Pape odlazi.........i spasi se ovog belaja.
Opet neki Turski timovi gledaju i ne pitaju za cijenu.Otkad je unakazio Fenerbahce,samo ga turkioglui spopadaju.

Mogao bi umjesto Hagia.Od zvake je za klasu bolji.
Samo da nas ostave u igri za kvalifikacije.4ever alone? je napisao/la:Reprezentacija ce i dalje postojati, samim tim ce biti potreban trener.
Pa da svi igraju,i da su u formi kao npr Misimovic i Dzeko iz sampionske sezone u Wolfsburgu,nas bi zvali Europski nato...soko je napisao/la:pa normalno da je slaba ekipa. a mi smo sila.nick je napisao/la:MostaracVelezovac je napisao/la:Neznam....
Ja sam kritikovao Papeta dosta, ali moram priznati da je pokazao nesto juce sto nisam ranije vidio kod njega - muda za odluku. Lijepo me je iznenadio. Necu reci da sam Susicev pristalica - jer iskreno nisam - ali hocu reci da nije debil koji sam mislio da jeste.
Jos treba utakmica da se igra, da mogu procijeniti koliki je takticar. Ipak je Rumunija "onako" ekipa. Trebam da ga vidim protiv nekih jacih pa da mogu reci jeli zasluzio sansu ili ne. Ali jucer je uradio super posao.
rumunija je onako ekipa a mi smo sila nebeska... imamo ukupno 7 standardnih igraca...
Dzeko-City, vecinom klupa, od njega se lopta odbija.
Vedo - Hoffenheim, krampa.
Miske-dynamo, 6 mjeseci lezao.
Pjanic-Lyon, manje vise klupa.
Medo-Maccabi, jaka izraelska liga. Top notch.
Rahimic-CSKA, klupa, (star cojk) zadnju tekmu odigrao prije?
Lulic-YBB, jaka svicarska liga. Niko za njega nije znao prije 5 mjeseci.
Mravac-Westerlo, sta se tu ima reci
Mujdza, Freiburg, OK
Spahic-monterpil, igra jednu, pet ne igra, pa jednu igra pa opet dvije ne.
Keno-IBB, covjek pod inekcijama, vise ne igra neg igra.
Maletic-Borac, 30god, cuj nasa liga.
Ibro-lokomotiv. i on je klupa.
Muslimovic-Paok, od pocetka sezone skupio je mozda 5 tekmi
Sjecas se kad sam ti ja pisao zasto Vaha ne zeli da bude selektor?Mislim da je sada jasno.harishp je napisao/la: Pape odlazi.........i spasi se ovog belaja.
Ih grdne rane ,razloga je 900 000.Znaci da tebi nije jasno.Johnyx95 je napisao/la:Sjecas se kad sam ti ja pisao zasto Vaha ne zeli da bude selektor?Mislim da je sada jasno.harishp je napisao/la: Pape odlazi.........i spasi se ovog belaja.
Pljuvanje reci ono sto je fakat crno na bijeloJohnyx95 je napisao/la:I?
On je vrijedan tih 900 000.Vrijedan je svakog centa.
U Africi je bio treci,poslije Boga i Drogbe.Dobio nogu bez ikakve veze,tako da...
Mislis da Susic ne bi poletio negdje gdje mu je plata milju eura ?Daj,molim te.
Al opet,to nije glavni razlog.Tesko je tebi nesto objasniti,imas svoje i furas svoje.Pljuvanjem drugih dizati Susica.Ok.
ta vijest je stara punih 10 mjeseci i ne znam zasto si je postavio, lako se da provjeriti..ta informacija tada nije nimalo vjerodostojna, cak stavise, LAZ4ever alone? je napisao/la:
- Ukoliko UEFA suspenduje savez i zabrani reprezentaciji i klubovima da se takmiče, ne postoji razlog za moj ostanak na čelu državnog tima- poručio je Sušic.
Ja mislio ovo friska vijest.skyisthelimit je napisao/la:ta vijest je stara punih 10 mjeseci i ne znam zasto si je postavio, lako se da provjeriti..ta informacija tada nije nimalo vjerodostojna, cak stavise, LAZ4ever alone? je napisao/la:
- Ukoliko UEFA suspenduje savez i zabrani reprezentaciji i klubovima da se takmiče, ne postoji razlog za moj ostanak na čelu državnog tima- poručio je Sušic.
Ma daj, nece mu radi ovoga uzet kapitensku traku. Slazem se da ne treba bit kapiten, ali ne radi ovoga. Necu sad ponvaljat zasto, jer ima osjetljivih tipova ovdje. U glavnom, sta on radi u Montpellieru, ne zanima nas.cole-ch je napisao/la:Safete, oduzmi Emiru kapitensku traku! Budi principijalan i jak kao do sada (slucaj Begovic) i uradi ono sto moras... uzmi siledziji traku, jer mu ovo nije prvi ispad!
Ovo sto Emir radi je cisti bezobrazluk i nepristojno jednom profi fudbaleru, a pogotovo kapitenu.
P.S.: Emir je veliki laf, ali, momak polako gubi orijentir... definitivno!
Zasto ne?! Sta treba jos da uradi... da obije banku, ili siluje neku ribu...?!Cartman je napisao/la:Ma daj, nece mu radi ovoga uzet kapitensku traku. Slazem se da ne treba bit kapiten, ali ne radi ovoga. Necu sad ponvaljat zasto, jer ima osjetljivih tipova ovdje. U glavnom, sta on radi u Montpellieru, ne zanima nas.cole-ch je napisao/la:Safete, oduzmi Emiru kapitensku traku! Budi principijalan i jak kao do sada (slucaj Begovic) i uradi ono sto moras... uzmi siledziji traku, jer mu ovo nije prvi ispad!
Ovo sto Emir radi je cisti bezobrazluk i nepristojno jednom profi fudbaleru, a pogotovo kapitenu.
Kakve ovo veze ima sa repkom?cole-ch je napisao/la:Zasto ne?! Sta treba jos da uradi... da obije banku, ili siluje neku ribu...?!Cartman je napisao/la:Ma daj, nece mu radi ovoga uzet kapitensku traku. Slazem se da ne treba bit kapiten, ali ne radi ovoga. Necu sad ponvaljat zasto, jer ima osjetljivih tipova ovdje. U glavnom, sta on radi u Montpellieru, ne zanima nas.cole-ch je napisao/la:Safete, oduzmi Emiru kapitensku traku! Budi principijalan i jak kao do sada (slucaj Begovic) i uradi ono sto moras... uzmi siledziji traku, jer mu ovo nije prvi ispad!
Kriterijum za kapitena su poznati i ne razlikuju se od funkcije poslovodje (sefa) u firmi, a to je: sposobnost u komadovanju, lojalnost bosu, srcanost, doslednost, moral i etika... rusenjem jedne verige, kida se lanac!
... nadam se da ce Safet postupiti ispravno i oduzeti mu traku, a i bice mu cista savest.
P.S.: Predlazem Miralema Pjanica! Momak se pokazao i dokazao, prvenstveno kao covek.
Tacno da nema veze sa repkom, vec sa ljudskoscu, humanoscu, fer pleju... "Mali" si ti da bi ukapirao o cemu ja pisem, ocigledno!Bilal je napisao/la:Kakve ovo veze ima sa repkom?
Odakle znas da ovo ne radi namjerno, da bi ga pustili da ide iz kluba. Pa donedavno ga je ovaj predsjednik kluba vozao u privatnom avionu, a sad ga nemoze smislit.
Pa nisam vise ja tu da je redovno dizem sa "Pape Odlazi".Principatus je napisao/la:Nesto je ova tema postala veoma mirna. Tek je sad ponovo ugleda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.