Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Željovac je napisao/la: Hasagić - 5
Lulić - 8
Mravac - 5
Spahić - 10
Mujdža - 8,5
Medunjanin - 8
Rahimić - 7
Pjanić - 7
Misimović - 7
Ibišević - 7
Džeko - 7,5
daj ba lulic je bio bolji u oba poluvremena od mujdze. u drugom je cak i pogodio stativu i imao nekoliko zapazenih prodora. ne kazem da nije ni mujdza bio dobar, ali lulic je bio bolji.Željovac je napisao/la:Da je bio toliko efikasan, koliko je i pretrčao, dao bih mu veću ocjenu. Možda bi se Mujdži mogla spustiti ocjena na 8, jer je bio slab u prvom. Ali je u drugom bio daleko bolji nego Lulić u oba poluvremena.
Rumunija je sad u psihološkom šoku, nakon što smo ih mi izdominirali i zato se pate sa Luksemburgom, koji nije toliko naivan i s kojim se i Francuska patila.
Ma daj, nemoze se Rahimicu prikrivit 0-1. Covjek nosi citavu igru kao jedna Sestica, ako nije izgubio sam loptu glupo nije on kriv. Nemozes nikom pripisat krivicu za 0-1, rumuni su imaju **** srecu i govoto.Željovac je napisao/la:Zaokruženi su Rahimić, Marica i Spahić. Tim redoslijedom. Gol ide na dušu Rahimiću, koji je lutao poput leptira u međuprostoru, dopustivši da Rumuni stvore višak iza njegovih leđa.
po meni isto nas najbolji igrac kad se uzme u obzir koliko je pretrcao,,naprijed-nazad,,totalno ih razvalio,,, Mujidza je bio sigurniji u odbrani ali zato on ne ide tako puno naprijed,,kivi je napisao/la:daj ba lulic je bio bolji u oba poluvremena od mujdze. u drugom je cak i pogodio stativu i imao nekoliko zapazenih prodora. ne kazem da nije ni mujdza bio dobar, ali lulic je bio bolji.Željovac je napisao/la:Da je bio toliko efikasan, koliko je i pretrčao, dao bih mu veću ocjenu. Možda bi se Mujdži mogla spustiti ocjena na 8, jer je bio slab u prvom. Ali je u drugom bio daleko bolji nego Lulić u oba poluvremena.
Rumunija je sad u psihološkom šoku, nakon što smo ih mi izdominirali i zato se pate sa Luksemburgom, koji nije toliko naivan i s kojim se i Francuska patila.
U razgovoru za naš portal, Mehmed Baždarević i Faruk Hadžibegić nisu željeli govoriti o konkretnim potezima koji su planirani, ali su potvrdili kontakte koji su oni, zajedno sa još nekoliko istaknutih bh. fudbalskih radnika, uspostavili sa čelnicima UEFA-e i FIFA-e, te kako su krovne fudbalske organizacije spremne izaći u susret bh. fudbalu i zajednički iznaći rješenje za aktuelnu situaciju.
Prema našim informacijama, inicijativu za formiranje novog Saveza je pokrenuo Ivica Osim, koji je zahvaljujući svom utjecaju kod predsjednika UEFA-e Michela Platinija inicirao formiranje NS/FS BiH sastavljenog od fudbalskih radnika koji su spremni doprinijeti razvoju bosanskohercegovačkog fudbala. Namjerava se formirati neka vrsta „prinudnog“ Saveza u periodu od dva mjeseca, nakon čega bi se formirao sastav koji bi u konačnici činio novi NS/FS BiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.