NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Sretno Sivcu i hvala mu na svemu što je uradio za naš klub u posljednje 3 godine. Veliki trag je ostavio zasigurno!
20% od narednog eventualnog transfera ide Čeliku.
20% od narednog eventualnog transfera ide Čeliku.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Na osnovu čega 20% kad je kao slobodan igrač otišao u Radnik?
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Truhlo je ovdje malo vise upravu od tebedinodino2019 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:59Raspitaj se ti malo, nije to na kraju ni bitno koliko je da odblokiramo racun na bilo koji nacin

S tim recenim da bi se ostalih par blokada rijesilo potrebna su dodatna sredstva. Sada ne znam tacno iznos i da li je i ovih 15+ hiljada dio toga ali mislim da si ti u pravu kada si pomenuo iznos od 70k. Posto je iznos koji pominjes pomenut u izvjestaju kojeg smo dobili na kraju godine, vjerujem da i ovih 15+ hiljada ulazi u tu cifru i da je shodno tome potrebno nekih 50-55k da se racun odblokira po osnovu blokada. Klub ima neke dogovore sa duznicima, ima i sredstava na racunu, prikupljaju dodatna sredstva i imaju plan kako da dodju do ostatka sredstava cim se sudski steknu uslovi za njihova rijesavanja tako da bi bukvalno to mogli da rijese u par dana po onome koliko sam ja skontao. Sada ako ova stuha bude pravila iste probleme za svaku od ovih blokada kao sto pravi i za ovu onda nema nista od deblokiranja do slijedeceg ljeta.
Zahtjev njegove menadžerske agencije prilikom potpisa
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Super, nek mu je sretno, da je procenat i 50%, teško je zaboraviti da je kao igrač Čelika trenirao sa Željom.
U drugu ruku, yebote igrače nam uzima Radnik iz Bijeljine, da je barem Željo, lakše bi bilo.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sretno sivcu u nastavku karijere ali sto se mene tice on moze sutra potpisat za real za mene je završio zbog onog poteza zimus
Da sam se ja pitao nikad on vise ne bi zaigrao u Čeliku ali razumijem i upravu kluba bili smo u deficitu sa igracima pa su mu progledali kroz prste
Da bi nama racun riješiti a ovog ko sisa
Da sam se ja pitao nikad on vise ne bi zaigrao u Čeliku ali razumijem i upravu kluba bili smo u deficitu sa igracima pa su mu progledali kroz prste
Da bi nama racun riješiti a ovog ko sisa
-
- Kontakt:
Ako Sivac ode iz Radnika vani Čelik ima 20 posto to je njegov manager Vrsajevic trazio prilikom potpisa. Ne moze Radnik placati Celiku sad kad mu je istekao ugovor
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Da povedemo akciju? Laudrop to je tvoja akcija, bujrum. Kako cemo i sta cemo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Zenicanin988
- Kontakt:
Je li to klub ostao dobar s Avdijom?
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Hoće li i Piljug u Želju s Mahmićem?
@redbull odgovorim za Čelični zid u toku dana

@redbull odgovorim za Čelični zid u toku dana
Hvala vam na dobrodošlici. Drago mi je da sam opet tu. Za mene je Željezničar najveći klub u Bosni i Hercegovini, atmosfera i navijači pokazuju koliki je ovo klub. Prije dolaska u klub, mogao sam samo priče slušati. Ovdje sam došao i kada čuješ himnu, to je stvarno nevjerovatno. Poseban osjećaj i to može osjetiti neko samo ko igra za Željezničar, rekao je Mahmić.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
Seljačka gnjidica.

Mahmici stara sarajevska porodica, dika i ponos im zeljo

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Klasicni nogometas
Svi se sjecate prica nekih bivsih igraca Celika "kako u BiH jedino mogu igrati za Celik", pa su vrlo lako oblacili dresove drugih klubova. Samo sto je Mahmic ovdje malo nadodao sa epitetima
valjda nije vazelina dovoljno ponio 
Ne znam zasto uopste o njemu se prica, on je vec odavno bivsi igrac Celika.

Svi se sjecate prica nekih bivsih igraca Celika "kako u BiH jedino mogu igrati za Celik", pa su vrlo lako oblacili dresove drugih klubova. Samo sto je Mahmic ovdje malo nadodao sa epitetima

Ne znam zasto uopste o njemu se prica, on je vec odavno bivsi igrac Celika.
Djeca sa strane, bolje cijene i vole Čelik, nego djeca koja su tu rodjena. Kada dodje vrijeme pozabavit se djecom iz gradova okolo Zenice, ova nasa samo gledaju kako da ti zabiju noz u ledja. Primjera koliko hoces, od bolica do mahmica evo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pruzis mu priliku sa 16 godina da igra Premijer Ligu i daš mu tako hljeb u ruke umjesto berne i troske i ciganija to zaboravi. Jedan je matični klub ali..
...kolo sreće se okreće..polako do godine..
...kolo sreće se okreće..polako do godine..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Nemojte momku puno zamjerati, mlad je 21 godina, napokon će dobiti priliku kakvu zaslužuje, biće standardan jer je stvarno zvijer.
Sretno vam ove sezone i da se vratite u Premijer ligu pa da opet igramo derbije na Grbavici i u Zenici
Sretno vam ove sezone i da se vratite u Premijer ligu pa da opet igramo derbije na Grbavici i u Zenici

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Ma zaboli nas qrc za tog momka iskreno, samo mu ovakve izjave nisu bile potrebne. No, nadoći će to sve na svoje mjesto aBd, pa će ovakvi i slični miševi da odu u rupice.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 19:54Nemojte momku puno zamjerati, mlad je 21 godina, napokon će dobiti priliku kakvu zaslužuje, biće standardan jer je stvarno zvijer.
Sretno vam ove sezone i da se vratite u Premijer ligu pa da opet igramo derbije na Grbavici i u Zenici![]()
**** ga u usta i njega i sve navijače njegovog mu kluba. Sivca također.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.