+1senjak075 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 14:41Da, upravo tako. Pogledaj ko su im članovi upravnog odbora i predsjednici od kraja rata pa do danas.Slobodas je napisao/la: ↑23 jun 2024, 13:49Velež SDA projekatBeduin je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:24
Velez je postao SDA projekat, iako to mnogi u Mostaru ne zele priznati, a ko vedri i oblaci na TK nivou? Pametnom dosta.
Da bismo legitimno trazili i dobijali pare na vecem nivou, morali bismo mijenjati kompletnu politicku svijest i glas na izborima. Kao sto su nam i ceste jadne i propale, a kanton sa najvise registrovanih auta i najvise ceste, a prednjaci Tuzla na TK, a onda se provozas kroz Miladije do Brcanske i sve ti bude jasno.![]()
Kad skontate da nije bitna stranka neko ljudi koji se bore za svoj kraj a ne za lični interes. Pogledaj samo ko predstavlja TK na višim nivoim iz svih stranaka i sve će ti biti jasno. Samo je žalosno što se Sloboda koristi u promociju isključivo jedne partije od koje nema nikakve koristiti, hercegovci su sve preuzeli sa 2-3 k glasova a ovi naši poltroni samo gledaju na to![]()
![]()
Realno Sloboda ne zanima ni naše lokalne političare, nebitno iz koje stranke, a kamo li ove sa kantona![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Prava istina jeste da je SDA odlucio jace pogurati i finansirati Velez, to i ptice na grani znaju. S jedne strane iz licne koristi, sa druge strane pomazu lokalni klub koji ima potencijal i koji je zasluzio da ga se pomogne.Slobodas je napisao/la: ↑23 jun 2024, 13:49Velež SDA projekatBeduin je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:24Velez je postao SDA projekat, iako to mnogi u Mostaru ne zele priznati, a ko vedri i oblaci na TK nivou? Pametnom dosta.Bosanac1997 je napisao/la: ↑22 jun 2024, 22:06
Ma katastrofa.Opstina selji dala 4,7 mil za tribinu,a ovi iz kantona naseg ne mogu izdvojiti novac da se napravi normalan stadion pa da i sve ekipe iz TK koje bi eventualno usle u premijer ligu mogle igrati na Tusnju i da imas jedan normalan stadion na kantonu.A i ovi nasi debili bi trebali preko kantona probati uticati na federaciju da daju i nama barem milion kao ovima iz mostara.Jer na osnovu cega ovi mogu dobiti a mi ne mozemo .Al kako vrijeme prolazi izgleda da ni "vasima" (odnosi se na vlast)iz Tuzle nije u interesu da se ista poduzme po pitanju stadiona.
Da bismo legitimno trazili i dobijali pare na vecem nivou, morali bismo mijenjati kompletnu politicku svijest i glas na izborima. Kao sto su nam i ceste jadne i propale, a kanton sa najvise registrovanih auta i najvise ceste, a prednjaci Tuzla na TK, a onda se provozas kroz Miladije do Brcanske i sve ti bude jasno.![]()
Kad skontate da nije bitna stranka neko ljudi koji se bore za svoj kraj a ne za lični interes. Pogledaj samo ko predstavlja TK na višim nivoim iz svih stranaka i sve će ti biti jasno. Samo je žalosno što se Sloboda koristi u promociju isključivo jedne partije od koje nema nikakve koristiti, hercegovci su sve preuzeli sa 2-3 k glasova a ovi naši poltroni samo gledaju na to![]()
![]()
To nema nista sa nasim poltronima koji su unistili sport u Tuzli. Ko je nama kriv sto je Tuzla bastion SDP-a i tog nekog laznog komunizma i zajednistva, a stranka i glavni ljudi daleko od Tuzle, a da im nije Tuzle mogli su komotno i ugasiti stranku. To smo mi krivi, od gradske vlasti do glasaca koji nisu zajedno iskoristili tu situaciju u korist grada i sporta.
I jos nije kasno, da se stranka dovede u Tuzlu i veca korist dadne nasem gradu ili da ih se **** jednom i zauvijek.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Izgleda da cemo tesko zadrzati i ove neke kljucne igrace iz federalne
cuo sam price da bi pojedini mogli naci ino angazmane

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Evo Radniku pocele pripreme, sutra i GOSK - u a nama ni na vidiku na znamo ni ko je ostao, ko je otisao, ko je trener..
Polako, dok naprose para malo pa ce poceti pripreme.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Samo od grada neka ne traze, ako obraza imaju.
Nego neka zasucu rukave jer nije ovo Federalna, ovdje ce se sudije kupovati protiv nas, a ne za nas.
Nego neka zasucu rukave jer nije ovo Federalna, ovdje ce se sudije kupovati protiv nas, a ne za nas.
075 ❤
075 ❤
Ja se nadam samo da se u tisini rjesavaju neke stvari, jer ako se nesto ceka, mislim da nas ceka (nas navijace) teska i duga sezona, psihicki prije svega
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nadam se da ce Sloboda stati na noge
Imate jednu od najboljih skola u historiji BiH
Imate grad veliki, imate kanton
Sve sto morate rascistiti uhljebe i zvati bivse igrace poput Musica,Ahmetovica i oni klub da vode
Kazu Haracic prelazi kod vas
Imate jednu od najboljih skola u historiji BiH
Imate grad veliki, imate kanton
Sve sto morate rascistiti uhljebe i zvati bivse igrace poput Musica,Ahmetovica i oni klub da vode
Kazu Haracic prelazi kod vas
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Sav otpad sto bude zavrsit ce kod nas.Koliko para toliko muzike.
Nije otpad igrac koji je u cetiri europske utakmice zabio tri gola
To sto on nije u stalno davao golove, ne znaci da je smece
Kad god smo napadali s tri,cetiri ili vise igraca, on je dolazio do izrazaja
Ako vam on dodje punite box i ganjajte prekide s guzvom u protivnickom sesnaestercu
Ipak racunaj da ste bili drugoligasi, jedan igrac poput Haracica itekako bi vam dobro dosao
To sto on nije u stalno davao golove, ne znaci da je smece
Kad god smo napadali s tri,cetiri ili vise igraca, on je dolazio do izrazaja
Ako vam on dodje punite box i ganjajte prekide s guzvom u protivnickom sesnaestercu
Ipak racunaj da ste bili drugoligasi, jedan igrac poput Haracica itekako bi vam dobro dosao
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ma nema od njega nista,da je bio dobar ostao bi u zeljeznicaru.Svakako u zeljeznicaru sto se tice napadaca i nije neka konkurencija i tu se nije izborio.
Zeba sluzbeno sportski direktor. Uskoro bi se trebalo znati kad su pripreme, te ko dolazi/odlazi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hajmo sad 2-3 bombe za trans u gradu soli

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Dobijamo 11 najboljih igraca iz PL. Secer licno obecao

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Jel kupio Secer sebi novu jaknu i zapalio ko sihir onu lojavu?
075 ❤
075 ❤
čeka se tranša kako bi se obukli igrači za novu sezonu.
Nova oprema se radi veličina ne može naručiti dok se ne okupi tim i saad onn jadan mora da ispašta
& $ ?
Neki minimum ljetnih priprema za novu sezonu bi trebao bit 5 sedmica, sto znaci da bi prozovka trebala bit 1.7. to jest u ponedeljak, a ne vidimo nekih naznaka da ce iko prozivat u ponedeljak. Znaci tu cemo u startu bit u zaostatku.
Sto se tice igraca ova uprava to uglavnom i radi u tisini, nema puno naslova po portalima, tako da vjerovatno ima tu nekih imena, Nalinih (ako ostaje) i Zebinih i vjerovatno ima i onih koje menadzeri nude klubu. Ne treba ocekivat nikakva zvucna imena. Bar ja ne ocekujem.
Sto se tice igraca ova uprava to uglavnom i radi u tisini, nema puno naslova po portalima, tako da vjerovatno ima tu nekih imena, Nalinih (ako ostaje) i Zebinih i vjerovatno ima i onih koje menadzeri nude klubu. Ne treba ocekivat nikakva zvucna imena. Bar ja ne ocekujem.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.