Odlicna stvar ako ce dati neku korist klubu. Ali Ostanimo gospoda prema nekome ko je to zasluzio a to je Klaf zasluzio. Blatite ga kao klosara kakvog a ne vidim da je iko igdje napisao za Kevelja zasto ga je mali slino ucjenjivao i sa tim napravio nam nered u klubu?
Poenta ako smo spremni blatit jednu stranu, blatimo i drugu.
Ja evo znam sa cime ga je ucjenjivao ali ne zelim pisati lose o njemu jer to za Velez nije dobro. Ali isto tako ne dozvoljavam da se blati druga strana. Da bi se oprala druga!
Damir Desnica je davno rekao, Velez je gospodski klub!
Ostanimo to, na blatimo taj ugled koji imamo.![]()
Ti si zapamtio vjerovatno i jugo ligu, spavao po parkovima u sretno doba zbog Veleza i sad ovi klinci bi da postavljaju uslove i komanduju...sto ne ide ne ide..takvi kao ti bi trebali biti pocasni clanovi.
Pozivam te u grupu da vidiš šta je ljubav prema klubu.
Samo djela, nikave prazne riječi!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Moze li za Campobella bota uprave u pp ko nam dolazi 

Pa ti javi dalje meni antibotu ako mozeCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:34Moze li za Campobella bota uprave u pp ko nam dolazi
![]()
-
- Kontakt:
Javio bih ti ali inbox mi kao nase vitrine sa peharima

Idemo prvo inboxe punit pa idu vitrine 
HintMostarwolf1981 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:24Gr0hot je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:21Neka raje u telegramu ne treba to da nam bude povod za podjele i nesuglasice. Ja licno nisam htio u grupu jer ne osjecam da mi je tamo mjesto. Jednostavno Nemam motiv
Sutra ocekujemo novi potpis, a nije Savic![]()
-
- Kontakt:
Mozda pojedincima ovo sa onim seljacicem Dudicem i pjanom Klafijem bude dobra lekcija da se manje vezu za osobe sto ih kupe nekim bombasticnim izjavama na Areni Sportu i da malo vise gledaju dobro kluba a ne pojedinaca.
To su sve interesi pojedinaca sto su u Velezu da uzmu lovu i naprave karijeru. Nit vole klub nit ih boli **** za klubom. To sto vama putem drustveni mreza opale lajk nista ne znaci.
Zna se ko voli FK Velez - mi navijaci i mi mostarci.
To su sve interesi pojedinaca sto su u Velezu da uzmu lovu i naprave karijeru. Nit vole klub nit ih boli **** za klubom. To sto vama putem drustveni mreza opale lajk nista ne znaci.
Zna se ko voli FK Velez - mi navijaci i mi mostarci.
-
- Kontakt:
Mozel se dobit invite u grupu u PP po 17ti putmozak je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:33Nikakvi klinci nisu u grupi.mostar_mo je napisao/la: ↑28 jun 2024, 20:11Ma druze foliraju se ti tamo na telegramu ko da su sad oni bliski klubu vise od ostalih....mislim da im je cilj ustvari agentura.Mostarac1974 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:46
Neću blatit ni upravu ni Klafa a oba su imali greške.Uprava jer je dozvolila da se trener pita za sve. Pa kako drugi klubovi funkcionišu.A Klaf je moro malo povuć ručnu.Pa druže nemožes ti samo dovodit igrače,nisu takva pravila u svijetu a da i nametneš ovdje.A za grupu TELEGRAM.Nemojte se ni vraćat na forum još će te počet govorit kako ste veći Veležovci od sviju.Iskupili se demagozi na jedno mjesto a zanimalo me ko i kakvi su.Ali ću reći da me zanima samo Velež i niko osim Veleža.Sve prolazi i Uprave i treneri a zauvijek ostaje Velež.![]()
Pozivam te u grupu da vidiš šta je ljubav prema klubu.
Samo djela, nikave prazne riječi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.