BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

patinho7
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la patinho7 » 29 mar 2011, 19:11

----------ORGANIZACIJA SE POLAKO SPREMA---------- 8-) 8-)

slika
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 19:14

Sto bi se narodski reklo
Kasnohajrola.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 29 mar 2011, 20:13

hahhaahhahaah.Rumuni gube od Luxemburga kod kuce..ooo braco moja mila.. :D :D :D :D :D
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

hare30
Kontakt:

Post Postao/la hare30 » 29 mar 2011, 20:14

evo luksemburg izdrzace do 30 min da neprimi gol 0-0 jos heheheeh...

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 29 mar 2011, 20:15

1 : 1

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 mar 2011, 20:17

cigani izjednacili preko narkomana :roll: bas su cigani cuj oni nas otpisali i poceli se radovati, cak su i tabelu novu napravili
15.10 - 15.06 ...

hare30
Kontakt:

Post Postao/la hare30 » 29 mar 2011, 20:18

losi su primiti gol od luksemburga mi njima nismo dali sanse dali im tri gola za 15 min...

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 29 mar 2011, 20:21

Oj majko moja Luxemburg drzi cas fudbala ciganima :mrgreen:
Braco moja koga smo mi jedva pobjedili a digli se kao Brazil :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 29 mar 2011, 20:29

Rumuni su zamijenili 5 igraca u prvoj postavi u odnosu na nas. Sve u svemu ovi su losiji od postave u Zenici. Da ovako igraju protiv nas do sad bi im zabili najmanje 3 komada. Suplji su na sve strane samo sto u Luxemburgu nema igraca da moze potrcat kako treba a ne sta drugo, jednostavno ne znaju i rumuni ce dobit ovu utakmicu.

Sad mi je u stvari jasno da su Rumuni u Zenici protiv nas samo bunkerom mogli postic nesto, da su se otvorili jadna bi im majka bila.u ovakvom odnosu snaga nikad nisam bio optimisticniji da mozemo uzet 3 boda na strani.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 29 mar 2011, 20:31

Nek se jelo i pilo :?
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 29 mar 2011, 20:34

Ma oni su, objektivno, jako slaba ekipa, barem trenutno. Nemaju pravog trenera, a ni igrače koji su u formi. Njima bi Mirčea Lučesku bio kao "šlag na tortu". :mrgreen:
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 29 mar 2011, 20:46

100% su slabi, zato ih je Francuska jedva 1:0 u Parizu dobila.. Zato ih ITalija nije mogla kod kuce pobijediti..

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 29 mar 2011, 20:49

Željovac je napisao/la: Hasagić - 5
Lulić - 8
Mravac - 5
Spahić - 10
Mujdža - 8,5
Medunjanin - 8
Rahimić - 7
Pjanić - 7
Misimović - 7
Ibišević - 7
Džeko - 7,5
:shock: Po kojoj ovo osnovi, majke ti. Pa Lulic je bio bolji za 4 ocjene najmanje.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 mar 2011, 20:59

bice sve uredu, ovi go.vnari odlaze, Fifa i Uefa ce postaviti svoje ljude ili postaviti nase legende fudbala u savez, a Saša Papac se konačno vraca u reprezentaciju :arrow:
15.10 - 15.06 ...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 mar 2011, 21:00

Da je bio toliko efikasan, koliko je i pretrčao, dao bih mu veću ocjenu. Možda bi se Mujdži mogla spustiti ocjena na 8, jer je bio slab u prvom. Ali je u drugom bio daleko bolji nego Lulić u oba poluvremena.

Rumunija je sad u psihološkom šoku, nakon što smo ih mi izdominirali i zato se pate sa Luksemburgom, koji nije toliko naivan i s kojim se i Francuska patila.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2011, 21:01

Jah eno i Qatar sa Rusima igrao nerijeseno.
Pa bacuske,toliko ne kukaju ko' mi.
@zeljovac pod hitno mijenaj dioptriju.Nije samo da naginjes na ''modro''.Vec poceo halucinirati.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 mar 2011, 21:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

kivi
Kontakt:

Post Postao/la kivi » 29 mar 2011, 21:02

Željovac je napisao/la:Da je bio toliko efikasan, koliko je i pretrčao, dao bih mu veću ocjenu. Možda bi se Mujdži mogla spustiti ocjena na 8, jer je bio slab u prvom. Ali je u drugom bio daleko bolji nego Lulić u oba poluvremena.

Rumunija je sad u psihološkom šoku, nakon što smo ih mi izdominirali i zato se pate sa Luksemburgom, koji nije toliko naivan i s kojim se i Francuska patila.
daj ba lulic je bio bolji u oba poluvremena od mujdze. u drugom je cak i pogodio stativu i imao nekoliko zapazenih prodora. ne kazem da nije ni mujdza bio dobar, ali lulic je bio bolji.
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".

balkanno
Kontakt:

Post Postao/la balkanno » 29 mar 2011, 21:07

Željovac je napisao/la:Zaokruženi su Rahimić, Marica i Spahić. Tim redoslijedom. Gol ide na dušu Rahimiću, koji je lutao poput leptira u međuprostoru, dopustivši da Rumuni stvore višak iza njegovih leđa.

slika
Ma daj, nemoze se Rahimicu prikrivit 0-1. Covjek nosi citavu igru kao jedna Sestica, ako nije izgubio sam loptu glupo nije on kriv. Nemozes nikom pripisat krivicu za 0-1, rumuni su imaju **** srecu i govoto.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 29 mar 2011, 21:07

kivi je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Da je bio toliko efikasan, koliko je i pretrčao, dao bih mu veću ocjenu. Možda bi se Mujdži mogla spustiti ocjena na 8, jer je bio slab u prvom. Ali je u drugom bio daleko bolji nego Lulić u oba poluvremena.

daj ba lulic je bio bolji u oba poluvremena od mujdze. u drugom je cak i pogodio stativu i imao nekoliko zapazenih prodora. ne kazem da nije ni mujdza bio dobar, ali lulic je bio bolji.
po meni isto nas najbolji igrac kad se uzme u obzir koliko je pretrcao,,naprijed-nazad,,totalno ih razvalio,,, Mujidza je bio sigurniji u odbrani ali zato on ne ide tako puno naprijed,,
Lulic- 8,, Spahic- 8 (ipak to moze jos bolje),, pa onda ostali,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 mar 2011, 21:09

Istina ili patka?
U razgovoru za naš portal, Mehmed Baždarević i Faruk Hadžibegić nisu željeli govoriti o konkretnim potezima koji su planirani, ali su potvrdili kontakte koji su oni, zajedno sa još nekoliko istaknutih bh. fudbalskih radnika, uspostavili sa čelnicima UEFA-e i FIFA-e, te kako su krovne fudbalske organizacije spremne izaći u susret bh. fudbalu i zajednički iznaći rješenje za aktuelnu situaciju.

Prema našim informacijama, inicijativu za formiranje novog Saveza je pokrenuo Ivica Osim, koji je zahvaljujući svom utjecaju kod predsjednika UEFA-e Michela Platinija inicirao formiranje NS/FS BiH sastavljenog od fudbalskih radnika koji su spremni doprinijeti razvoju bosanskohercegovačkog fudbala. Namjerava se formirati neka vrsta „prinudnog“ Saveza u periodu od dva mjeseca, nakon čega bi se formirao sastav koji bi u konačnici činio novi NS/FS BiH.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.