mostar35 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 13:04
CAGarfia je napisao/la: ↑25 jun 2024, 12:58
Ako bošnje mogu pratiti i komentirati sport i nadati se nekakvim pobjedama, onda imam i ja pravo živjeti u državi koju ne priznajem.
Pravo je bitno sta glupan kao ti priznaje, a sta ne priznaje.
Vidimo da je mnogima bitno....kmeče li ga kmeče.
Batalite sport....ne postoji pleme na svijetu koje se više loži i priča o sportu a više je nesposoban. I onda još komentira susjedno pleme koji je neusporedivo bolje, jače, pametnije. Ja želim da batalite sport i bude vam potpuno nebitno da li Hrvatska pobjeđuje ili gubi.
Ma ja sam sinoć pisao da vazda navijam za Hrvatsku, ali ne zbog fašista kao što si ti, nego zbog normalnih momaka kojih ima u Hrvatskoj i hrvatskoj reprezentaciji. Ti si druže neandertalac zaostali, poradi malo na samoobrazbi, sport je nebitan, imaš veze sa uspjehom Hrvatske kao i ja što imam, ali će te ugušiti mržnja. Takvih kao ti ima u svakom plemenu, te će neki narod/nacija doživjeti napredak kad se riješi takvog šljama.
Jednostavno takve fašističko-nacionalističke priče ostavi za kuće ili za pripizdine u kojoj živiš, znaš i sam da ti taj fašizam ne prolazi u Hrvatskoj. Javi mi ima li zmija više ove godine.