NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 25 jun 2024, 20:12

Kad je kolektivni godišnji na sudu?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 25 jun 2024, 20:13

Mislim, sredinom jula.

PonosniSmogovci
Kontakt:

Post Postao/la PonosniSmogovci » 25 jun 2024, 20:37

Truhlo je napisao/la:
25 jun 2024, 20:12
Kad je kolektivni godišnji na sudu?
Kraj jula

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 26 jun 2024, 01:05

Zar vi jos vjerujete u ljubav bilo kojeg igraca ,dovoljne su bile tuzbe zenicke tzv djece ,naravno da ce rec da je Zeljo najbolji klub a Manijaci najbolji navijaci jer tamo ide igrat i sutra da ode u Zrinjski reci ce Ultrasi najbolji ili Velez bilo gdje.
Svi koji idu sretno im samo treba se gospodski rastat jsr mozda ce se opet nekad vratit u Čelik.
Sto se tice Sivca po meni dobar izbor ako bude dobar standardan moze i iz Radnika otic u bolji klub,bolje mu je tu nego u Zelji jer razlika navijaca i pritiska je neopisiva i taj pritisak i na kraju vidjet cemo.
Mene zanima nasa deblokada i igracki kadar sa kojim cemo uci u sezonu i kako bude sve treba realan bit sa najavama ,po meni top 3 neki cilj da bude a ne ulazak ,neka borba za vrh.

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 26 jun 2024, 10:13

Ne vidim problem da bilo koji igrač napusti klub i oproba se u rangu više, ako je za svoj budući angažman dobio bolje uslove. Treba razumno posmatrati takve situacije. Fudbal je ovim momcima vjerovatno jedina šansa za dobru budućnost, i ako se ne bore i grabe svaku moguću priliku za napredak u karijeri, sve propada... Čelik trenutno niti može ponuditi dobre uslove, niti garantovati da idemo u borbu za rang više ove godine, dakle dobar dio se svodi na ljubav prema klubu, od koje se nažalost ne živi. U Radniku si na radaru što svih ostalih klubova u Premier ligi, što stranim skautima. Druga stvar je proba u Želji, koju ovom prilikom neću komentarisati.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 26 jun 2024, 11:40

zicer je napisao/la:
26 jun 2024, 10:13
Ne vidim problem da bilo koji igrač napusti klub i oproba se u rangu više, ako je za svoj budući angažman dobio bolje uslove. Treba razumno posmatrati takve situacije. Fudbal je ovim momcima vjerovatno jedina šansa za dobru budućnost, i ako se ne bore i grabe svaku moguću priliku za napredak u karijeri, sve propada... Čelik trenutno niti može ponuditi dobre uslove, niti garantovati da idemo u borbu za rang više ove godine, dakle dobar dio se svodi na ljubav prema klubu, od koje se nažalost ne živi. U Radniku si na radaru što svih ostalih klubova u Premier ligi, što stranim skautima. Druga stvar je proba u Želji, koju ovom prilikom neću komentarisati.
Akrapović prilikom dolaska na klupu Željezničara:Došao sam u najveći bh.klub

Mahmić nakon potpisa ugovora:Došao sam u najveći bh.klub

Obojica su sa Čelikom završila za sva vremena
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 26 jun 2024, 11:51

Ma stoji to sve, samo kažem nema potrebe da pljujemo momke koji pokušavaju nešto da postignu u životu (govorim generalno), ako su u potrazi za nekom stepenicom u karijeri. Bit ćemo mi uskoro destinacija za poželjeti aBd, ali u kratkoj fudbalskoj karijeri, takve stvari se teško mogu čekati.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 26 jun 2024, 12:32

zicer je napisao/la:
26 jun 2024, 11:51
Ma stoji to sve, samo kažem nema potrebe da pljujemo momke koji pokušavaju nešto da postignu u životu (govorim generalno), ako su u potrazi za nekom stepenicom u karijeri. Bit ćemo mi uskoro destinacija za poželjeti aBd, ali u kratkoj fudbalskoj karijeri, takve stvari se teško mogu čekati.
Onaj ko je rodjen u Zenici, gledao utakmice sa ocem, trenirao u Čeliku, dobio sansu ovdje da debituje i dospije u fudbalski izlog zna dobro kako stvari u Zenici funkcionisu. U svemu se mora imati doza respekta prema svojoj matici bez obzira sto je matica bačena na konopce i bori se za život.

Meni kao simpatizeru/čelikovcu je najbitnije da za godinu dvije ČELIK NE OŽIVLJAVA KARIJERE takvim igračima i trenerima kada bude u mogućnosti i kada bude član Premijer lige jer da su ti igrači neki kvalitet zadrzali bi se negdje a ne šutani od Mladosti, Mure, Konjica, Veleža, Želje svako pola godine.

Sva sreća pa imamo prozeničku upravu i administraciju odraslu na istim vrijednostima pa sam siguran da su takvi završili zauvijek sa Čelikom.

I niko njima ne zamjera ni želju za uspjehom, gradnju karijere, ni finansijske potrebe nego postupke, ponašanje, izjave, nepostovanje.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 26 jun 2024, 12:50

avenija je napisao/la:
26 jun 2024, 12:32

I niko njima ne zamjera ni želju za uspjehom, gradnju karijere, ni finansijske potrebe nego postupke, ponašanje, izjave, nepostovanje.
:thumbup:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 26 jun 2024, 13:14

I ovo nije vezano za njih nego igrace opcenito. Daj malo ukljuci mozak, da li svojim izjavama zatvaras sebi vrata u nekim klubovima. Vise stete nego koristi sebi prave ovakvim izjavama. Ali eto, svakom svacije.

RubikovaKocka
Kontakt:

Post Postao/la RubikovaKocka » 26 jun 2024, 13:23

phillies je napisao/la:
26 jun 2024, 13:14
I ovo nije vezano za njih nego igrace opcenito. Daj malo ukljuci mozak, da li svojim izjavama zatvaras sebi vrata u nekim klubovima. Vise stete nego koristi sebi prave ovakvim izjavama. Ali eto, svakom svacije.
Ma glupani obicni ispadaju.
@avenija je objasnio sve kako jeste, od do!

almir2018
Kontakt:

Post Postao/la almir2018 » 26 jun 2024, 14:23

Ma niko njega ne napada radi toga sto je otišao u Želju normalno svako ide gdje mu je bolje ipak bolje igrat u pl nego u 1 ligi FBiH realno
Ali ovakve izjave davati a počeo si karijeru u Čeliku zaigrao u PL u njemu nezz meni u glavu ne ide popisao si se klubu i gradu
Ali svakom svačiji obraz
Nek im je sretno ovim izjavama zatvorili su vrata sebi u Čeliku za sva vremena bar sto se mene tice

Nego pustimo se mi njih da bi nama racun riješiti do početka sezone
Kreću ubrzo pripreme jos neznamo hoce li Damjan ostat
Ko ide od igrača ko odlazi itd...
O tome mi trebamo razmišljat i itd...

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 26 jun 2024, 16:05

Kakkav obraz.
Kurve prodane.
Poniko u Celiku i dode u drugi klub i kaze najbolji klub .
Halo.
Gdje si ti odrastao prodana duso.
U Zenici nisi.
Al necu srat vise mislit ce da sam mu dusman.
Ako moze steelman da se javi za ovu akciju plocice da uplatim makar 50 km

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 26 jun 2024, 16:49

aeroms33 je napisao/la:
26 jun 2024, 16:05
Druze lijepo je vidjeti zelju da zelis pomoci klubu.

Medjutim, kad se bude odlucilo ko ce s foruma koordinirati za plocice, slobodno mu se javi. Vec je vrijeme da se neko ozbiljnije zabavi tim.

Nisam sigurno taj koji ce to raditi. Sacekaj malo, pa kad vidis kako ce ici proces i ko ce to voditi onda uskoci u taj vagon u interesu kluba.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 26 jun 2024, 17:06

Steelman je napisao/la:
26 jun 2024, 16:49
aeroms33 je napisao/la:
26 jun 2024, 16:05
Druze lijepo je vidjeti zelju da zelis pomoci klubu.

Medjutim, kad se bude odlucilo ko ce s foruma koordinirati za plocice, slobodno mu se javi. Vec je vrijeme da se neko ozbiljnije zabavi tim.

Nisam sigurno taj koji ce to raditi. Sacekaj malo, pa kad vidis kako ce ici proces i ko ce to voditi onda uskoci u taj vagon u interesu kluba.
Laudrop je napisao da ce se pozabaviti time.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 26 jun 2024, 17:14

Iako sam obećao da neću više voditi bilo koju akciju zbog komentara određenih forumaša prilikom organizacije prethodne akcije, u interesu kluba i njegovog boljitka preuzimam akciju Čelični zid na sebe.

Već sam iskomunicirao neke stvari s klubom, večeras očekujte sve informacije i nadam se da ćemo uspjeti obnoviti 9 pločica, a eventualno i proširiti za još nekoliko.

Stay tuned...
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 26 jun 2024, 17:24

Drug, zbog preglednosti da o ovoj akciji komuniciramo na vec postojecoj temi #Celicni Zid# ?
Hvala sto si ponovo tu :D

laudrop
Kontakt:

Re: Čelični zid

Post Postao/la laudrop » 26 jun 2024, 17:33

Otvaramo novu temu za lakše organizovanje
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 26 jun 2024, 17:35

phillies je napisao/la:
26 jun 2024, 17:24
Drug, zbog preglednosti da o ovoj akciji komuniciramo na vec postojecoj temi #Celicni Zid# ?
Upravo sam tamo objavio sve informacije da ovdje ne zatrpavamo temu.

Pozvao bih sve Čelikovce, kritičare, analitičare, statističare, pisce, pjesnike i sve druge na ovom Forumu, zajedno sa mnom, da makar na minimalan način podržimo akciju obnove/proširenja pločica na Čeličnom zidu od strane Forumaša na temi "Čelični zid"!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 26 jun 2024, 17:41

laudrop je napisao/la:
26 jun 2024, 17:35
phillies je napisao/la:
26 jun 2024, 17:24
Upravo sam tamo objavio sve informacije da ovdje ne zatrpavamo temu.

Pozvao bih sve Čelikovce, kritičare, analitičare, statističare, pisce, pjesnike i sve druge na ovom Forumu, zajedno sa mnom, da makar na minimalan način podržimo akciju obnove/proširenja pločica na Čeličnom zidu od strane Forumaša na temi "Čelični zid"!
Radi lakse evidencije, mozda ti je bolje bilo otvoriti novu temu i prvu stranicu uredjivati. "Čelični zid 2024", prijedlog samo, a mene mozes pisati 50KM odmah.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.