Pa evo konkretno za Vukoju. Kako moze proci sa 26 godina? Ima jos 10 godina karijere minimalno. Zato kazem, cekam da vidim kompletnu ekipu pa da sudim. Ne branim niti kudim. Isto tako, ta gomila igraca je ustvari gomila govana koji su prejadni i hvala Bogu pa smo se razisli sa njima.MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:55E jbga kao da sam slagao o Vukoji, koji je bio vise nego ok u Sirokom. Njegovo je proslo.
Ovaj drugi Tonali a jasta igracina otimaju se za njeg.
Ispadaju 4 tima, ne 2. Valjda trebaju pojacanja jer si prosle sezone jedva ostao zahvaljujuci Dini (kojeg su brze bolje sutnuli s te pozicije).
Na to sve rastanes se s gomilom igraca i od svega opet prazna prica o stabilizaciji.
Mojne pravdati nesto sto nije ok.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zar nije bilo da ce voditi do kraja sezone i to je to, znalo se za Corica i kad je Dino preuzeo, nemojte patetike molim vas, kad se zna kako smo ostali.MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:55E jbga kao da sam slagao o Vukoji, koji je bio vise nego ok u Sirokom. Njegovo je proslo.
Ispadaju 4 tima, ne 2. Valjda trebaju pojacanja jer si prosle sezone jedva ostao zahvaljujuci Dini (kojeg su brze bolje sutnuli s te pozicije).
Na to sve rastanes se s gomilom igraca i od svega opet prazna prica o stabilizaciji.
Fk Željezničar.
- svrakino1921
- Kontakt:

Azur Mahmić novi fudbaler Željezničara
Nakon što je proteklih pet mjeseci igrao na posudbi u našem timu, Azur Mahmić (21) od danas je i zvanično fudbaler Željezničara, a potpisao je ugovor na dvije godine uz opciju automatskog produženja na još jednu godinu.
Azur Mahmić je rođen 6. maja 2003. godine u Zenici. Prošao je omladinske selekcije Čelika, a seniorski fudbal igrao je za Mladost DK, Muru, Igman i Velež. Protekli prvi dio sezone igrao je u Veležu, a proljetni dio je boravio na posudbi u našem timu. Mahmić igra na poziciji stopera, a i naredne sezone će biti zaštićeno godište.
- MocMahale444
Kako smo ostali Pabloni? Namjestaljke jel?
Neces valjda da kazes to gluho bilo.
Neces valjda da kazes to gluho bilo.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Samo cu reci da smo preveliki klub opcenito da bi ispali iz lige.MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 16:24Kako smo ostali Pabloni? Namjestaljke jel?
Neces valjda da kazes to gluho bilo.![]()

Fk Željezničar.
Znači trenutno imamo:
Muftić (ide možda?)
Galić, Ovčina, Radinović, Šabić, Cavnić, Drina
- nedostaju 2 ili 3 stopera, alo ode drina. Očekujem i ovog crnoputog iz Stupčanice. Ja bih i Radinovića otpustio, ako nađemo beka
Radovac, Fočo, Đorić, Karić?? Jaber??
Treba još jedan vezni zadnji (Karjašević?)
Vukoja, Hiroš
Amoah??, Boljević
Krpić, Babaluk
Ni blizu da znamo naštaćeno ličiti.
Čorić igra 451 standardnu sa dva zadnja vezna.
Trenutno:
Muftić
Galić Cavnić Drina Radinović
Đorić Jaber
Hiroš Vukoja Boljević
Krpić
Muftić (ide možda?)
- nedostaju 2 ili 3 stopera, alo ode drina. Očekujem i ovog crnoputog iz Stupčanice. Ja bih i Radinovića otpustio, ako nađemo beka
Vukoja, Hiroš
Amoah??, Boljević
Krpić, Babaluk
Trenutno:
Muftić
Đorić Jaber
Hiroš Vukoja Boljević
Krpić
-
- Kontakt:
Bice pojacanja, lijepo je covjek rekao da pregovaraju s nekoliko igraca.MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:55E jbga kao da sam slagao o Vukoji, koji je bio vise nego ok u Sirokom. Njegovo je proslo.
Cilj im je jos par igraca, ali kvalitetnih, a ne jos 10 prosjecnih, kao prosle sezone sto se radilo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ipak Mahmić (u21) in Drina out. Mogo bi i Drina u Tešanj
Mufta ostaje.bablaz1 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 16:27Znači trenutno imamo:
Muftić (ide možda?)
Vukoja, Hiroš
Amoah??, Boljević
Krpić, Babaluk
Trenutno:
Muftić
Đorić Jaber
Hiroš Vukoja Boljević
Krpić
Fk Željezničar.
Svaka cast upravi Muftic ostaje i Mahmic potpisan
To mi se svidja
Dobro bi bilo kad bi i Amoah ostao, a Jabera da unovcimo
To mi se svidja
Dobro bi bilo kad bi i Amoah ostao, a Jabera da unovcimo
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- MocMahale444
E aferim, jel im vjerujes? Jesi vjerovao ranije u sve kao sad?19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 16:37Bice pojacanja, lijepo je covjek rekao da pregovaraju s nekoliko igraca.MocMahale444 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 15:55E jbga kao da sam slagao o Vukoji, koji je bio vise nego ok u Sirokom. Njegovo je proslo.
Cilj im je jos par igraca, ali kvalitetnih, a ne jos 10 prosjecnih, kao prosle sezone sto se radilo
@Pabloni hvala za info da smo namjestili kako bi ostali u drustvu najboljih. Tek sad ima smisla ono da Dino nije bio bitan ahaa.
Jasta amoah da ostane a lik fajront, samo drljo je bio gori od crncuge.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
zvati nekoga crncugom je za hladjenje
-
eto vidis da General je potvrdio moje inf

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovo je prvo odlično pojačanje za nas, dobrodošao Mahmiću 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Selimovic, Pavic, Mulalic, Drljo, Biber, Adonis, Cocalic, Dujmovic, Mekic, Mijic, Haracic
Coric
Rahimic 

Coric

Od svih koji su potpisali, najzadovoljniji sam Mahmićem. Mogao je ostati u Veležu, bilo je malo zatezanja ali želja igrača je presudila pa su Rođeni izašli u susret.
Najvažnije je da smo se riješili igrača koji su zaista bili višak, tu se oslobodilo dovoljno para da se dovede manje igrača ali da imaju određeni kvalitet.
Najvažnije je da smo se riješili igrača koji su zaista bili višak, tu se oslobodilo dovoljno para da se dovede manje igrača ali da imaju određeni kvalitet.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma strasna pojacanja. Sta kaze onaj Salimani a ono neko levat iz Stupcanice. Ide alma ras zivotom..ima li jos kakvih levata za dovesti..
-
- Kontakt:
Uz ovo do sad,bez 3 baš kvalitetna,provjerena igrača u rangu Hiroša,Boljevića,nama slijedi opet grčevita borba za opstanak...
Ko god misli da ove budale sto ovdje najavljuju nesto ozbiljno onda tek nemate mozga.
-
- Kontakt:
Ja sam se iskreno pribojavao da ce nas Hiros napustiti, medjutim sam pozitivno iznenadjen. To je igrac koji pravi prevagu u ovoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, imekorisnicko i 65 gostiju.