Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 29 mar 2011, 17:16

E sad raja moze na miru.
Pape odlazi.........i spasi se ovog belaja.
Opet neki Turski timovi gledaju i ne pitaju za cijenu.Otkad je unakazio Fenerbahce,samo ga turkioglui spopadaju. :lol:
Mogao bi umjesto Hagia.Od zvake je za klasu bolji.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 29 mar 2011, 17:16

Reprezentacija ce i dalje postojati, samim tim ce biti potreban trener.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 mar 2011, 17:20

4ever alone? je napisao/la:Reprezentacija ce i dalje postojati, samim tim ce biti potreban trener.
Samo da nas ostave u igri za kvalifikacije. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 29 mar 2011, 17:33

soko je napisao/la:
nick je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Neznam....

Ja sam kritikovao Papeta dosta, ali moram priznati da je pokazao nesto juce sto nisam ranije vidio kod njega - muda za odluku. Lijepo me je iznenadio. Necu reci da sam Susicev pristalica - jer iskreno nisam - ali hocu reci da nije debil koji sam mislio da jeste.

Jos treba utakmica da se igra, da mogu procijeniti koliki je takticar. Ipak je Rumunija "onako" ekipa. Trebam da ga vidim protiv nekih jacih pa da mogu reci jeli zasluzio sansu ili ne. Ali jucer je uradio super posao.

rumunija je onako ekipa a mi smo sila nebeska... imamo ukupno 7 standardnih igraca...
pa normalno da je slaba ekipa. a mi smo sila.
Dzeko-City, vecinom klupa, od njega se lopta odbija.
Vedo - Hoffenheim, krampa.
Miske-dynamo, 6 mjeseci lezao.
Pjanic-Lyon, manje vise klupa.
Medo-Maccabi, jaka izraelska liga. Top notch.
Rahimic-CSKA, klupa, (star cojk) zadnju tekmu odigrao prije?
Lulic-YBB, jaka svicarska liga. Niko za njega nije znao prije 5 mjeseci.
Mravac-Westerlo, sta se tu ima reci
Mujdza, Freiburg, OK
Spahic-monterpil, igra jednu, pet ne igra, pa jednu igra pa opet dvije ne.
Keno-IBB, covjek pod inekcijama, vise ne igra neg igra.
Maletic-Borac, 30god, cuj nasa liga.
Ibro-lokomotiv. i on je klupa.
Muslimovic-Paok, od pocetka sezone skupio je mozda 5 tekmi
Pa da svi igraju,i da su u formi kao npr Misimovic i Dzeko iz sampionske sezone u Wolfsburgu,nas bi zvali Europski nato...
U kojoj to reprezentaciji ima 22 igraca koji su u top formi...Hrvatska,Srbija,Crna gora,Slovenija :oops:
Rotor Volgograd...

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 29 mar 2011, 19:10

harishp je napisao/la: Pape odlazi.........i spasi se ovog belaja.
Sjecas se kad sam ti ja pisao zasto Vaha ne zeli da bude selektor?Mislim da je sada jasno. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2011, 19:13

Johnyx95 je napisao/la:
harishp je napisao/la: Pape odlazi.........i spasi se ovog belaja.
Sjecas se kad sam ti ja pisao zasto Vaha ne zeli da bude selektor?Mislim da je sada jasno. ;)
Ih grdne rane ,razloga je 900 000.Znaci da tebi nije jasno.
U Africi je glavu mogao izgubiti,a u savezu kauboji kao i kod nas.
Ali i tu se problemi lako rijesavali sa nulama i ciframa.
Kod nas vise potrosis na benzin i putni trosak,nego sto zaradis.To je Vahin pravi razlog,sto nikada nece biti selektor na ovim prostorima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 29 mar 2011, 19:40

I?
On je vrijedan tih 900 000.Vrijedan je svakog centa.
U Africi je bio treci,poslije Boga i Drogbe.Dobio nogu bez ikakve veze,tako da...
Mislis da Susic ne bi poletio negdje gdje mu je plata milju eura ? ;) Daj,molim te.

Al opet,to nije glavni razlog.Tesko je tebi nesto objasniti,imas svoje i furas svoje.Pljuvanjem drugih dizati Susica.Ok.
Zola in, Zola passes, Zola scores !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 mar 2011, 19:43

Johnyx95 je napisao/la:I?
On je vrijedan tih 900 000.Vrijedan je svakog centa.
U Africi je bio treci,poslije Boga i Drogbe.Dobio nogu bez ikakve veze,tako da...
Mislis da Susic ne bi poletio negdje gdje mu je plata milju eura ? ;) Daj,molim te.

Al opet,to nije glavni razlog.Tesko je tebi nesto objasniti,imas svoje i furas svoje.Pljuvanjem drugih dizati Susica.Ok.
Pljuvanje reci ono sto je fakat crno na bijelo :shock: .Sta je velis bio u Africi,dobro ti to provjeri.Da je to bio nebi dobio bez veze nogu.Naravno da bi i Pape poletio za cifrom,ali i ovaj Vaha vazda leti okolo BIH.Razlog je svota i tu se nema sta rasprdjavati.Da su mu u repci napisali vecu cifru dosao bi,yebe se njemu ko je u savezu.Kukao je taj isti Vaha na kockastu stranu,no kad mu Mamic ispuni cek, ovaj okrenu drugu pricu.I u po Zagreba zapojasa.
Zato @Johny be good 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 30 mar 2011, 00:39

4ever alone? je napisao/la:slika

- Ukoliko UEFA suspenduje savez i zabrani reprezentaciji i klubovima da se takmiče, ne postoji razlog za moj ostanak na čelu državnog tima- poručio je Sušic.
ta vijest je stara punih 10 mjeseci i ne znam zasto si je postavio, lako se da provjeriti..ta informacija tada nije nimalo vjerodostojna, cak stavise, LAZ
15.10 - 15.06 ...

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 30 mar 2011, 10:28

skyisthelimit je napisao/la:
4ever alone? je napisao/la:slika

- Ukoliko UEFA suspenduje savez i zabrani reprezentaciji i klubovima da se takmiče, ne postoji razlog za moj ostanak na čelu državnog tima- poručio je Sušic.
ta vijest je stara punih 10 mjeseci i ne znam zasto si je postavio, lako se da provjeriti..ta informacija tada nije nimalo vjerodostojna, cak stavise, LAZ
Ja mislio ovo friska vijest. :shock: Znam da je stara ali je nas savez suspendovan proteklih dana, zbog toga sam i stavio ovo, e sada da li je laz ili ne, ne ulazim u to.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 apr 2011, 16:33

Safete, oduzmi Emiru kapitensku traku! Budi principijalan i jak kao do sada (slucaj Begovic) i uradi ono sto moras... uzmi siledziji traku, jer mu ovo nije prvi ispad!

Ovo sto Emir radi je cisti bezobrazluk i nepristojno jednom profi fudbaleru, a pogotovo kapitenu.

P.S.: Emir je veliki laf, ali, momak polako gubi orijentir... definitivno!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 apr 2011, 16:37

cole-ch je napisao/la:Safete, oduzmi Emiru kapitensku traku! Budi principijalan i jak kao do sada (slucaj Begovic) i uradi ono sto moras... uzmi siledziji traku, jer mu ovo nije prvi ispad!

Ovo sto Emir radi je cisti bezobrazluk i nepristojno jednom profi fudbaleru, a pogotovo kapitenu.

Ma daj, nece mu radi ovoga uzet kapitensku traku. Slazem se da ne treba bit kapiten, ali ne radi ovoga. Necu sad ponvaljat zasto, jer ima osjetljivih tipova ovdje. U glavnom, sta on radi u Montpellieru, ne zanima nas.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 apr 2011, 16:49

Cartman je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Safete, oduzmi Emiru kapitensku traku! Budi principijalan i jak kao do sada (slucaj Begovic) i uradi ono sto moras... uzmi siledziji traku, jer mu ovo nije prvi ispad!

Ma daj, nece mu radi ovoga uzet kapitensku traku. Slazem se da ne treba bit kapiten, ali ne radi ovoga. Necu sad ponvaljat zasto, jer ima osjetljivih tipova ovdje. U glavnom, sta on radi u Montpellieru, ne zanima nas.
Zasto ne?! Sta treba jos da uradi... da obije banku, ili siluje neku ribu...?!
Kriterijum za kapitena su poznati i ne razlikuju se od funkcije poslovodje (sefa) u firmi, a to je: sposobnost u komadovanju, lojalnost bosu, srcanost, doslednost, moral i etika... rusenjem jedne verige, kida se lanac!

... nadam se da ce Safet postupiti ispravno i oduzeti mu traku, a i bice mu cista savest.

P.S.: Predlazem Miralema Pjanica! Momak se pokazao i dokazao, prvenstveno kao covek.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 10 apr 2011, 17:14

cole-ch je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Zasto ne?! Sta treba jos da uradi... da obije banku, ili siluje neku ribu...?!
Kriterijum za kapitena su poznati i ne razlikuju se od funkcije poslovodje (sefa) u firmi, a to je: sposobnost u komadovanju, lojalnost bosu, srcanost, doslednost, moral i etika... rusenjem jedne verige, kida se lanac!

... nadam se da ce Safet postupiti ispravno i oduzeti mu traku, a i bice mu cista savest.

P.S.: Predlazem Miralema Pjanica! Momak se pokazao i dokazao, prvenstveno kao covek.
Kakve ovo veze ima sa repkom?
Odakle znas da ovo ne radi namjerno, da bi ga pustili da ide iz kluba. Pa donedavno ga je ovaj predsjednik kluba vozao u privatnom avionu, a sad ga nemoze smislit.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 10 apr 2011, 17:35

Bilal je napisao/la:Kakve ovo veze ima sa repkom?
Odakle znas da ovo ne radi namjerno, da bi ga pustili da ide iz kluba. Pa donedavno ga je ovaj predsjednik kluba vozao u privatnom avionu, a sad ga nemoze smislit.
Tacno da nema veze sa repkom, vec sa ljudskoscu, humanoscu, fer pleju... "Mali" si ti da bi ukapirao o cemu ja pisem, ocigledno!

P.S.: Ako to radi namerno da bi nesto isposlovao, onda je on za LOBOTOMIJE!

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 12 apr 2011, 18:30

Upravu je Bilal, kakve veze Spahic ima sa repkom :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 apr 2011, 23:09

Nesto je ova tema postala veoma mirna. Tek je sad ponovo ugleda.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 12 apr 2011, 23:12

Principatus je napisao/la:Nesto je ova tema postala veoma mirna. Tek je sad ponovo ugleda.
Pa nisam vise ja tu da je redovno dizem sa "Pape Odlazi". :mrgreen:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 12 apr 2011, 23:13

Ti nisi Cartman. Znamo da je profil hacked. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 apr 2011, 00:51

Sretan rodjendan Pape 8-)

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.